Gröna Lund – Ludvig dag!

igår var det ”Ludvigs dag” ❤️

När Ludvig varit borta länge på sommaren hos sin pappa så brukar vi alltid göra en ”Ludvig dag” när han kommer hem. I år bestämde han att vi skulle åka till Gröna Lund. Bara vi utan kompisar förtydligade han! Sagt och gjort. En heldag på grönan!  ”Får jag smaaaka” frågade Jonas ? ? 

Några bilder ifrån gårdagens äventyr. 

Har du varit på nöjespark i år? Jag ÄLSKAR att åka karusell och spela femkamp ? Men för första gången någonsin så blev jag lite lätt illamående och snurrig!? Är det en åldersgrej tror du? 
Jag åker allt. Men blev snurrig och njöt inte alls av vissa karuseller ? Höll god min för Ludvigs skull men fick verkligen anstränga mig för att inte tappa baoandem helt . Hur jag nu lyckades påverka det.… Kolla minen ? Det är SÅ olikt mig!!!! 

idag har vi tränat, spelar och badade bubbelpool ? Vi hörs senare! 
Stor kram ❤️ 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...