Hej på er ❤️
Då är det bara 12 veckor och 2 dagar kvar till bröllop? Jag börjar bli nervös nu och är uppriktigt imponerad över att jag inte sagt något till er tidigare ?Vi la upp det på Instagram igår och vill därför passa på att tacka för alla lyckönskningar och grattis ??❤️ -Så fint av er!
 

Jag ska berätta mer om detta vid annat tillfälle.

 Just nu packar vi. Ludvig har haft kompis över helgen. Imorgon ska Ludvig bo hos samma kompis för vi flyger till Spanien ?? Alban fyller hela 65 år och det ska firas på soliga breddgrader.

 Killarna har haft fotbolls kickoff och är nu redo för hösten när alla matcher drar igång ⚽️ ??

Jag har haft svårt att hitta motivation till att skriva här inne på bloggen, jag har inte haft energi, ork eller lust. Självklart hänger det ihop med tumörer, väntan på cancerbesked och de olika vårdplanering. Nästa operation blir till hösten, men vet inte när. 

 Min ambition Är att föröka hitta ”tillbaka” till skrivandet igen. jag har endast fokuserar på mig själv Och familjen länge nu❤️
Det ”uppvaknandet” efter våran situation har förändrat mig, och min syn på livet. men det tar vi också en annan gång… nu ska jag krama Ludvig och somna tidigt inför imorgon . 
kram och gonatt 

Posted in: My Martens
Kommentarer (23)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.