Sover mig igenom det mesta ….

Trött idag ?
Jag visar upp de glada stunderna här inne. Korta men underbara ögonblick?? Dom finns. Jag tar vara på dom, men det är mer tuffa stunder än tvärtom fortfarande. 

Jag har velat pausa inlägg kring sjukhusbesök, oro och tankar på kommande operation. 
Skönt att ta en paus ifrån det. En balansgång det där. Hur mycket orkar jag uppdatera. Ibland vill jag verkligen släppa in er, ni är så otroligt omtänksamma ❤️Men ibland ”lurar jag mig själv” genom att höja integriteten och bara var den ”pigga” utåt.

Men såhär ser det också ut. 
Större delen av tiden ?
En dag i sängen…. Trots 28 grader utomhus ☀️ Så behövde jag vila. Lovat mig själv att lyssna på kroppen.

Nu på kvällen en middag med familjen innan jag somnar om igen ❤️

Allt som jag behöver ändå. Familj ❤️ Och Svea såklart ? Alltid vid min sida.

5 Komentarer

  1. Hej fina My. Jag förstår verkligen hur du menar med det du skriver. Jag dras med hjärntrötthet ff, och får verkligen lov att välja när jag ska göra saker. Även om det är trevliga grejer jag ska ut på, så påverkas påföljande nattsömn och dagen efter av alla intryck m.m. Det är jättejobbigt att behöva välja hela tiden. Ta hand om dig och låt kroppen och hjärnan bestämma. Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...