Hej! 

Nu är jag ”tillbaka” . Jäklar vilken påfrestande vecka jag lämnar bakom mig. Njursten, feber och ont i hela kroppen ? Men nu, nu mår jag bra igen ?? Ludvig har också varit krasslig så vi har varit hemma tillsamman. Spelar spel. Tittat på film. Tagit det lugnt. Men sen ett par dagar mår vi bra igen. Jonas turnerar för fullt. Finland , Bulgarien, Budapest ? 

i förrgår landade han på Arlanda vid lunch. Så vi hämtade hem honom så han fick packa om och vila hemma ett par timmar. För samma kväll åkte han vidare till Bulgarien ? ✈️ 

Dom turnerar året runt. Nästan alla helger. Men på sommaren är det fullt ös! Flera gig varje vecka! ? 

 

idag kommer han hem igen. En av Ludvigs bästa kompisar har precis kommit tillbaka till Stockholm. Så sista dagarna har dom ”hängt” . Spelet fotboll, bada och busat! Ludvig fick hänga med dom på en Hammarby match! Vilken känsla ? ? ⚽️

Alltså lyssna på min Instagram story ( HÄR ) så får ni höra hur hejarklacken låter! Sååå mäktigt! Idag smyger vi igång med lite Rutiner. Det är fotbollsskola 09:00 – 15:00 denna veckan. Dock långt under våra förväntningar. Då alla barnen utom 2 till var flera år yngre ? Lek och trams… inte riktigt vad 11 åriga killar vill köra när man hoppats på teknik och utveckling ? Men jag har mailat och hoppas kunna byta till akademilägret som är i slutet på veckan. 

Mycket fokus på Ludvig lek och bus innan det är dags för skolstart den 17:e . Vi skulle åkt till min mamma men det fick ställas in för att vi blev sjuka på varsitt håll ?❤️ Vi får hitta en helg istället … 

Nu är killarna på skate parken. Jag ska strax dit med mellis. Hade lagt fram det hemma, Men glömde helt bort?

 

i övrigt så har vi tittat på valpar. Sålt vårat matbord ( i väntan på det nya) . Möblerar om. Startat upp en plan för Mig själv… Vill komma tillbaka till min vanliga vikt, form, kondition och styrka ?? Sen ska jag berätta något kul…. Men det tar vi sen ?? Hej sålänge ??

Posted in: My Martens
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.