Med Lifesum premium så har du större chanser att nå ditt mål!

I samarbete med Lifesum 

Hej! Här kommer ett inlägg efter en snabb redigering som legat i utkast. Kompletterar med några rader ifrån Spanien☺️ En sak jag jag ofta tänker på när jag kommer ner hit till Spanien är hur ”enkelt” allting är. Mindre stress. Alltid många hälsosamma allternativ på hälsosam mat på resturang och i affärer. Inte alls samma stress som hemma. Utegym längsmed hela strandpromenaden?️‍♀️ Jag har sagt det förut och säger det igen, framförallt för att du ska sluta jämföra dig med andra! Gällande träning och kost så behöver man hitta det som passar en själv bäst. Alla människor är olika och ingen kropp/fysik är den andra lik. Alla har vi olika förutsättningar. Vi rör på oss olika. De som har ett stillasittande jobb får anstränga sig mer för att komma upp i en högre aktivitet och vardagen.

Men vi alla gör aktiva val. Några exempel på vad vi själva väljer att göra. Hur vi tar oss till jobbet. Vad vi väljer att jobba med. Vilka vi umgås med. Vad vi äter. Vi kan alla prioritera oss själva om vi vill.

 Det är ett extremt lätt att hamna i ett ”ekorrhjul” där vi gör som vi alltid gjort. Men om man inte mår riktigt bra. Man trivs kanske inte på jobbet. Man kanske inte trivs i sin kropp. Kanske vantrivs man i sin relation. Oavsett vad så är det viktigt att då och då zooma ut för att se den hela bilden. Då kan man ställ sig själv frågan vad man kan göra åt det som man inte trivs med. För gör man som man alltid gjort, så får man samma resultat som man alltid fått ?

Jag är definitivt ingen relationsexpert. Eller Dr Phil. MEN. Kost och träning står mig varmt om hjärtat och är min yrkeskompetens. Så för att bryta ovanor och skapa nya vanor så behöver man skaffa sig kunskap. Kunskap kring sig själv. Kring vad det man äter och shoppar i sig innehåller… Därför ska jag ge er kampanjen där ni får 50% på Lifesum premium. Lifesum är världens bästa verktyg för att skaffa kunskap och ta kontrollen för att nå sin målsättning ??

Alla jobbar vi mot olika målsättningar. Som PT och online coach möter jag dagligen nya målsättningar hos mina klienter. Standarden är, att gå upp i vikt, att gå ner i vikt, tighta till kroppen, komma i ett par gamla jeans osv…

Ingenting av det ovannämnda är ”fel” . Målsättningar är nyckeln till framgång.

Jag tar aldrig bort någons målsättning, utan jag börjar alltid med att lyssna, iakttaga, försöka förstå mig på ett eventuellt beteende mönster.Jag försöker att bredda bilden av målsättningen.
Jag försöker att få mina klienter att förstå vidden av det hela.
Att ta hand om sin kropp och hälsa för att hålla i längden ??

Tar man hand om sin kropp med hjälp av sunt förnuft, bra mat och regelbunden träning/motion, så kommer det andra också… Men fokusera på andra hälsoaspekterna också. Genom bra träning och kost kan du minska eventuell värk, stelhet och i vissa fall även kunna minska mediciner. Få mer energi, och en bättre livskvalité. Dser om något borde ju bidra till viss motivation när det känns trögt. 

Försök även att förstå att  ”allt eller inget metoden” sällan är hållbar. Oftast går man upp mer än man har gått ner och fastnar i en ond spiral där man inte mår så bra. Vi alla har olika förutsättningar och därför behöver olika saker. -Logiskt, eller hur? ? Fokus borde ligga på att hitta en hållbar BALANS. Där man inte svälter sig, och sedan hetsäter ( mer eller mindre) .

Utan där man äter BRA mat. En varierad kost där man lär sig vad det man äter faktiskt innehållet. Att du tex kan äta nästan mer dubbelt så mycket kalkon/kyckling gentemot tex falukorv, men ändå få i dig lika mycket kalorier ??‍♀️ Samma sak med potatis ? gentemot pasta ?. Du kan äta båda, men behöver förstå skillnaden på volymen. Det gäller allt. Visst man man äta pizza IBLAND ?. Men kanske kan du du be bagaren om lite mindre ost, kanske äta en ”barn pizza” ? ? Välja vatten eller sockerfri dryck till denna måltid?

Många säger att dom testat ALLT. Olika dieter, men ändå inte lyckats med sitt mål. Min standard fråga: Har du räknat kalorier? Svaret blir till 90% Nej. Då är det dags att börja med det, då mycket handlar om kalorier in, kalorier ut. + och ~ ??

Jag tar tyvärr inte emot nya onlineklienter just nu, då jag inte är tillbaka i jobb ännu. Men snart hoppas jag kunna ta emot klienter igen ?? Jag längtar SÅ mycket efter det ❤️?️‍♀️ Jag skrev detta inlägget för längesen. Ett ”utkast” för Lifesum. Så nu inför publicering så läste jag igenom igen. Uppdaterade om mina känslor kring denna ”enkla” vardag i Spanien. Ni är många som bett om Lifesum kampanjen igen. Lifesum är helt gratis. Men du kan köp till PREMIUM. Premium ger dig tillgång till en fantastisk receptbank. Du kan scanna produkter och varit i affären för att se vad dom innehåller. Du kan lägga in allting som du äter för att se hur mycket du faktiskt får i dig på en dag. Det brukar man nämligen göra en stor felbedömning på? Åt båda hållen faktiskt!

 Ta del av mitt lifehack av mig ? För att förstå det jag pratar om. Räkna kalorier utan att det blir jobbigt eller komplicerat, med hjälp av LIFESUM ? En kcal är en kcal. Men självklart kan du inte jämföra färska frukter och bär med en helfabrikats chokladkaka. Så VAD du stoppar i dig är minst lika viktig som HUR mycket du stoppar i dig. Glöm aldrig det. Vi har bara en kropp, var rädd om den ??

En av mina kampanjbild för Lifesum. Min målsättning är att MÅ lika bra som jag gjorde på den bilden. Innan jag blev sjuk och fick hälsan emot mig ? Den fysiska formen hänger på når man mår riktigt bra!  Ta del av allt via deras premium funktion, recept, tips, kunskap?? Just nu till 50% rabatt!! Gå in på hemsidan HÄR ??kram kram ? 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...