Kvällsdejt i Vaxholm – inställd Roadtrip

Date night i Vaxholm 

Hej! Vi bor som ni vet i Täby. 15 min från stan. ( med vårat utgångsläget intill påfart till motorväg. Men även kort avstånd till Vaxholm med bara  20 min. Jag älskar att strosa omkring där. Det finns en charmig liten plats som serverar både fika och mat. Där hade jag och Jonas en av våra första dejter ❤️ Det som är extra trevligt är att hundar är MER än välkomna !

Bra övning för Svea att ignorera andra hundar som du var på resturang besök. Plus att hon får lära sig att sitta med utan att tigga ?

Mysig kväll med bästa sällskapet !! ❤️❤️ Bara Ludvig som saknas! Men han kommer snart hem ? Gällande hund på café/resturang så är det alltid en tvådelad fråga. Vissa avskyr det. Andra älskar det. Då tänker jag såhär till er som brukar reagera och skriva ganska hårda kommentarer till mig när ämnet tas upp. Det är väl tur att det finns något för alla. Både med och utan våra pälsklingar. Sen är det ju upp till var och en vad man föredrar ?

idag är Jonas och Basic är på vi som älskar 90-talet Helsingborg ???  Tanken var att jag skulle åkt ner och checkat in redan igår. Jag och Svea på att mysigt hundrum. Basic landar  nämligen i Danmark idag och kör sedan upp till Helsingborg. Då dom igår var i Luleå.  Tanken var att vi imorgon skulle ta en Roadtrip upp till Sthlm och stanna och sova över två nätter på vägen upp. Spontant , lite busigt, oplanerat och romantiskt. Men energin är tillfälligt urladdar på mig. Det finns inga krafter att spela på. Behöver stanna hemma och ladda upp batterierna. Sova länge. Vara hemma. Promenera med Svea och ta mig till gymmet som mitt enda ”måste” ( som jag vill och väljer att göra) Nu är det dessutom dåligt väder så just därför känns det mer okay att vara inomhus och titta på Netflix ?

 Känns lite tråkigt att ställa in hela Roadtrip grejen som är något som vi sett fram emot. Men Jonas är SÅ förstående! Vilket känns skönt för mig ❤️ Vad hittar ni på nu under sommaren? Ledig? Jobbar? Reser? 
Berätta gärna?

5 Komentarer

 1. Jag menar inget illa med min kommentar! Undrar bara har Jonas grupp några nya låtar eller kör de på the safe card? Gillade dem på 90-talet men det är ju nåågra år sedan nu. Har de nya låtar samt fans eller är det ”gamla” rävar som kommer på konserterna?
  Är Linda med? Minns inte henne från ”förr” i gruppen…
  Blir du svartsjuk på Jonas då han är ute och spelar i krogmiljö med fest, dryck och tjejer?
  Tack för din fina blogg!

  • Hej Ulrika!
   Jag tänker att du kanske ska kontakta Jonas eller Peter själv? så kan du sammanställa alla dina frågor och ta det därifrån…. Jonas och Peter har turnerat ihop som Basic Element i 23 år ( +/-) ?
   Olika sångerskor genom åren. Linda sedan många år. Allt detta finns att läsa om du inte känner för att ta en direkt dialog.
   Gällande svartsjuka. Nej, verkligen inte ? Det ör alltifrån unga snärta ”små tjejer” till riktiga ”panter tanter” ( och gubbar såklart ?)
   Svartsjuka är inget bra. Vi har aldrig haft den problematiken emellan oss. Jag själv reser med fitness atleter och gladiatorer. Något som man också tog upp här inne …. Ingen osäkerhet mellan oss.

 2. Semester här och den spenderar vi hemma. Bor så härligt på landet att det inte finns någon anledning att resa bort ?

 3. Hundar får gärna vara med på restaurang, men varför sitta på en stol med skålen på bordet? De är hundar, inte människor.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...