Äntligen hemma igen! Första laddhybriden

 

Hej på er! Tiden flyger iväg och jag inser att jag varit offline ganska länge igen. Det är ju sänkets nu. Jag är inte särkilt aktiv, och all energi går till att må bättre, förbereda mig inför nästa operation. Försöker passa på att ta igen ”förlorad” tid och ska hälsa på både min mamma och Jonas föräldrar inom kort. Idag kom han tillbaka min älskade unge! Efter en dryg månad ❤️ Alltså DEN känslan!!!! 
 

Han har vuxit både på längden och håret ? Helt sjukt vad mycket som hänt på så kort tid! 4 tappade tänder efter att vi dessutom precis dragit ut tre innan han åkte ?

Vi åkte in till stan där vi tog en fika inne i Saluhallen. Alban mötte upp och hälsade Ludvig välkommen hem ❤️

Efter det så var det dags att hämta min nya bil. Jag har sålt min lilla gula och köpt en Vit något större B-klass. En laddhybrid som rymmer mer packning och ger oss mer benutrymme. fortfarande en ”kompaktbil” . Den har varit en demo-bil så den hade bara rullar 304 mil ! 

 SOM jag hållit på med denna bilaffär ? Fram och tillbaka. Köpte en bil i Jönköping där säljaren drog sig ur . Precis innan jag blev Sjuk så skulle jag själv genomföra en affär…. Men drog mig ur i sista stund. Men nu är det klart! Så skönt att jag landat i något som känns bra… 

En tur till gymmet varje morgon. skapar nya rutiner . Ökar successivt och lyssnar  på kroppen! Nu ska vi se på film…. önskar dig en fin kväll ??

3 Komentarer

  1. My, du är så otroligt fin i denna länden på håret. Och det ser så friskt ut! Får jag fråga vilket schampo och balsam du använder?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...