Promenad längsmed havet är som balsam för själen

Promenad längsmed havet är som balsam för själen 

Hej! Nu ser jag att två inlägg inte gått ut ?? Jag som äntligen fått fart och skrikit några rader då och då. Jag vet inte vad som gått snett , men jag testar att publicera dom igen . 

Bästa med att vara utomlands är för mig att starta dagen med en lång skön promenad längsmed havet är underbart. Låta tankarna flöda. njuta av när solen går upp? Ljudet av bruset från havet. Möten av människor som ler istället för att säga ”godmorgon” . Just här  Se hur Spanjorerna tar hand om stränderna och miljöerna runtomkring. Dom kör ner med traktorer och rensar stränderna. Plockar skräp och spolar av. Varje dag för att hålla det fräscht. Fantastiskt ⭐️ Jag funderar och planerar kring bröllopet då det verkligen börjar närma sig  ?  Längtat efter Ludvig och Svea fastän det bara gått ett dygn Snart två. Jag är tacksam över vad jag har ❤️ Istället för att grubbla över det man inte har… Efter min situation med tumörerna så är hela min inställning till livet förändrat. På ett bra sätt, 

Mitt absoluta favoritträd ( och blomma) i hela världen är Lee la va dee . osäker på stavningen dock. Men visst är den fin? 

Sol, bad och umgänge❤️ I förrgår kom ett gång ner, idag kommer resten. Alban fyller på fredag. Fram tills dess så tar vi all det som det kommer… luncher, fika, träning, bad… Så det går ingen nöd på oss kan man säga ☺️
 

Hörs sen ❤️

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...