Brunett eller Blondin? -Vad tycker DU? Ska till Rapunzel imorgon, tacksam för svar!

Rapunzel of sweden, my martens, extensions, blondin, viktresa, expressen, aftonbladet, zetterberg, dress,

Hej Fina!

Fasen också, min dunderförkylning håller i sig!Jag sov TRE timmar mitt på dagen igår?! Det är SÅ frustrerande när jag har så bra flyt i min träning! 

 Jag har ingen feber, inget halsont, (hade jag förra veckan) men är såååå snorig! Och trött!

Jag mötte upp Danne på gymmet igår, som jag tränar med ibland…

Han vägrade träna mig, utan istället tog vi en kaffe och planerade träningen närmaste veckorna… SUCK! Jag VET att han har rätt och att det är livsfarligt att träna när man inte är kry, MEN ÄNDÅ!

Jag peppar med sömn, vila, vitaminer, citron vatten osv.

Idag vill jag ha  DIN hjälp. Jag vill ha svar på TVÅ frågor!

Fråga 1: Tips på en dunderkur Mot förkylning?  

Alla tips är välkomna!

 Imorgon är det dags igen, jag ska till rapunzelofsweden och fixa håret. Jag känner på sista tiden att jag saknar mitt blonda hår (??!) Är ju egentligen blond naturligt….

Så fråga nr 2: Vad tycker du Brunett eller blondin?

 -Tacksam för svar! <3

Efter ett par timmar på soffan framför Sex & the City boxen, så ska jag röja lite i lägenheten. Jag plockar upp någon flyttkartong i taget, har ju egentligen ingen panik med det! Sakta men säkert så börjar vårar nya hem att ta form. Självklart ska jag lägga upp lite bilder när det börjar likna något 😉 Efter det åker jag in till Maggan i stan. Mjukiskläder, film och mys i soffan OCH hälso te! 

-BÄSTA!

 Ska sova där inatt då Rapunzel besöket är redan kl 09:00. Skönt att slippa kriga sig fram i rusningstrafiken och få sova någon timme längre 😉 Kram så länge!

PS: Glöm inte bort att boka med dig på HÄLSOKICKEN.COM om du vill följa med oss på nästa tränings-kryssning den 20/2 =) Den kommer bli grym! Träning, föreläsningar, yoga, wörkout, eller varför inte SALSA med Gladiatorn Phoenix? Han är såååå rolig! 

träningsresa, vikingline, hälsokicken, my martens, gladiatorerna, må bra, trendspanare, style by martens,

118 Komentarer

 1. Hej. Tycker du passar i bägge hårfärgerna, så det är inte lätt att råda……
  Din förkylning som kommer tillbaka….så hade jag från september till december kom och gick förkylning och en avslutning med rejäl influensa med hög feber och ont i kroppen…. Nåväl, jag tror att fröken Martens behöver VILA ordentligt. Du har kört väldigt intensivt med flytten, resor hit och dit, träning i hård form, så…..VILA ”bara vara”….det är mitt heta tips.
  Kram

 2. Hej My, hoppas du blir snabb frisk igen. Många som är drabbad av långdragen förkylning. För längesen hade jag en arbetskamrat som har tipsat mig att tar ett fotbad med en halv citron i vattnet. Citron är ju en allround-medel och ska dra ut förkylningen.
  Jag tycker absolut att brunett passa bättre till dig. Den du har är en väldig fin och varm färg!
  Krya på dig!

 3. Hej My!
  Ingefära är bra mot förkylning var hos fruits &Frends och skulle köpa mig en smoothie
  då hon hörde hur förkyld ja var gjorde biträder en Ingefära shots till mig snacka om att den var stark men herre gud va den rensade upp så det ska du pröva.
  Min åsikt är att du är jättefin i det brunaktiga hårfärgen, men jag tycker att du får lite mer färg i ansiktet när du är ljus men du är jättefin i vilket som.
  Många kramar till dig och lycka till med att bli av med din förkylning.

 4. Dunderkur mot förkylning har jag ingen men se till att sova mycket och undvik att frysa om huvud och fötter plus att acceptera att du är sjuk dvs dra ner på tempot och se till att vila mycket
  Jag har nog alltid sett dig som en blondin men det är nog mer en vana för du är ursnygg i båda färgerna så vilken färg du än väljer så blir det bra.
  Ser fram emot att få se bilder från ert nya hem senare.

 5. Hej. Tycker du passar i bägge hårfärgerna, så det är inte lätt att råda……

  Din förkylning som kommer tillbaka….så hade jag från september till december kom och gick förkylning och en avslutning med rejäl influensa med hög feber och ont i kroppen…. Nåväl, jag tror att fröken Martens behöver VILA ordentligt. Du har kört väldigt intensivt med flytten, resor hit och dit, träning i hård form, så…..VILA ”bara vara”….det är mitt heta tips.

  Kram

 6. Hej My, hoppas du blir snabb frisk igen. Många som är drabbad av långdragen förkylning. För längesen hade jag en arbetskamrat som har tipsat mig att tar ett fotbad med en halv citron i vattnet. Citron är ju en allround-medel och ska dra ut förkylningen.

  Jag tycker absolut att brunett passa bättre till dig. Den du har är en väldig fin och varm färg!
  Krya på dig!

 7. Hej My!
  Tycker du ska gå tillbaka och vara ”Blondin”! Du är så fin i den hårfärg du har nu!
  Men när du är blond så ser det naturligt ut och du passar i det mycket bättre!
  Du lyser upp ett helt rum med din närvaro och den blonda färgen är bara ”DU”!
  Så byt tillbaka söta My! Som blondin är du så naturlig och vacker!

 8. Hej My!
  Ingefära är bra mot förkylning var hos fruits &Frends och skulle köpa mig en smoothie
  då hon hörde hur förkyld ja var gjorde biträder en Ingefära shots till mig snacka om att den var stark men herre gud va den rensade upp så det ska du pröva.
  Min åsikt är att du är jättefin i det brunaktiga hårfärgen, men jag tycker att du får lite mer färg i ansiktet när du är ljus men du är jättefin i vilket som.
  Många kramar till dig och lycka till med att bli av med din förkylning.

 9. Dunderkur mot förkylning har jag ingen men se till att sova mycket och undvik att frysa om huvud och fötter plus att acceptera att du är sjuk dvs dra ner på tempot och se till att vila mycket

  Jag har nog alltid sett dig som en blondin men det är nog mer en vana för du är ursnygg i båda färgerna så vilken färg du än väljer så blir det bra.
  Ser fram emot att få se bilder från ert nya hem senare.

 10. Du är fin både som blond och brunett, men tycker det blonda är mera ”du”. Tycker du ska byta tillbaka! (Inte det absolut blonda, utan med lite varmare nyanser i. Typ det du hade innan du bytte till brunett).
  Överdosera D-vitamin och Zink, fungerar ALLTID för mig när jag är förkyld ?

 11. Du är väldigt vacker oavsett, men BLOND är din färg,så är det bara, oavsett vad maggan säger ? Känner man sig som en blondin och känner man sig piggare så ska man också köra på den färgen! Kram

  • Förresten, en kur som alltid fungerar på min mamma och bror (de enda i familjen som blir förkylda) är att så fort du känner känningar i kroppen så ska du:
   *Skala en bit ingefära (ca 500 g) och skära i skivor.
   *Koka upp den med 1-1 1/2 liter vatten och några skivade vitlöksklyftor.
   *Låt detta koka i en och en halvtimme. *Sila detta och ta i saften från 2-3 citroner i vätskan.
   Klar att dricka! Spara resten i kylen till kvällen eller nästa dag. Går att dricka som en shot varje dag eller i en hel temugg om du är jätteförkyld. Ger störst effekt om den är VARM men går som sagt även att dricka direkt från kylskåpet. Tillsätt några skedar honung när du ska dricka den.
   Krya på dej ♥ kram

 12. Ingefära, citron och honung till förkylningen. Mixa sönder 100 gr ingefära, med skal, koka upp 1/2 l vatten och häll i ingefäran. Låt koka 20 min, sila av och tillsätt 1/2 dl flytande honung, låt svalna och tillsätt sen en pressad citrons saft. Sila igen och häll upp på flaska och ta ett par shottar om dagen!
  Angående håret….Du får mer glans och färg av ditt blonda, så jag säger, Blonde ?

 13. Byt tillbaka! Du var ursnygg i det och det ser mer naturligt ut på dig
  När det gäller förkylningen: Tecken på att du kört för hårt med flytt och allt och bara behöver vila. Sov mycket och bara acceptera läget ett tag. Lycka till!

 14. Det var klokt av Danne att inte låta dig träna (trotts att det är sjukt frustrerande när man är igång med träningen osv) Min syster fick nyligen hjärtmuskelinflamation som antagligen kommit av träning när man inte borde – så lyssna på kroppen! ?
  Jag tycker du passar superbra i båda färgerna, men jag känner igen mig i det där, jag längtar alltid tillbaka till det blonda, även om man trivs i mörkt med. Så jag får nog säga blond! ?
  Trevlig helg, kram Nathalie

 15. Hej My!
  Tycker du ska gå tillbaka och vara ”Blondin”! Du är så fin i den hårfärg du har nu!
  Men när du är blond så ser det naturligt ut och du passar i det mycket bättre!
  Du lyser upp ett helt rum med din närvaro och den blonda färgen är bara ”DU”!
  Så byt tillbaka söta My! Som blondin är du så naturlig och vacker!

 16. Mot förkylning tycker jag mycket vila och mycket vatten. Så länge man känner sig allmänpåverkad, trött i ditt fall, ska man undvika träning. Men om du sedan känner dig piggare och inte har halsont kan du börja träna lugnt. Att vara bara snorig och träna är inte farligt.
  Ang hårfärgen är det svårt att säga, du passar väldigt bra i båda.
  Krya på dig!

 17. Du är fin både som blond och brunett, men tycker det blonda är mera ”du”. Tycker du ska byta tillbaka! (Inte det absolut blonda, utan med lite varmare nyanser i. Typ det du hade innan du bytte till brunett).

  Överdosera D-vitamin och Zink, fungerar ALLTID för mig när jag är förkyld 🙂

 18. Du är väldigt vacker oavsett, men BLOND är din färg,så är det bara, oavsett vad maggan säger 😉 Känner man sig som en blondin och känner man sig piggare så ska man också köra på den färgen! Kram

  • Förresten, en kur som alltid fungerar på min mamma och bror (de enda i familjen som blir förkylda) är att så fort du känner känningar i kroppen så ska du:
   *Skala en bit ingefära (ca 500 g) och skära i skivor.
   *Koka upp den med 1-1 1/2 liter vatten och några skivade vitlöksklyftor.
   *Låt detta koka i en och en halvtimme. *Sila detta och ta i saften från 2-3 citroner i vätskan.
   Klar att dricka! Spara resten i kylen till kvällen eller nästa dag. Går att dricka som en shot varje dag eller i en hel temugg om du är jätteförkyld. Ger störst effekt om den är VARM men går som sagt även att dricka direkt från kylskåpet. Tillsätt några skedar honung när du ska dricka den.
   Krya på dej ♥ kram

 19. Ingefära, citron och honung till förkylningen. Mixa sönder 100 gr ingefära, med skal, koka upp 1/2 l vatten och häll i ingefäran. Låt koka 20 min, sila av och tillsätt 1/2 dl flytande honung, låt svalna och tillsätt sen en pressad citrons saft. Sila igen och häll upp på flaska och ta ett par shottar om dagen!

  Angående håret….Du får mer glans och färg av ditt blonda, så jag säger, Blonde 🙂

 20. Byt tillbaka! Du var ursnygg i det och det ser mer naturligt ut på dig

  När det gäller förkylningen: Tecken på att du kört för hårt med flytt och allt och bara behöver vila. Sov mycket och bara acceptera läget ett tag. Lycka till!

 21. Det var klokt av Danne att inte låta dig träna (trotts att det är sjukt frustrerande när man är igång med träningen osv) Min syster fick nyligen hjärtmuskelinflamation som antagligen kommit av träning när man inte borde – så lyssna på kroppen! 🙂

  Jag tycker du passar superbra i båda färgerna, men jag känner igen mig i det där, jag längtar alltid tillbaka till det blonda, även om man trivs i mörkt med. Så jag får nog säga blond! 🙂

  Trevlig helg, kram Nathalie

 22. Lite riven ingefära, honung och citron i ditt te gör susen. Jag tycker du ska vara mellanblond om det finns något som heter så. Undrar lite vad din egna hårfärg är.

 23. Mot förkylning tycker jag mycket vila och mycket vatten. Så länge man känner sig allmänpåverkad, trött i ditt fall, ska man undvika träning. Men om du sedan känner dig piggare och inte har halsont kan du börja träna lugnt. Att vara bara snorig och träna är inte farligt.
  Ang hårfärgen är det svårt att säga, du passar väldigt bra i båda.
  Krya på dig!

 24. Lite riven ingefära, honung och citron i ditt te gör susen. Jag tycker du ska vara mellanblond om det finns något som heter så. Undrar lite vad din egna hårfärg är.

 25. Hej My! Den hårfärgen du har nu är såå fin..supersnygg hårfärg, så behåll den ett tag till o vänta lite med att bli blond igen tycker jag..men kanske korta av några centimeter, skulle bli superfräscht. Lycka till o krya på dig!

 26. Du passar i båda men jag tycker du antingen ska ha ljusare eller mörkare än det du har nu, annars skulle det bli lite piggt med slingor i det du har nu.

 27. Kur mot förkylning har jag inte eftersom jag aldrig är sjuk själv.
  Angående håret så tycker jag nåt mellanting mellan det du har nu och riktigt blont skulle bli bra.
  Hälsningar Skåneland

 28. Hej My! Den hårfärgen du har nu är såå fin..supersnygg hårfärg, så behåll den ett tag till o vänta lite med att bli blond igen tycker jag..men kanske korta av några centimeter, skulle bli superfräscht. Lycka till o krya på dig!

 29. Du passar i båda men jag tycker du antingen ska ha ljusare eller mörkare än det du har nu, annars skulle det bli lite piggt med slingor i det du har nu.

 30. Inte så supersmart att umgås med Maggan när du är dunderförkyld. Då kan hon/dem vara det när bebisen kommer….rs virus hört talas om det? Livsfarligt för bebisar. Räcker med att du smittar en i familjen så går det runt i några veckor. Satt själv med munskydd när ena min var nyfödd. Mindre kul…

  • Håller med, var min första tanke med, verkar ganska osunt att åka hem till en hel familj om du är så förkyld faktiskt!
   Tror nog nån nyanser ljusare skulle klä dig jättefint

 31. Kur mot förkylning har jag inte eftersom jag aldrig är sjuk själv.

  Angående håret så tycker jag nåt mellanting mellan det du har nu och riktigt blont skulle bli bra.

  Hälsningar Skåneland

 32. Inte så supersmart att umgås med Maggan när du är dunderförkyld. Då kan hon/dem vara det när bebisen kommer….rs virus hört talas om det? Livsfarligt för bebisar. Räcker med att du smittar en i familjen så går det runt i några veckor. Satt själv med munskydd när ena min var nyfödd. Mindre kul…

  • Håller med, var min första tanke med, verkar ganska osunt att åka hem till en hel familj om du är så förkyld faktiskt!

   Tror nog nån nyanser ljusare skulle klä dig jättefint

 33. Ser att många har skrivit det, men här kommer mitt recept på ingefära shot. Lägg 100-120 gr skivad ingefära (den behöver inte skalas) i 1,3 l vatten. Värm det i 25-30 minuter (obs inte koka). När ingefäravattnet har svalnat, så pressa ner saften från 1 citron. Är vattnet för vattnet för varmt, så förstörs dom viktiga vitaminerna från citronen. Du kan röra ner 1-2 msk honung om du vill ha sötman. Silar det i en finmaskig sil o häller det på flaska. Tar en snaps varje morgon. Den håller 1 månad i kylskåp. Krya på dig <3
  Jag röstar för blond, även om du är fin i det bruna oxå.

 34. Snäääälllla ta ur hårförlängning och tillbaks med de blonda håret(med inslag av brunt) Du skulle va SÅ snygg i det!!
  Och gällande förkylning: INGEFÄRA! (Du kan koka ditt egna ingefära-te. Koka ingefärabitar i vatten ca 5 min. Pressa färsk ekologisk citron- klart!)
  Och kolla upp zonterapi! Googla! Du kan massera de känsliga punkterna mellan fötterna. Lindrar förkylningen. Kolla upp detta! Jag använder det varje gång(läs, min sambo får massera fötterna åt mig)
  Kram

  • Kan förtydliga!: detta är då ingen vanlig massage, (vanlig massage överhuvudtaget är ej bra vid förkylning OCH kan även bryta ut förkylning då blodcirkulationen kommer igång)
   Zonterapi är bra! De olika punkterna på fötterna styr olina delar, tex förkylning, huvudvärk, magproblem etc…

 35. Fin blogg <3
  Tips förkylning. Skiva ingefära och koka upp, pressa i lite citron 1sked honung och 1 sked kokosolja. Smaskens och hjälper jätte bra. Koka även upp ingefära och låt svslna, pressa i citron och drick kallt

 36. Ser att många har skrivit det, men här kommer mitt recept på ingefära shot. Lägg 100-120 gr skivad ingefära (den behöver inte skalas) i 1,3 l vatten. Värm det i 25-30 minuter (obs inte koka). När ingefäravattnet har svalnat, så pressa ner saften från 1 citron. Är vattnet för vattnet för varmt, så förstörs dom viktiga vitaminerna från citronen. Du kan röra ner 1-2 msk honung om du vill ha sötman. Silar det i en finmaskig sil o häller det på flaska. Tar en snaps varje morgon. Den håller 1 månad i kylskåp. Krya på dig <3
  Jag röstar för blond, även om du är fin i det bruna oxå.

 37. Blond utan tvekan!
  Du strålar och syns sååå mycket mer i ditt blonda ”JAG!” Du är så otroligt fin och naturligt vacker tjej och när jag såg din förändring tycker jag ärlig talat att du ”försvann” och helt plötsligt gick du från att ta så stor plats till att knappt märkas av…Du är jätte fin i båda Men vill understryka hur det blonda klär dig såå otroligt bra!! ?

 38. Fin i båda, men blond är snäppet finare tycker jag, får dina ögon att lysa. Och utan löshåret ? Men du är fin med löshåret också såklart.

 39. Snäääälllla ta ur hårförlängning och tillbaks med de blonda håret(med inslag av brunt) Du skulle va SÅ snygg i det!!

  Och gällande förkylning: INGEFÄRA! (Du kan koka ditt egna ingefära-te. Koka ingefärabitar i vatten ca 5 min. Pressa färsk ekologisk citron- klart!)

  Och kolla upp zonterapi! Googla! Du kan massera de känsliga punkterna mellan fötterna. Lindrar förkylningen. Kolla upp detta! Jag använder det varje gång(läs, min sambo får massera fötterna åt mig)

  Kram

  • Kan förtydliga!: detta är då ingen vanlig massage, (vanlig massage överhuvudtaget är ej bra vid förkylning OCH kan även bryta ut förkylning då blodcirkulationen kommer igång)

   Zonterapi är bra! De olika punkterna på fötterna styr olina delar, tex förkylning, huvudvärk, magproblem etc…

 40. Blond men inte rågblond, tre olika nyanser, absolut inte guldgult. Förkyld blir du för du är supertrött och det är ju inte konstigt. Vila så mycket det går så lugnar kroppen ner sig och du blir frisk och stark igen. Ingefärste och citron hjälper kanske inte, men det är gott!

 41. Fin blogg <3
  Tips förkylning. Skiva ingefära och koka upp, pressa i lite citron 1sked honung och 1 sked kokosolja. Smaskens och hjälper jätte bra. Koka även upp ingefära och låt svslna, pressa i citron och drick kallt

 42. Blond utan tvekan!
  Du strålar och syns sååå mycket mer i ditt blonda ”JAG!” Du är så otroligt fin och naturligt vacker tjej och när jag såg din förändring tycker jag ärlig talat att du ”försvann” och helt plötsligt gick du från att ta så stor plats till att knappt märkas av…Du är jätte fin i båda Men vill understryka hur det blonda klär dig såå otroligt bra!! 🙂

 43. Fin i båda, men blond är snäppet finare tycker jag, får dina ögon att lysa. Och utan löshåret 😉 Men du är fin med löshåret också såklart.

 44. Blond men inte rågblond, tre olika nyanser, absolut inte guldgult. Förkyld blir du för du är supertrött och det är ju inte konstigt. Vila så mycket det går så lugnar kroppen ner sig och du blir frisk och stark igen. Ingefärste och citron hjälper kanske inte, men det är gott!

 45. Tycker du passar i båda, men nu är det dags o gå mot blond ? Och gällande förkylningen.. Vila kvinna! Du har ju haft fullt upp på sistone så ta dig verkligen tid o bli frisk nu ?

 46. Tycker du passar i båda, men nu är det dags o gå mot blond 😉 Och gällande förkylningen.. Vila kvinna! Du har ju haft fullt upp på sistone så ta dig verkligen tid o bli frisk nu 🙂

 47. Ljusare , och för guds skull :ta bort fejkhåret !!! fler o fler sk ”bloggkändisar” verkar ju faktist upptäcka hurmycket snyggare det är utan ……

 48. Du är så fin i både blond och den färg du har nu men tycker nog du lyser upp mer i det blonda men inget superblont.
  Mitt tips är varmt vatten med ingefära och citron, kör det varje dag, super.
  Lycka till hos frisören.
  Kram

 49. Ljusare , och för guds skull :ta bort fejkhåret !!! fler o fler sk ”bloggkändisar” verkar ju faktist upptäcka hurmycket snyggare det är utan ……

 50. Du är så fin i både blond och den färg du har nu men tycker nog du lyser upp mer i det blonda men inget superblont.
  Mitt tips är varmt vatten med ingefära och citron, kör det varje dag, super.
  Lycka till hos frisören.
  Kram

 51. Trots att jag själv förespråkar brunett, är det själv,haha, så är du MYCKET finare blond, kanske åt det guldiga hållet!
  Lycka till

 52. Trots att jag själv förespråkar brunett, är det själv,haha, så är du MYCKET finare blond, kanske åt det guldiga hållet!
  Lycka till

 53. Hej My! 😀 Jag tycker du är fin i båda men blond känns nog mer du. Är härligt att vara blond till våren och sommaren också 😀

 54. tycker du passar absolut bäst i att vara blond, men framförallt så är det inget fint med löshår. ser så onaturligt ut, alternativt ser det ut som att håret är väldigt slitet och stripigt.
  så rådet är helt klart – ut med löshåret, klipp en snygg kortare frisyr och stay blonde!
  kram

 55. tycker du passar absolut bäst i att vara blond, men framförallt så är det inget fint med löshår. ser så onaturligt ut, alternativt ser det ut som att håret är väldigt slitet och stripigt.
  så rådet är helt klart – ut med löshåret, klipp en snygg kortare frisyr och stay blonde!
  kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...