Spontankväll – sommarmys

En sommarkväll ❤️☀️

Spontant, mysigt. En kväll med vad i bubbelpool. Grill. kaffe i solnedgången ? Yatsy spel ?  Skratt och lek .

 

Jag är verkligen nöjd med min nya bil. Man sitter högre upp. Betydligt större utrymme inne i bilen än vad det ser ut när man tittar utifrån ☺️

igår  laddade jag bilen för första gången. Lite halvläskigt innan jag lärt mig skillnaden på olika ladd stationer, inställning osv ?

kolla in detta tok-snygga träd! Min väninna och jag var på Ikea för längesen. Hon är INTE duktig på att ta hand om växter ? Men jag har tjatat på henne om att ta bort alla plastblommor som hon har. Denna var ett riktigt fynd. Brukar kosta ca 2500:- men det fanns ett gäng halvdana växter på rea för 750:- . Jag ångrar mig så mycket att inte jag själv köpte en! Det finns en perfekt plats hemma hos mig. En tom beiga kruka och ingen växt ?

Jonas är iväg på turné. Han är i Finland. Jag och Ludvig passar på att göra en massa mamma-son grejer? Nu ska vi åka iväg och möte upp Jona syskon för lite korvgrillning och mys vid stranden, det är ganska mulet. Men vi hoppas att det spricker upp. Idag är jag riktigt, riktigt trött. Så jag kommer att åka hem och vila sen. Det är mitt huvudproblem att min energi inte är med mig. Men hans syster med familj är hemma ifrån Umeå. så det gäller att passa på! 

idag tar jag en paus ifrån träningen. Lyssnar på min kropp och kommer att vila. Men aktiv vila iform av promenader och rörlighet. Mjuk stretch . Det är ändå skönt när kroppen är trött. Men i lugnt tempo ??
 

hörs snart igen ❤️
kram kram 
 

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...