Workout i 31 graders värme är vanligt i Spanien ?? Vilket är den plats där jag brukar spendera somrarna …

Men min uppfattning är att det är extremt mycket tuffare i Sverige med samma temperatur ? -Frågan är varför ?! ??‍♀️ Är du sugen på att komma igång efter semestern? ??Eller kanske ta tag i det en gång för alla och skapa en hållbar livsstil där du bibehåller formen och resultatet livet ut? ??

Då ska du hålla ögonen öppna för inom snar framtid kommer jag för första gången på länge att öppna upp för att ta emot onlineklienter ?? ?️‍♀️

Du väljer själv om du vill träna hemma eller på gym, jag anpassar mig utifrån dig för att skapa en hållbar livsstil! Men det tar vi då.… ?

Posted in: My Martens
Kommentarer (4)
 • C

  Brukar du spendera somrarna där? Måste jag missat. Att du åker dit ngn vecka har jag uppfattat, men spenderat somrarna???

  • My Martens

   4-5 veckor brukar jag vara där☺️
   Plus nån vecka på vår och nån vecka på hösten ☀️

   • Suss

    Fast nu slirar du på sanningen igen My. Förra sommaren var du där i max 2-3 veckor, men ingen vecka på våren och ingen på hösten. Sommaren innan var du inte där alls. Förstår inte att det ska vara så svårt för dig att hålla dig till sanningen. Vem som helst kan ju kolla upp saker genom bloggen. Bara så onödigt att ljuga om saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.