FullSizeRender 4 Outfit: jacka Primeboots, halsduk Hollies, stövlar Primeboots, mössa Odd Molly.

IMG_4716Hej! gud vad glad jag är över att vara på g igen. jag tar det i mitt egna tempo, lugnt och sansat. Ett enda möte på förmiddagen. Har inte bokat upp denna veckan. Jag sätter mig själv i första rummet, prioritera att vila och komma ifatt i kroppen. Vuxen poäng, visst? 😉

 Jag har suttit på olika cafèr med datorn och jobbat ifatt… Promenerat med vovven i Humlegårds Parken. Den är mysig. Den påminner lite om centralpark, fast en minimal variant. MYCKET mindre!  Men ändå, ett mysigt grönområde mitt o statspulsen. Åhhh vad jag längtar till New York!  

FullSizeRender 5

Men lilla Tezz, Gråa hårstrån redan????!!!

Min fina Tezz. jag tittade på denna bilden lite extra. Det är första gången som jag ser att hon är gammal. Hon är tant. En fin tant med gråa hår <3 Måtte hon bli en frisk, suuuuper gammal tant! 

Jag var förbi Brillo idag. Tog min första kaffe på två veckor. reor du den smakade gott!?! Ljuvligt! imageimage Hämtade Lilleman, Denna uteplatsen är sååå mysig! Kids 2 Home är ett riktigt toppen dagis! Igår körde dom ”Kids 2 Home loppet” så Ludvig kom hem med ett diplom. Stolt som en tupp!  Dom hade ätit lunchen utomhus…. också mysigt! =) Imorgon har dom maskerad disko! Så ikväll har jag rotat fram roddarkläderna =) Lilleman är förväntansfull!

Varje dag när jag ska hämta Ludvig så springer han åt ett annat håll och skriker -neeeej jag vill inte åka hem! jag vill vara länge! Hmm….. bra betyg på dagis hallfall 😉 -hehehe! imageimage

Kram & Puss!  / My Martens

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (22)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.