Lunchdejt i Gävle

Lunchdejt i Gävle – inlägget innehåller reklamlänk 

Hej! Äntligen fick vi till en efterlängtad catch up ?! Båda med solen i ögonen… ”Jag tar en massa bilder så ser vi sen ” ? Ja, vi hade trevligare än vad vi ger sken av! På samma ställer som helgens festival var på. Dvs Gasklockorna i Gävle så har även Daniell sin klinik. Daniell pendlar mellan huvudstaden och Gävle. Förutom att hon är en av de absolut bästa i hela landet på injektioner och behandlingar så har hon även skönhetsmärket Image Skincare ? Titta vad mysigt hon har det uppe på vindsvåningen ?

Älsk på inredningen!!! 

Jag hade åkt ifrån min solskydd när jag packade i all hast. Så jag införskaffade genast två nya. Den ena är en ”tinted”, dvs en färgad dagkräm med solskydd 30 spf. Den är FANTASTISK när man inte vill sminka sig men ändå få en jämnare hudton ?? Den absolut bästa på hela marknaden !!!! Vattenfast och lämnar inga rester! 
 

Den andra är en ”vanlig” solskydd, men som även fungerar som en återfuktande dagkräm och ger huden fantastisk lyster ? Du hittar dessa solskydd HÄR ?? Solskydd är bland det viktigaste man borde Investera i vad det hjälper skönhetsprodukter och hudvård☺️ Ta hand om huden INNAN den blir solskador och pigmenteringar ☀️ Men, det är aldrig försent att börja vårda sig själv på bästa sätt!

Ibland får man vad man betalar för …. Detta är ett sådant tillfälle ? Men tröstande nog så räcker dom hur länges som helst. Inredningen sni ser på bilderna är som du kan se en industriella stil. Daniell har inrett vindsvåningen SÅ coolt! Industriellt, med lyx och kvalitet samtidigt som man ändå får en ”hemma” känsla. En stil jag själv skulle vilja ha hemma ?

ja… det var alltså gårdagens lunchdejt. Jag körde från Jonas föräldrar till Gävle och var på vift i några timmar ? Mysigt att utforska Gävle lite mer! 

2 Komentarer

 1. Jag beställde den tonade solkrämen men gillar den tyvärr inte. Alldeles för mörk på mej och den går inte in så bra i huden så den lägger sig lite i porerna. Mycket synd då jag hade stora förhoppningar på produkten efter ditt hyllade inlägg. För att det ska bli någorlunda bra så måste jag blanda den med en annan dagkräm som jag har. Vet inte om jag törs lita på er bloggares tips och recensioner längre, har gått på många nitar genom åren.

  • Hej Petra!
   Vad det gäller hudvård så är det oroligt individuellt. Att hitta en ”perfekt” match online på tex concealer, fondation, eller solskydd som är färgad för att möta upp din egen hudton kan vara jätte svårt.
   Ett tips om du går på dessa ”nitar” om och om igen kan vara att bryta den vanan.
   Testa något nytt. Att tex köpa denna typ av produkt fysiskt i butik. Denna vara finns även i butik.
   Du kan ju be om professionell hjälp av kunnig personal för att bli guidad tills er som passar dig bäst ?
   Om den var för mörk för dig så är ju det för att du är ljusare i hudtonen än vad produkten passar bäst till.
   Återigen, hudens nyanser, kvaliteter, porer är individuell.
   Men en generell sak är att vi Skandinavier behöver mer fult under sommartider och mer fett under vintern.
   Jag med med min rosacea blir torr i huden emellanåt. Då får jag möta huden behov och blandar i jojoba oil.
   Gäller även i min foundation för att inte få det där ”fnasiga” / torra som det annars lätt kan bli.
   Jag använder olika foundation beroende på årstid och hur brun/blek jag är.
   Jag använder olika täcknings nyanser beroende på vad jag ska göra.
   Solskydd med tonad nyans som vi pratar om nu använder jag nästan varenda dag, för att den passar mig perfekt ?
   Tråkigt att den inte passade dig.
   Jag rekommenderar dig att gå till en butik fysiskt där du kan få hjälp att hitta de produkter som passar din hud bäst.
   Då kan du ju sedan beställa dessa online när du hittat ”dina” toner ?
   Lycka till!?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...