Tillbaka till verkligheten. Mot sjukhuset för ny behandlingsplan

Hej på er! Nu är det dags att kliva tillbaka i verklighet. 
idag vaknade jag med en klump i magen. Oroskänslorna är tillbaka. I 10 dagar har jag haft en ”paus” ifrån sjukhus, provtagningar osv. Pausen blev förlängd eftersom att min nya läkare blev sjuk förra veckan. Men det har med facit i hand bara varit skönt.

Jag har snabbt ”normaliserat” att min energi är bättre och tagit vara på varenda sekund. Kvällsdopp, middagar ute med Jonas. Helgen med både vänner och bekanta. Sovmorgon utan ångest som bäckt mig mellan 04:00 – 04:30 varje morgon.

Men idag smög de sig på igen. Oron. Rädslan. En knöl till på min ena halsmandel. ytterligare en biopsi, analys och operation. Men framförallt. En ny tid av väntan i ovisshet. Tankarna skenar och jag blir snabbt liten och rädd igen. Men. Jag tänker positiva tankar och håller fast vid dom. Detta är för mig oavsett resultat en andra chans i livet med en insikt som är otroligt värdefull. Vad är det som egentligen betyder något. 
 

Jag brände av ett effektivt helkroppspass tidigare. Jag ville ha de gjort då jag inte vet hur jag emotionellt kommer att må i eftermiddag. Formen rent fysiskt just nu är under all kritik ? Men det kan bara bli bättre iallafall. Jag har fått till en ny vana. Att några dagar i veckan ta min morgon kaffe utanför studion med Svea tätt intill. Mysigt att titta ut över vattnet. Roligt att bekanta mig med grannar i området ?

 idag blev det sen lunch/frukost här hemma. Vi har inte handlat så vi varit borta och snart ska iväg igen. Både på spelning men också till Jonas föräldrar. OM min planering tillåtet det ?

Många frågor om vad jag äter för vitaminer, jag ska svara på det senare när jag har mer tid. Kort och gott med utrymme för detaljer senare. vitaminerna ni ser på bilden plus B12 och magnesium. Betakaroten får att inte bränna mig och få en djupare färg. Omega 3 för att jag aldrig äter fisk (??) . collagen för att boosta hud, hår och naglar. Jag behöver all boost som jag kan få just nu. Gurkmeja för leder och immunförsvar. Magnesium på kvällarna för att mina muskler ska återhämta sig snabbare. men också för att sova bättre och slippa krypningar i benen! Nu är det dags att kör till sjukhuset. Önska mig lycka till ❤️

13 Komentarer

 1. Hur kunde tumörer i halsen göra så att du fick en kollaps? Vad gjorde att du efter halsoperationen behövde gå med rullator i flera veckor? Kom de åt en nerv?
  Hoppas att detta inte händer vid nästa operation.
  Du ser pigg ut på träningen idag!

  • Ja, man tror att den större tumören kom åt en nerv vilket gjorde att jag kollapsade helt.
   Anledningen till att rullatorn sattes in var ju för att jag inte kunde gå ? ( ganska logiskt tänker jag) en förlamning på vänster sida som tog en dryg vecka på sig att återställa. Yrseln och svimningarna fortsatte tills en period efter operationen…
   Jag ser ingen koppling till att nästa operation skulle innebära en liknande problematik. Just för att det är ett annat område. Samt att problematiken berodde på tumören man redan opererat bort som satt nära den / dom nerver som hamnat i kläm.
   Men vad vet jag. Tänker att min läkare har bättre koll på det.
   Tack snälla, jag känner mig pigg och stark ?? Även om oron också finns underliggande…
   Träningen ger mig energi. Energi som ska byggas upp inför nästa operation ??

   • Läskigt att ha en tumör så nära ryggmärgen så att det leder till förlamning! Tur att det inte blev några permanenta skador. Lycka till!

 2. Hej,
  Jag kallade dig ”hypokondriker” här i ämnesfältet. Det skäms jag för nu när jag läser om hur jäkla tufft du haft både fysiskt och mentalt.
  Vill genuint be om ursäkt att jag tänkte så.
  Jag inser ju nu att du skulle vilja vara allt annat än sjuk, och bara få vara frisk och jobba med ditt företag, hjälpa andra med formen och stötta andra.
  Tack för att du delat med dig av din tuffa tid.
  Ber verkligen om ursäkt för att jag kallade dig hypokondriker utan att känna till din tuffa vardag fullt ut!
  /Lisa

  • Hej Lisa!
   Jag får emellanåt en del taskiga kommentarer och möter även en hel del kritik emellanåt. Ibland tar jag åt mig, men ofta rinner det av mig. Med åren har jag blivit bättre på det sistnämnda ?
   Via sociala medier så ser man sällan hela situationen eller helheten.
   Därför förstår jag att man ibland dömmer kan drömma snabbt på förhand.
   Men en sak ska du veta Lisa. Jag uppskattar verkligen din ursäkt ❤️?? Alla kan vi göra/säga sker som blir fel ibland. Men att be om ursäkt säger en hel del kring hur man är som person.
   Så…. Tack för att du gör det ?

 3. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå bra för dig My!!! ???
  Av vilken anledning opererade man inte bort båda tumörerna vid samma tillfälle?
  Kram! ❤️

  • Tack snälla ❤️??
   Jag har skrivit om det lite tidigare. Men lång historia kort. Om din flata skulle vara elakartade så hade man behövt påbörja en behandling omgående. Då kan man inte vara nyopererad vid annat område samtidigt.
   Den sitter sitter på halsmandlarna ?
   Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...