Före/efter bilder på håret med och utan extensions!

image

Godmorgon!

Alltså, vissa människorna! Om man som bloggläsare stör sig på bloggaren, och skriver elaka kommentarer och påhopp, VARFÖR slutar man bara inte att läsa/följa personen som man stör sig på? Istället för att lägga massa onödig energi på att kommentera? 

Om du kikar på förra inlägget så ser du ett typ exempel på en pågränsen till elak läsare, som trots mina artiga svar endast hittar nya saker att hänga upp sig på!

-Inte Okay! 

Här inne vill jag att vi ska peppa varandra, lyfta fram varandra och vara positiva 🙂

Sen behöver vi såklart inte alltid tycka lika, och alla har rätt till sin åsikt, men inte gå ifrån en åsikt till brutal elakhet!

#nätkärlek #mindrenäthat

Nog om det!

Här ser ni mitt hår utan extension. Det börjar bli ganska långt nu, ÄNTLIGEN! 🙂

jag kääääämpar med att vårda så att det växer.. Så att ge mig på att bleka och ljusa upp gjorde mig lite nervös! 

Nu när jag skulle gå från mörk till ljus, så preppade jag med OLAPLEX,  OCH använde det i blekningen (9%)  

sex timmar senare så blev det såhär! imageimagemy martens, expressen, aftonbladet, extensions, rapunzel of sweden,

Tack snälla Nathalie och Rapunzel för igår!

Jag känner mig supernöjd och känner mig mycket mer som ”jag” i ett lite ljusare toner. Nu har jag en soft ombre, med en ganska mjuk övergång 🙂

Tack för att du tog dig tid för din åsikt i mitt velande!

Efter mitt frisörbesök så promenerade jag vidare till ett spännande möte… 

Denna bilden är ingen sedvanlig shopping, utan är ett projekt som rör mitt nya jobb som SNART är officiellt.

Lovar att berätta snart…imageimage

Avslutade en bra dag med mysig middag, Maggan hade lagat ängel-pasta med köttfärssås! (Hon är grym på att laga mat) 

-Sååååå gott! Soffhäng efter det…

Fortsatt vitaminkur med örter, vitaminer, citron och ingefära!

Förkylningen ger inte med sig!?! men den bryter heller inte ut, helt! Hmm, men jag SKA knäcka den på något sätt! 

Bebisen i Maggans mage är extremt aktiv i hennes mage:) Jag tror faktiskt att den kommer tidigare.. Vi får väl se om jag har rätt 😉

Nu ska vi ta en morgonkaffe innan jag ska vidare på uppdrag på mitt nya jobb 😉

Stor kram <3 /My Martens

51 Komentarer

 1. WOW alltså…vad fint håret är !!!
  Angående fula kommentarer så håller jag med och har skrivit det ofta på olika bloggar.
  VARFÖR läser man en blogg som man uppenbarligen inte gillar om man hela tiden bara hackar på bloggaren eller nån annan som kommenterat nåt.
  Samma är det på Instagram. Oerhört fula påhopp hos många.
  Jag älskar din blogg för den är så varierad och känns äkta.
  Hälsningar Skåneland.

 2. WOW alltså…vad fint håret är !!!

  Angående fula kommentarer så håller jag med och har skrivit det ofta på olika bloggar.
  VARFÖR läser man en blogg som man uppenbarligen inte gillar om man hela tiden bara hackar på bloggaren eller nån annan som kommenterat nåt.
  Samma är det på Instagram. Oerhört fula påhopp hos många.
  Jag älskar din blogg för den är så varierad och känns äkta.

  Hälsningar Skåneland.

 3. Klart det är tråkigt med elaka kommentarer, men på sättet du skriver( kan ha fel) så får man en uppfattning on att du tar efter och gör det som Graafdamerna gör. Montazamihåret skulle du låtit bli mycket mycket bättre utan. Då ser man ditt ansikte nu är det bara håret som syns. Hoppas inte du uppfattar detta som elakt. Min åsikt.

  • Jag håller med My varför klaga på henne då behöver man inte läsa bloggen.Bara tecken på lågt sjlförtroende och dålig självkänsla att klaga på andra som ser bättre.vårda sitt inre gör även det yttre.sådana åsikter om någons hår vem har ens tid med det?tack för en bra blogg My!

  • Det där är ju enkelt annan sak. En åsikt är en åsikt, elaka påhopp och ifrågasättande om min mammaroll är någonting helt annat ? sen vet ju inte du, ven som var först med vad melln mig, Maggan och Hannah. Vem kom först hönan eller ägget? Hehe! Vi jämför inte med varanda undan har varsin personlighet. I vissa fall är vi lika i andra olika…

 4. Klart det är tråkigt med elaka kommentarer, men på sättet du skriver( kan ha fel) så får man en uppfattning on att du tar efter och gör det som Graafdamerna gör. Montazamihåret skulle du låtit bli mycket mycket bättre utan. Då ser man ditt ansikte nu är det bara håret som syns. Hoppas inte du uppfattar detta som elakt. Min åsikt.

  • Jag håller med My varför klaga på henne då behöver man inte läsa bloggen.Bara tecken på lågt sjlförtroende och dålig självkänsla att klaga på andra som ser bättre.vårda sitt inre gör även det yttre.sådana åsikter om någons hår vem har ens tid med det?tack för en bra blogg My!

  • Det där är ju enkelt annan sak. En åsikt är en åsikt, elaka påhopp och ifrågasättande om min mammaroll är någonting helt annat 😉 sen vet ju inte du, ven som var först med vad melln mig, Maggan och Hannah. Vem kom först hönan eller ägget? Hehe! Vi jämför inte med varanda undan har varsin personlighet. I vissa fall är vi lika i andra olika…

 5. Vilken snygg färg!!! Läste igenom tidigare kommentarer och håller med en annan som tycker du ska ha kortare hår, lite tuffare. Men vilket som, du är snygg som du är och gör vad som funkar för dej. Lycka till med ”nya” jobbet ?
  Kramar

 6. Vilken snygg färg!!! Läste igenom tidigare kommentarer och håller med en annan som tycker du ska ha kortare hår, lite tuffare. Men vilket som, du är snygg som du är och gör vad som funkar för dej. Lycka till med ”nya” jobbet 🙂
  Kramar

 7. Håller med dig My om elaka kommentarer.
  Jag läser ofta din blogg men har blivit dålig på att kommentera faktiskt. Jag gillar att gå in här för du uppdaterar ofta och jag känner så igen mej i dej när du beskriver hur du har svårt att låta bli socker om du en gång börjat äta. Nu e jag dock inne i ett bra flow!

 8. Jag undrar hur dessa människor som skriver elaka kommentarer är mot sina medmänniskor i övrigt.
  Tack för en ärlig, rolig och trivsam blogg!

 9. Håller med dig My om elaka kommentarer.
  Jag läser ofta din blogg men har blivit dålig på att kommentera faktiskt. Jag gillar att gå in här för du uppdaterar ofta och jag känner så igen mej i dej när du beskriver hur du har svårt att låta bli socker om du en gång börjat äta. Nu e jag dock inne i ett bra flow!

 10. Jag undrar hur dessa människor som skriver elaka kommentarer är mot sina medmänniskor i övrigt.
  Tack för en ärlig, rolig och trivsam blogg!

 11. F örsök att inte lägga någon energi på dom som försöker nedvärdera dej, My.
  Jag tycker du är helt fantastisk, jobbar hårt som få, och får ihop allt så fint på egen hand, med alla bollar du har i luften.
  Kör, bara kör ditt eget race. Kram <3

 12. F örsök att inte lägga någon energi på dom som försöker nedvärdera dej, My.
  Jag tycker du är helt fantastisk, jobbar hårt som få, och får ihop allt så fint på egen hand, med alla bollar du har i luften.
  Kör, bara kör ditt eget race. Kram <3

 13. Hej, tips vid förkylning (förutom ingefära och citron då). Skaffa en nässköljning, finnas att köpa på apotek. Låter super läskigt men hjälper verkligen mot snuvig näsa. Oftast är det ju där man känner av en ankommande förkylning ?. Dessutom ”slipper” man att använda näsdroppar. Kram

 14. Hej, tips vid förkylning (förutom ingefära och citron då). Skaffa en nässköljning, finnas att köpa på apotek. Låter super läskigt men hjälper verkligen mot snuvig näsa. Oftast är det ju där man känner av en ankommande förkylning :). Dessutom ”slipper” man att använda näsdroppar. Kram

 15. Håller fullständigt med. Har aldrig fattat varför man lägger tid på att läsa en blogg när man bara retar sig och stör sig på den som skriver bloggen, har man inget bättre och göra då?Brukar inte läsa kommentarer från andra just för att man blir så trött av att en del kan vara så bittra.
  Hur som helst blev du jättefin i håret:)
  Ha d gott

 16. Håller fullständigt med. Har aldrig fattat varför man lägger tid på att läsa en blogg när man bara retar sig och stör sig på den som skriver bloggen, har man inget bättre och göra då?Brukar inte läsa kommentarer från andra just för att man blir så trött av att en del kan vara så bittra.
  Hur som helst blev du jättefin i håret:)
  Ha d gott

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...