Utflykt till Vaxholm. Nyfärgad och nyklippt.

Nyfärgad och nyklippt . Utflykt till Vaxholm 

Hej! Idag har vi gator i Vaxholm. Tidig middag med sol och mysig utsikt. Vaxholm är mysigt…. Det var ”lagom” med turister idag ? Dvs nästan inga alls….

Idag har jag även färgat året. Första gången på LÄNGE!

Före ?? Efter ??

Jag har ångrat mig SÅ mycket efter att jag klippte av mitt hår och mörkade ner det. Av någon konstig anledning så slår alltid mitt hår över till det varma lite gul/oranga håret! Det finns inget fulare!!! ? Det är inte det slutresultat som jag vill ha. Men det är 100% bättre! Min taktik framåt är att gå regelbundet och slinga utväxten. Många, många små slingor. Men där min naturliga hårfärg lyser igenom. Ja ska toppa lite varje gång. Fortsätta att vårda det på samma sätt som idag. Minimalt med styling . Dvs ej föna eller platta om jag inte nödvändigtvis behöver styla det. Bobbys Superhair. Värmeskydd plus bästa inpackningen! Så har mitt hår på något år kommit ut till en längd som jag vill ha. Successivt kommer de slitna delar av längdens att klippas bort ?? Sen j*klar är mitt egna hår friskt och fräscht! OM jag mot all förmodan får för mig att klippa page och mörka ner mig, slå något hårt i huvudet på mig så jag slipper få samma ågren som sist ?

Nu ska jag tidigt i säng. Helt slut efter helgen och en ganska Intensiv dag idag ? 

imorgon ska jag till läkaren för att få min behandlingsplan. Skönt att komma vidare i processen även om det också vart skönt med ett välbehövligt andrum ?? 
Kram kram / My Martens

22 Komentarer

  1. Har du provat att använda silverschampoo? Eller inpackning med samma effekt? Lyko har tex. Inte varje hårtvätt, men kanske varannan. Jag tycker i alla fall att det funkar för att hålla de gula tonerna nere.

    • Hej!
      Självklart har jag det ? Jag använder dock inte silverschampoo då det sliter mer på håret, istället använder jag silver inpackning från Kerastasè ???

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...