Löpband och sup brädor

sommarlovsspurt ?‍♀️☀️

Hej på er!

Äntligen har vi fått tummen ur och plocket upp våra sup-brädor som legat oöppnad i kartong sedan 1.5 år ?

Grabbarna bus roar sig som aldrig förr ? 

Långs dagar. Sovmorgon. Timmar av vad och lek. Sup och  hopptorn om vartannat. 

I förrgår fick jag ett samtal. Då stod transportföretaget utanför dörrren med en oväntat leverans ? 160 jag löpband som lämnades utanför dörren. Jonas har aldrig någonsin varit på gym. Men den vi blev tillsammans har han varit med och byggt upp tre gym. Varje gång med likande situationer som denna ? 

Vi trodde att vi skulle behöva montera ner dörren. Men lyckades efter många om och men att få in det. Monteringen tar vi en annan dag. Jag hade Sanna löpband i stan. Så jag vet hur bra det är ! Placeringen ska vara längsmed väggen där man ser ut över vattnet när man går ? Det gäller ju att ta vara på den fina omgivningen …. 
Om ett par dagar så ska jag börja gå på detta bandet varje dag! Jag älskar mina promenader med Svea. Men tempot blir lidande när hon ska sniffa på allt ? Det ena utesluter inte det andra, men jag adderar till PW på bandet 

Tack min blivande man för hjälpen ❤️ Med allt… och lite till ?

Nu är det bara dagar kvar innan skolstart. Så nu ska vi börja lägga oss tidigare. Smyga tillbaka till ”vardagen”. Men ändå sola, bada och leka ☀️
jag har skrivit det innan. Men skriver det igen. Jag längtar efter vardag och rutiner ??
hörs imorgon…. Kram kram 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...