Sneakpeak på Resultatet!

image

Hej Fina! Tack för alla tips mot förkylningen!

Efter velande fram och tillbaka är jag SÅ nöjd med att vara blond igen!

En soft ombre, med en naturlig övergång fick det bli Tack bästa @nathaliehenis och @rapunzelofsweden för idag!
Fler bilder kommer på bloggen ikväll, både innan efter och utan extensions bilder! 

.. Tack för DIN åsikt gällande blond/Brunett frågan, vad tycker du nu?

Nu ska jag vidare på ett extremt spännande möte, då jag snart debuterar i mitt nya jobb! 😉 SÅÅÅÅ kul!

Stor kram! /My Martens

 

98 Komentarer

 1. Jättefin färg, passar dig verkligen! Tror du även skulle vara väldigt fin i din naturliga hårlängd, alltså utan löshår.
  Men du är en skönhet som passar i allt.

 2. Jättefin färg, passar dig verkligen! Tror du även skulle vara väldigt fin i din naturliga hårlängd, alltså utan löshår.
  Men du är en skönhet som passar i allt.

 3. Förstår inte varför du måste fråga andra om du ska vara blondin eller brunett?? Kan du inte bestämma själv och ta ett beslut som känns bra för dig… Handlar det om dålig självkänsla eller att tjäna pengar;) Förlåt att jag undrar men i mina ögon inte normalt. Hoppas du inte låter bloggvärlden ta över ditt liv:(( Kram

  • Hej! jag tycker det är intressant och kul att höra era åsikter! Vet du vad det handlar om? Det handlar om att skapa, bygga upp och våra en relation mellan mig och mina bloggläsare… Det ör genuint och helt ett beslut baserat utifrån mina värderingar. Frågestunder är inte min grej, men emellanåt ställer jag frågor om mat, kost, hårfärg, sjukdomar, värderingar.. Både för att lära känna er bättre och ge er en chans att lära känna mig bättre. Vissa bloggläsare vill vara anonyma och mailar mig endast provat, vissa vill inte skriva/kommentera als. Visa har varit flitiga kommenterare sedan start, DEt tycker jag ska uppmuntras! ? så oavsett vad som är normalt i din värld eller inte.. Så är det helt normalt i min värld! Stor kram

   • Ok för mig men tror inte det är du som svarade på detta med alla dom stavfelen, detta gör att din blogg blir mindre trovärdig tyvärr, tråkigt men sant! Ett litet påpekande är att ta inte efter Hannah med att börja varje inlägg med ”hej fina” utan hitta på något eget:) Ha de gött, kram

    • Anna-bittan! Jag anar en uns utav bitterhet i dina ord… Tråkigt ? här inne försöker vi sprida pepp och glädje även om alla såklart har rätt till en åsikt! Men du kanske ska ställa dig sjööv frågan varför du ör så negativ mot mig som person? Har jag gjort dig något? Upprört dig? Sårat dig? Jag har öppet berättat om min dyslexi, och skäms inte över det ? Bloggen har förbättrat min stavning något enormt ? Anyway, Hej Fina är ett uttryck jag använt till och från i föera år, och är ingenting jag tar efter någon. Hannah är en god vän och vi ser inte detta som ett bekymmer för oss (Hahaha) men nu till min fråga. Jag svarar vänlig och artigt på din första kommentar, då hittar du nya fel och annat att påpeka…. Så frågan är kort och gott, -Varför?

     • Förlåt, men har inte sett några tecken på dyslexi i alla dom inlägg du publicerat hitintills. Är det något som du drabbats av nyligen? Hade varit kul om det var du själv som svarade på kommentarerna:) Allt för pengar.. Kram

     • Jag sövar skrivit om det i omgångar, både på Facebook och i intervjuer, samt EMS inspelningen… Nä du, det har jag haft sen barn, Hele skolpersoner utan att veta om det ? allt för pengar? Jag tycker fortfarande att du har en negativ attityd, försök med positivitet istället! Här inne är det bara jag som svarar…

 4. Förstår inte varför du måste fråga andra om du ska vara blondin eller brunett?? Kan du inte bestämma själv och ta ett beslut som känns bra för dig… Handlar det om dålig självkänsla eller att tjäna pengar;) Förlåt att jag undrar men i mina ögon inte normalt. Hoppas du inte låter bloggvärlden ta över ditt liv:(( Kram

  • Hej! jag tycker det är intressant och kul att höra era åsikter! Vet du vad det handlar om? Det handlar om att skapa, bygga upp och våra en relation mellan mig och mina bloggläsare… Det ör genuint och helt ett beslut baserat utifrån mina värderingar. Frågestunder är inte min grej, men emellanåt ställer jag frågor om mat, kost, hårfärg, sjukdomar, värderingar.. Både för att lära känna er bättre och ge er en chans att lära känna mig bättre. Vissa bloggläsare vill vara anonyma och mailar mig endast provat, vissa vill inte skriva/kommentera als. Visa har varit flitiga kommenterare sedan start, DEt tycker jag ska uppmuntras! 🙂 så oavsett vad som är normalt i din värld eller inte.. Så är det helt normalt i min värld! Stor kram

   • Ok för mig men tror inte det är du som svarade på detta med alla dom stavfelen, detta gör att din blogg blir mindre trovärdig tyvärr, tråkigt men sant! Ett litet påpekande är att ta inte efter Hannah med att börja varje inlägg med ”hej fina” utan hitta på något eget:) Ha de gött, kram

    • Anna-bittan! Jag anar en uns utav bitterhet i dina ord… Tråkigt 🙁 här inne försöker vi sprida pepp och glädje även om alla såklart har rätt till en åsikt! Men du kanske ska ställa dig sjööv frågan varför du ör så negativ mot mig som person? Har jag gjort dig något? Upprört dig? Sårat dig? Jag har öppet berättat om min dyslexi, och skäms inte över det 😉 Bloggen har förbättrat min stavning något enormt 🙂 Anyway, Hej Fina är ett uttryck jag använt till och från i föera år, och är ingenting jag tar efter någon. Hannah är en god vän och vi ser inte detta som ett bekymmer för oss (Hahaha) men nu till min fråga. Jag svarar vänlig och artigt på din första kommentar, då hittar du nya fel och annat att påpeka…. Så frågan är kort och gott, -Varför?

     • Förlåt, men har inte sett några tecken på dyslexi i alla dom inlägg du publicerat hitintills. Är det något som du drabbats av nyligen? Hade varit kul om det var du själv som svarade på kommentarerna:) Allt för pengar.. Kram

     • Jag sövar skrivit om det i omgångar, både på Facebook och i intervjuer, samt EMS inspelningen… Nä du, det har jag haft sen barn, Hele skolpersoner utan att veta om det 😉 allt för pengar? Jag tycker fortfarande att du har en negativ attityd, försök med positivitet istället! Här inne är det bara jag som svarar…

 5. Hej Fina……:-) (Kunde inte låta bli)
  Du blev jättefin.
  Gillar när det blir en dialog mellan dig och vi som läser din blogg
  men avskyr alla dessa surkarter som tvunget ska skriva dumma och tråkiga kommentarer.
  Lycka till med det nya och allt annat du gör.
  Hälsningar Skåneland.

  • Tack snälla du <3 ja, jag som inte är ifrån varken Stockholm eller Öland försöker använda mitt Bonn-förnuft som jag växte upp med ? ska nog sluta med mina artiga svar och bara ignorera dom helt ? kram

 6. Jättefint! M E N….. det är inte riktigt du. Det här är gulligt, sött och rart. Och det är du också. Men nästa gång du ”Rapuntzlar” vill jag se massor med volym, inte så mycket lockar och två decimeter kortare. För du har förändrats. du är ingen docksöt ”mamma söker”, du är en tuff tjej, som klarar det mesta du bestämmer dig för, så kör hårt nästa gång, visa ditt kaxiga jag!

  • Åhhhh! Strega nu blev jag riktigt glad! ? den här relationen har ju vuxit fram till något riktigt bra ? du har faktisk rätt, jag borde ”tuffa till mig” lite utseendemässigt! Kram

 7. Vad var det för fel med Öland? Inte tillräckligt flashigt för dig… Men sonen, stackare, hur tänkte du där?? Glammoliv med Graafarna, är det ditt mål i livet? Tänk om tänk rätt, Kram

  • Men snälla ”Anna Bittan”! Nu har du helt gått ifrån sakfrågan och börjat gå på om helt andra saker….. Jag försökt artigt men bestämt att svara dig, för att du då skulle bättre förstå vad jag menade. Men och det hjälpte inte.
   Nu är det DU som lägger orden i munnen på mig, DU säger att Öland inte är ”flashigt” nog för mig!
   Jag ÄR inte ifrån Öland, jag flyttade dit för pappns skull. Nu råkar jag har min familj, mitt jobb, mitt liv i Stockholm, vilket kommer att framgå tydligare och tydligare allteftersom… Att flygpendla 35min (vilket vi snart börjar med) är inte värre än att köra från södra Kalmar och till Öland. Det blir inte värre än vad man gör det till. Vill man inte att det ska funka, då gör det inte det, vill man att det ska funka då gör det det. Precis så är det med större delen utav livet, inställningen är viktigast! Jag har ingen anledning att försvara eller förklara mig för dig! Detta är mitt sista svar då din dialog har spårat fullständigt. Vissa saker inom familjen och framtiden håller vi privata tills vi känner för att dela med oss utav det… och sätter här med punkt, från min sida i denna dialogen.

  • Men vad är det med dig egentligen A-B? Varför har du sånt behov av att vara otrevlig? Lägg ner nu och testa att skriva en trevlig peppande kommentar…lovar att det känns bättre ?
   My: Du blev jättesnygg och du passar bäst i det blonda,tycker jag iallafall ?
   Kram <3

 8. Hej Fina……:-) (Kunde inte låta bli)

  Du blev jättefin.

  Gillar när det blir en dialog mellan dig och vi som läser din blogg
  men avskyr alla dessa surkarter som tvunget ska skriva dumma och tråkiga kommentarer.

  Lycka till med det nya och allt annat du gör.
  Hälsningar Skåneland.

  • Tack snälla du <3 ja, jag som inte är ifrån varken Stockholm eller Öland försöker använda mitt Bonn-förnuft som jag växte upp med 😉 ska nog sluta med mina artiga svar och bara ignorera dom helt 🙂 kram

 9. Jättefint! M E N….. det är inte riktigt du. Det här är gulligt, sött och rart. Och det är du också. Men nästa gång du ”Rapuntzlar” vill jag se massor med volym, inte så mycket lockar och två decimeter kortare. För du har förändrats. du är ingen docksöt ”mamma söker”, du är en tuff tjej, som klarar det mesta du bestämmer dig för, så kör hårt nästa gång, visa ditt kaxiga jag!

  • Åhhhh! Strega nu blev jag riktigt glad! 🙂 den här relationen har ju vuxit fram till något riktigt bra 😉 du har faktisk rätt, jag borde ”tuffa till mig” lite utseendemässigt! Kram

 10. Vad var det för fel med Öland? Inte tillräckligt flashigt för dig… Men sonen, stackare, hur tänkte du där?? Glammoliv med Graafarna, är det ditt mål i livet? Tänk om tänk rätt, Kram

  • Men snälla ”Anna Bittan”! Nu har du helt gått ifrån sakfrågan och börjat gå på om helt andra saker….. Jag försökt artigt men bestämt att svara dig, för att du då skulle bättre förstå vad jag menade. Men och det hjälpte inte.

   Nu är det DU som lägger orden i munnen på mig, DU säger att Öland inte är ”flashigt” nog för mig!
   Jag ÄR inte ifrån Öland, jag flyttade dit för pappns skull. Nu råkar jag har min familj, mitt jobb, mitt liv i Stockholm, vilket kommer att framgå tydligare och tydligare allteftersom… Att flygpendla 35min (vilket vi snart börjar med) är inte värre än att köra från södra Kalmar och till Öland. Det blir inte värre än vad man gör det till. Vill man inte att det ska funka, då gör det inte det, vill man att det ska funka då gör det det. Precis så är det med större delen utav livet, inställningen är viktigast! Jag har ingen anledning att försvara eller förklara mig för dig! Detta är mitt sista svar då din dialog har spårat fullständigt. Vissa saker inom familjen och framtiden håller vi privata tills vi känner för att dela med oss utav det… och sätter här med punkt, från min sida i denna dialogen.

  • Men vad är det med dig egentligen A-B? Varför har du sånt behov av att vara otrevlig? Lägg ner nu och testa att skriva en trevlig peppande kommentar…lovar att det känns bättre 🙂

   My: Du blev jättesnygg och du passar bäst i det blonda,tycker jag iallafall 🙂
   Kram <3

 11. @ A-B: Herregud människa! Man kan ju verkligen tyda meningen så som man vill höra den. Det va inget negativt om varken Öland eller Stockholm. Om du nu stör dig så jävla mycket på My och hennes liv, sluta då å läs bloggen så ska du se att du mår bättre å inte e så jävla bitter.
  E man en dålig mamma för att man flyttar till en annan stad? Tillbringar du tid med My å hennes son så du kan avgöra om hon e en bra eller dålig mamma?? Man måste inte tillbringa 24h med sitt barn för å va en bra mamma. Att ha en lycklig å nöjd mamma är fan så mycket bättre än å ha en mamma 24h runt om en som e bitter å negativ!
  Se om ditt egna liv innan du hackar på andra…, du är säkerligen inte heller perfekt!
  @ My: jättesnygg färg, klär dig superbra ?

 12. Båda var fint, men det blonda passar dig bäst! Superfin & fräsch. Hon som skrev om dålig självkänsla för du frågade om råd. Ja, vad är det för fel med det?? Fattar inte hur en del är funtade, mår bra att vara dum & elak….usch för såna personer, hon måste ha ett tråkigt liv som ändå läser bloggar man inte gillar. Kram på dig My

 13. @ A-B: Herregud människa! Man kan ju verkligen tyda meningen så som man vill höra den. Det va inget negativt om varken Öland eller Stockholm. Om du nu stör dig så jävla mycket på My och hennes liv, sluta då å läs bloggen så ska du se att du mår bättre å inte e så jävla bitter.

  E man en dålig mamma för att man flyttar till en annan stad? Tillbringar du tid med My å hennes son så du kan avgöra om hon e en bra eller dålig mamma?? Man måste inte tillbringa 24h med sitt barn för å va en bra mamma. Att ha en lycklig å nöjd mamma är fan så mycket bättre än å ha en mamma 24h runt om en som e bitter å negativ!

  Se om ditt egna liv innan du hackar på andra…, du är säkerligen inte heller perfekt!

  @ My: jättesnygg färg, klär dig superbra 🙂

 14. Båda var fint, men det blonda passar dig bäst! Superfin & fräsch. Hon som skrev om dålig självkänsla för du frågade om råd. Ja, vad är det för fel med det?? Fattar inte hur en del är funtade, mår bra att vara dum & elak….usch för såna personer, hon måste ha ett tråkigt liv som ändå läser bloggar man inte gillar. Kram på dig My

 15. Har precis hitta<t din blogg. Skit i alla dumma kommentarer du får. Jag tycker du verkar helt ok, kul med en naturlig blogg.
  Hälsningar från en pensionär som var BVC syrra, distriktssköterska i mitt arbetsliv.Nu är jag bara en fattigpensionär, jobb i Landstinget, hela sitt liv, ger inga höga pensioner.Är man som jag , änka, blir det ändå sämre, MEN jag är glad ändå, har fantastiska vänner och barn och barnbarn.
  Gillar som sagt din goa blogg-
  Kram på dig

 16. Har precis hitta<t din blogg. Skit i alla dumma kommentarer du får. Jag tycker du verkar helt ok, kul med en naturlig blogg.
  Hälsningar från en pensionär som var BVC syrra, distriktssköterska i mitt arbetsliv.Nu är jag bara en fattigpensionär, jobb i Landstinget, hela sitt liv, ger inga höga pensioner.Är man som jag , änka, blir det ändå sämre, MEN jag är glad ändå, har fantastiska vänner och barn och barnbarn.
  Gillar som sagt din goa blogg-
  Kram på dig

 17. Du passar absolut bäst i att vara blond! Tycker det skulle vara snyggt om du hade lite mörkare slingor kvar också. Lite mer åt blondette hållet skulle vara fint på dig! Själv har jag tappat säkert 50% av mitt hår så känner mig inte som mig själv riktigt ? Har massa fjun som är på utväxt dock så det kommer säkert bli bättre men medans det växer ut… Gaaah! Nyfiken på ditt nya jobb förresten! Spännande ? Kram

 18. Du passar absolut bäst i att vara blond! Tycker det skulle vara snyggt om du hade lite mörkare slingor kvar också. Lite mer åt blondette hållet skulle vara fint på dig! Själv har jag tappat säkert 50% av mitt hår så känner mig inte som mig själv riktigt 🙁 Har massa fjun som är på utväxt dock så det kommer säkert bli bättre men medans det växer ut… Gaaah! Nyfiken på ditt nya jobb förresten! Spännande 🙂 Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...