Redo för hösten!

 

Hej från vardagen!  I förrgår kväll landade vi på Arlanda. Regn och rusk. 14 grader med höstkänsla luften. Jag känner mig ändå redo inför hösten. Komma in i rutinerna igen.  Ser fram emot att öppna PT studion och börja ta emot nya klienter. 

Jag älskar alla årstider. Speciellt skiftet mellan årstiderna. Det jag INTE  gillar är de där ”mellandagarna” när det är super grått, inget dagsljus och blött i luften ? ? Är ni med på skillnaden? Röd/gula löv och sol ☀️ ?  Älskar vita krispiga vinterdagar med sol. Men inte gråa slaskiga vinterdagar… Vilk krav jag har? Sen vi kom hem hat jag haft kvalitetstid 3.0 med Ludvig. Bara varit. Umgåtts, spelar spel och tittat på film. SOM jag saknar både honom och Svea när vi är ifrån varandra. Jag har alltid rest mycket, han har pendlat till sin pappa. Men jag vänjer mig aldrig!

Svea blev överlycklig när vi kom hem❤️? Goa lilltjejen! När vi landade på Arlanda så fick jag ett sms ifrån Ludvigs kompis mamma som skickade denna bild :

Ludvigs första match för säsongen. Den första matchen någonsin som jag missat ? Jag skickade hejjarop och lycka till hälsningar precis innan vi skulle lyfta. Men det kändes verk jobbigt att inte vara på plats! Regnet öste ner. Ludvig och lagkamraterna  blev genomblöta. Men Ludvig gjorde en kanonmatc. 1 mål och sedan stod han i mål sista perioden ( dom kör tre, därför heter det inte halvlek) ?  ⚽️  Han höll nollan och gjorde flera räddningar. Så det var en glad kille jag mötte när vi kom hem ??

Idag ska jag till PT studion för att både träna och storstäda ?? Jag ska fortsätta krångla med en retur som dom gjort helt fel med!!! Gud vad energi det tar att behöva gå igenom kundtjänst gång på gång. Riktigt dåligt skött från deras sida. Ansvarig ska kontakta mig inom ett par dagar. Så jag hoppas få den hjälp som jag förtjänar ? Håll tummarna för det tack! 

Ni kommer att få några inlägg med härliga bilder ifrån Spanien. Fantastiska dagar som jag kommer att leva länge på.  Vi hörs senare! ☀️ 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...