Skolstart och hundvalpar

Skolstart och hundvalpar 

Första skoldagen?

Klockan ringde gräsligt tidigt ( Ludvigs ord)
Efter en jätte jobbig natt där vi alla haft svårt att sova, gått upp och hämtat vatten, vädrat kopplat in air condition för att försöka få ner temperaturen något så är vi alla ganska trötta ??Vi tröstar oss med att första dagen brukar vara ganska lekfull och lätt.Har ditt / dina barn börjat skolan eller förskola ännu?Det verkar vara väldigt stor skillnad mellan städer och län ?

Vi försöker att undvika stress så mycket som möjligt på morgonen. Vi går upp lite tidigare på morgonen för att äta frukost i lugn och ro. Även att få lite tid framför tv eller spela något spel som vi gjorde i morse. 

Bostonterrier valpar ? 

Igår fick Jonas följa med och hälsa på Sveas halvsyskon. Dom är hur gulliga som helst!!! ? Vi har inte bestämt oss fullt ut ännu, vi har gjort listor med både för och nackdelar. Största anledningen är att bostonterrier trivs så bra med kompis. Det skulle kännas bra att veta att dom har varandra när dom är själva hemma då och då.

Största nackdelen är att det är svårare med hundvakt. Samt att det blir nästan dubbel så dyrt med framförallt med försäkringen?

Hur söta är dom inte tillsammans! ? Jonas och Neptunus, även kallad ”rutan”

Nu ska jag till gymmet och inviga mitt nya löpband. Ni ska få se bilder ifrån gymmet på hur det blev ? Jag önskar dig en trevlig dag ❤️ / My Martens 

 

 

Posted in: My Martens
Kommentarer (10)
 • Lena

  Klart ni ska ha en kompis till Svea❤ Kostar mer men det blir istället dubbel glödje? Man lever bara en gång( kanske ?) Kram

 • Ghita

  Haha, går det ens att åka och titta på hundvalpar utan att köpa någon ?? De är ju så gudomligt söta ??.
  Det skiljer ju väldigt mycket i pris på hundförsäkringar, så det kan vara värt att kolla upp. Jag har alltid haft Folksam till mina sheltisar. Lägre pris än många andra, men jag har iaf aldrig blivit missnöjd med någon ersättning. Klart att Svea ska ha en kompis ??.
  Här i Norrköping börjar två av våra tonåringar skolan idag. Den tredje börjar imorgon.
  Ha en fin dag ☀️?!

  • My Martens

   Jag borde verkligen jämföra försäkringar. Jag har fastnat på agria för att jag alltid haft det ? En vana sedan första husdjur helt enkelt … ?
   Då är rutinerna igång igen, hoppas tonåringarna inte är för trötta ?☀️
   Ha en fin dag ?

   • Ghita

    Agria har väl bland de dyraste försäkringarna, kan jag tänka mig. Har svårt att tro att de är såå mycket bättre.
    På tal om valpar så försöker jag varje dag känna efter fosterrörelser på min tik, som jag parade för ca sex veckor sedan. Hoppas innerligt att hon är dräktig ??.
    Tonåringarna är väldigt morgontrötta ??.
    Själv tycker jag att det är ganska skönt med vanliga rutiner igen.

 • Malin

  Våra barn började i måndags. Upp o hoppa kl 6 är det som gäller nu. De lämnas 6.45 o äter frukost på fritids, sååå skönt att slippa den proceduren hemma. Bara på med kläder, borsta tänderna och åka.

 • UL

  Det viktigaste närmaste halvåret borde vara din son och hans skola, er närvaro och ett lugnt tryggt hem och ditt egna läkande i lugn och ro!!!

 • Ia

  Kanske borde läsa på om BOAS?
  Kolla på andra raser än brachyphala?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.