Höghöjdsbanor, luncher, sol och bad

Spanien 2022 . 
En uppdatering ifrån senaste dagarna. Högt och lågt, huller om buller ?

Hej! 
Dagarna flyter ihop och vi har gjort mer på dessa dagarn än vad jag gjort hela i Sverige senaste månaden ( känns det som) ? Jag har hunnit ta med Jonas upp till mitt älskade Mike’s gym . Han fick träffa Mike och vi satt ner en lång stund tillsamman. Så kul!!! 
Som ni kan se på bilden ovan så hoppar ”någon” in bakom oss. Det är  ? Fru Andersson Fylking som anlände med onsdagsgänget ☺️ 

Jonas är verkligen ingen ”badmänniska” . Jonas ogillar att sitta rakt i solljus för länge… Men även han uppskattade stranden för ovanlighetens skull ? Många av oss åt lunch på Max Beach som ligger precis ovanför. Super charmigt stället med toppen mat! Jag som nästan alltid föredrar kyckling framför kött är så tacksam över att det alltid finns flera goda kyckling allternativ på menyerna här nere ? 

Förutom goda luncher följt av bad i pool och hav.  Långa promenader. Mys med Jonas. Middagar. Mycket skratta och umgänge …. Så var jag och ”barnen” på en höjdhögs bana igår. Barn och barn… den äldsta är 18.5 år och Jane är 17 ) Resten tonåringar , Så det är med andra ord inga små kidz längre ? Vi trodde INTE att det skulle vara så läskigt som det var. Det var även svårare än vad vi trodde. Ett system med olika ”hakar” och säkerhets metoder för att kunna klättra  vidare. Magneter för att öppna/stänga den där saken som jag kallar för hake. ja, ni fattar… 

Vi hade SÅ jäkla roligt! Vi fick med oss möra ben o armar samt ett gäng blåmärken att ta med oss hem? Visa utmaningar/hinder var inte läskiga alls . Då gick man enkelt över och passade på att andas ut. för att strax därefter mötas av en skräckupplevelse! Dessa hinder dokumenteradera INTE av någon av oss. Då man hade full koncentration och håller i sig krampaktigt ?

Galet roligt!!! Även om vi alla i omgångar fick fullkomliga panik och verkligen fick samla oss för att köra av nästa utmaning. Tjejerna var extremt duktiga på att snabbt få till ett teamwork som tog oss igenom banan tillsammans. Inte lämna någon efter, ingen hets, metodiskt och peppande ??? När Ludvig blivit lite äldre så ska han få köra denna. Men först öva lite i Sverige på de ”snälla” banorna… 

Igår laddar vi upp inför den stora dagen! för idag är det AlBabs 65år dag! ? ?  Fan, han är ju piggare än vilken 50åring som helst ? Nu morgonkaffe och promenad efter en strategisk sovmorgon för att jag ska hålla mig vaken hela dagen …. Jag är yngst och helt klart tröttast  i gänget?

Vi hörs senare! 

 

6 Komentarer

  1. Behöver dina tips! hur gör du med kost och träning på såna här resor med vänner? Tycker det är så svårt, jag brukar försöka träna på morgonen innan de andra och sen välja det som är vettigast på menyerna. Men svårt bland alla drinkar, poolhäng etc.

    • Ja du ? Bra fråga! Jag själv som inte är ifrån huvudstaden har vant mig…
      Tror nog att det blivit så för att man särskiljer fågel, gentemot annat kött. Gäller även fisk många gånger.
      Det handlar ofta om rött kött ? / gentemot vitt kött som är lättare för matsmältningen

  2. ÅÅ vad mysigt och då kan du ju hälsa på Anna B som väl bor typ i närheten av där ni är??? Och lycka till med bröllopet och allt annat.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...