Framme i Spanien

Framme i Spanien ??

Godmorgon ☀️
Nu har jag varit ute på morgonpromenad längsmed stranden med soluppgång. Sitter med en kaffe på balkongen för att skriva några rader till er. jag anstränger mig för att hitta ”skrivar glädjen” . Det hjälper när många av er vid att uppskattning och  skrivet till mig ?Efter en snabb smidig flight landade vi på Malaga flygplats. Alban fyller alltså 65år ( ?!) på fredags han har bjudit ner sina vänner till Spanien där han även har lägenheter. En del avgånget åkte igår. Resten kommer imorgon…. ?

Jag och Anki Bagger skrattade högt när vi såg varandra. Samma märke på resväska. Samma LV Neverfull ? Det som inte syns är att vi båda hade glittriga Steve Madden skor också. Men det ska jag gång bild på senare i veckan…. Världens bästa väskor! Dom finns inte kvar längre, så Anki och jag efterlyser två-tre stycken om det finns någon vänlig själ som in tänka sig att sälja sin ??

Lagom varmt, ca 25-26 grader och ljumma vindar. Vi åkte till Calahonda där vi checkade in på ett lägenhetshotell ? Jag älskar grönskan och all växter som vi ofta ser i små krukor hemma i Sverige. Floristen inom mig blir lika glad varje gång ? 

Vi kom fram på kvällen så det blev en Snabbdusch på rummet innan vi möttes upp för middag ? 

Jag åt kyckling med grön curry till middag. Det var SÅ gott! ?
 

Hörs sen! 

 

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...