12 veckor och 2 dagar kvar till bröllop

 

Hej på er ❤️
Då är det bara 12 veckor och 2 dagar kvar till bröllop? Jag börjar bli nervös nu och är uppriktigt imponerad över att jag inte sagt något till er tidigare ?Vi la upp det på Instagram igår och vill därför passa på att tacka för alla lyckönskningar och grattis ??❤️ -Så fint av er!
 

Jag ska berätta mer om detta vid annat tillfälle.

 Just nu packar vi. Ludvig har haft kompis över helgen. Imorgon ska Ludvig bo hos samma kompis för vi flyger till Spanien ?? Alban fyller hela 65 år och det ska firas på soliga breddgrader.

 Killarna har haft fotbolls kickoff och är nu redo för hösten när alla matcher drar igång ⚽️ ??

Jag har haft svårt att hitta motivation till att skriva här inne på bloggen, jag har inte haft energi, ork eller lust. Självklart hänger det ihop med tumörer, väntan på cancerbesked och de olika vårdplanering. Nästa operation blir till hösten, men vet inte när. 

 Min ambition Är att föröka hitta ”tillbaka” till skrivandet igen. jag har endast fokuserar på mig själv Och familjen länge nu❤️
Det ”uppvaknandet” efter våran situation har förändrat mig, och min syn på livet. men det tar vi också en annan gång… nu ska jag krama Ludvig och somna tidigt inför imorgon . 
kram och gonatt 

23 Komentarer

 1. Grattis till bröllopet ❤️
  Visst är det jättetrevligt att läsa din blogg, men du ska inte känna nåt tvång.
  Skriv när du känner att du har lust. Men…om du tänker ta ett uppehåll ( eller sluta helt ) låt oss veta. Det finns ju de som liksom bara lägger av utan ett ord och DET är tråkigt.
  Ha det så trevligt nu

  • Tack snälla ❤️
   Min ambition är att hitta tillbaka till skrivandet och komma igång igen ?? Om annat skulle ske så skulle jag aldrig glömma att säga ”hej då” . Jag har blogg i 10 år och fått en fin relation till er ❤️

 2. Stort grattis till er! Underbara nyheter ❤️ Önskar er all lycka!
  Vill även säga att bordet och stolarna är jättesnyggt är det nytt?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...