Träning frisätter endorfiner vilket minskar ångest!

Träning frisätter endorfiner vilket minskar ångest! 

 Hej! Svettfest deluxe på morgonens gympass. jag försöker att träna på morgonen på fastande mage. För mig är det ”skönt” att ha det gjort. Det blir en bra start på dagen. Ångesten är som värst för mig på morgonen. Jag mår dessutom bättre av rutiner. Svea börjar bli duktig på att vara med på gymmet utan att hoppas in och ”störa” under pågående pass . Förutom när man kör planen. Då blir hon knäpp och pussar och hoppas upp på mig ? Det är kärlek det ?❤️
 

Kör slamball på 2 kuddar och en yogamatta för att dämpa ljudet. Vet ej om grannen bredvid störa. Men jag tar det säkra före det osäkra. Perfekt att även göra hemma! ?

Några av Dagens övningar i mitt helkroppspass ??

Squat med skivstång. Utfallssteg med hantlar. Höftlyft med skivstång. Planka. Slampall . Mountain climber. Axelpress hantlar och lite annat smått och gott. Det tog mig ca 1.5 h. Jag lyfte med MYCKET lättare vinter än jag brukade göra. Istället för ”vanlig” skivstång så

körde Jag med bodypump stång. 20 kg som Max. Det är ett bra sätt för mig att komma tillbaka på. Samt ett bra redskap att ha hemma ?  Ett steg i taget ?? Jag missbedömde min styrka och tog för tunga vikter vilket ledde till att jag fick springa tillbaka och ta lättare vikter ? Det innebär att jag kan effektiviserande inför nästa pass! 

 Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon ❤️
Kram och gonatt 

4 Komentarer

  • Jag är ju som du kanske vet sedan tidigare inlägg mitt i en tuff sjukperiod. Jag har minst en operation kvar. Förmodligen ytterligare en.
   Jag har väntat på cancerbesked och varit halvkroppsförlamad pga avvek nervös kläm upp till min hjärna som ledde till kollapsen som i sin tur gjorde att man upptäckte tumörerna.
   Jag har pausat allt jobb. Alla måsten. Alla aktiviteter. Legat inlag på sjukhus till och från ?
   Nu har jag x-antal veckor innan nästa omgång. Så jag tar vara på den energin som jag har och försöker att ge min kropp allt som den behöver ? så att jag ger mig själv de nästa förutsättningarna inför operation och rehabilitering .
   Det är många olika saker. Träning, kost, sömn. Endast familj och fåtal vänner som ger energi. Jag orkar ingenting annat.
   Så gällande fysiska kunder så är hela min verksamhet på paus pga av min situation .
   Gymmet är bara öppet för mig och min familj ❤️

  • ”Kändisar” är kollegor till Jonas och vänner sen 25 år.
   Jag har varit med på 2 festivaler som är dagtid. Så jäkla roligt! ❤️☀️
   Men…. De övriga 6 festivalerna har jag inte orkat med. Jag har också unnat mig lyxen att åka tillbaka till hotellet och vilar 2 timmar med Svea innan jag åkt tillbaka…
   Bakom scenen är det bara familj, vänner och crew så man slipper dessutom annat folk ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...