image

Hej!

Ser du paniken och tveksamheten i mina ögon? Så började denna dagen. Jag gick ut ifrån Maggan och Filips lägenhet… Med relativt gott om tid innan dagens första möte.

MEN med ca -17 så ville inte bilen starta! jag försökte desperat  ett par gånget till. Men icke! (Satans j*vla bil j*vl)

 Jag Började ringa Taxi Stockholm. Man brukar komma fram på en gång och ha en bil på ett par minuter… MEN, det vara telekö, och jag gav upp! Så med gpsen inställd så sprang jag ordagrant över Odenplan, Karlbergsvägen och x-antal gator senare så var jag framme! 7 Min försent!

Jag kommer ALDRIG försent!

 Med med solen skinande och nya projekt framför mig så behöll jag humöret uppe ändå;)

Framme på jobb…imageimageimageimage

några möten senare så mötte jag upp Maggan.. Satan så snygg hon är trots att hon strax ska föda! imageSjälv känner hon sig som en klumpig elefant! När jag förklarar för sjuttioelfte gången att det bara är en KÄNSLA Och att hon är jätte fin så rasar gravid hormonerna och jag blir ifrågasatt varför jag ljuger!Hahaha! Måtte den där ungen komma ut snart! 😉

Idag är det TULPANENS dag! Denna vackra buketten kommer ifrån min butik, My’s Blommor <3 Foto: Malin Björkholmimagelunch på Fresco…imageimageimage

påvägen tillbaka gick vi förbi Maggans kompis Katrins butik med en massa NYTTIGA och goda grejer… jag kör inte efter LCHF metoden, men tänkte prova på lite av varje 🙂 image

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på film heeeeela kvällen! kram /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (17)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *