Resturang 450 Gradi Lidingö

 

Hej på er ?? 

När vi kom hem ifrån Skärplinge så åkte vi ut till Alban för en lugn dag på Lidingö. Spel och bad med tjejerna. Skip Bo och Yatzy är SÅ kul!!! Vädret. Början  bli lite svajigt så det var skönt att njuta av solen. Jonas och alban är som ”humle och dumle” ? ? Så jag var mer än  tacksam att tjejerna var hemma och ville ”leka” med mig ❤️ ? Många skratt och spel under dagen. Även Svea badade i poolen? 

Två gubbar med försämrad syn ?

Vi åkte ner till Jesper Blomquist nya resturang. Han har öppnat en ny resturang ett par hundra meter längre fram. En stor resturang med två våningar, stor uteservering med håligt vatten utsikt snett emot Kaknästornet. Jag kan VARMT rekommendera ett besök på 450 Gradi ?? Stenungs bakad pizza ? Fantatsik pasta ? Desserter med egengjord glass ? 

Du borde ringa och reservera bord för att vara säker på fin plats ?

 

Så… är du sugen på pizza/pasta så åker du till Lidingö ? Kram kram 

5 Komentarer

    • Tur att det stod rätt i rubriken som är sökords optimerad ? Men långa ner i texten så slant jag över på 6:an istället för 5:an när jag skrev på mobilen. Tack för att du uppmärksammade detta ?

  1. Deras pizzor är värda en omväg. Och vilken service från Jesper och hans gäng. De alltid sitt bästa för att hitta ett bord även om man inte bokat. Bästa!

  2. Du ser så fin och pigg ut. Men undrar såklart hur allt är med dig och vad som ska hända med ”det andra trista ” du har kvar att ta bort. Stor Kram du är sån kämpe alltid med ett fint leende ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...