Sommarlovet går mot sitt slut….

En dag i vardagen …. 
Sommarlovet börjar gå mot sitt slut….. 6 dagar kvar.

Just nu så gör vi allt för att ta vara på dagen, solen, bada, njuta, busa och vara utomhus. Jag älskar alla årstider, varje årstid har sin charm. Men jag vet också att snart är det kallt, ruggigt och mörkt igen. Därför passar vi på att göra alla ”somriga” grejer som vi vill. killarna badar hela dagarna. Varierar med fotboll och att Hänga vid skateparken? Jonas blev nostalgisk och berättade om hur mycket han själv har åkt i sin ungdom  ? ( Vilket inte var igår) Så han var med en sväng och tittade 

Efter en låååång dag med bad, fotboll och skatepark så tog kraften slut…  Jag lovade Ludvig att gå till BB vilket blev en succé för killarna ? En oreo shake beställdes bakom min rygg ? (Ludvig i ett nötskal ) Hur f*n kunde det blir så dyrt tänkte jag….. aha! En ore shake för 85:- ( ? ) Det blir ingen vana vill jag lova! 

Just nu flyter dagarna ihop. samtidigt som tiden springer iväg så känns det som om tiden står stilla. Visst låter det konstigt? ? Men allt känns så konstigt på något vis. Jag längtar tillbaka till jobb, rutiner och vardag. Samtidigt Som jag svävar på moln över att det känns som om jag fått en ”andra chans” i livet. 

 

Jag har sålt vårat matbord. Vi sitter och äter på balkongen och i Trädgården ? Inte alls uppskattat av Jonas som är helt emot hela idén kring att byta möbler. men jag envisas med att jag vill ha ett runt svart bord! Så nu är det upp till mig att bevisa att jag har rätt ? – Vad tror ni? 
Som ni ser på bilden längre upp så har iallafall stolarna kommit …. 

Jonas är borta på turné i helgens. så min ambition är att fixa iordning så mycket som möjligt tills han kommer hem. Men elektriker behovet komma för att få taklampan på plats…. En matta behöver införskaffa och möbler monteras ? Så vi får väl se hur långt jag kommer! 
 

vi hörs sen?

 

4 Komentarer

 1. Älskar runda bord, men beror ju helt på storleken om det kommer att passa in hos dig. De tar större plats än vad man tror, men du har säkert mätt och donat så det blir säkert bra.

 2. Ja sommaren verkligen swichar förbi. ?
  Måste bara fråga om jag missat något. Att du fått en andra chans.?
  Trodde det var ofarliga cystor. Eller har det hänt något mer?
  Tycker du har haft din beskärda del av sjukdomar din stackare. Vet ingen som drabbats så mycket som du.
  Ha en trevlig hel fina du.?

  • Ja, fort går det.
   Jag har inte haft några cystor.
   En tuff situation med mycket ovisshet. Godartade tumörer med galet snabb tillväxt på fel ställe. Som gjort stor skada under en kongress till.
   En operation till. Sen så ska jag vara på banan ❤️???

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...