Vi som älskar 90-talet Göteborg 2022

Vi som älskar 90-talet Göteborg 2022 

Hej på er! Sitter i bilen påväg hem ifrån Göteborg. jag skrollar bland bilder och video och väljer ut vad som kan publiceras och inte ?. Jag har under sista 1.5 året minskar mitt bloggande en hel del. Givetvis pga av min situation, och tröttheten som pågått lika länge. Men Därför känns det kul att dela med mig av lite rolig grejer också!  Sammanfattning, Wow vilken nostalgitripp ! Många av dessa musiker turnerar tillsammans året runt till och från. Vissa ses ”bara” på festivaler eller liknande upplägg. Men alla känner alla mer eller mindre ☺️ Därför var det extra kul att träffa alla de där som man inte träffat sedan innan pandemin. Förra sommaren var jag i Spanien nästan hela sommaren samtidigt som många av spelningarna inte blev av pga av pandemin. Men nu lever branschen upp igen ? Glad för bra branchens skull. Det har drabbat dom hårt under en lång period. 
 Bildbomb, med bilder huller om buller ifrån dagen ?

 Första  bilderna Jonas med Basic Element. När dom kliver på scenen så blir det alltid full fart på publiken. Tempot är extremt högt! Eurodance är alltid uppskattat ???

ovanför ?? Nya gruppen ”Super Femme” . Där Emilia, Mio-tjejerna, Therese Granqvist ” Drömhuse” och Denicw Lopez gått Ihop och gjort en kul grej tillsamman? Jonas har känt vissa av dom i över 20 år. Skulle nog säga att Mia och Therese är några  nära tjejkompisar ❤️

Vädret var verkligen med oss ?? Det utlovades regn, men istället blev det strålande sol  ☀️  – Underbart!!! 
Malin ( vilde ovan Femme) sjunger med både Alban och Haddaway hon är AMAZING ❤️‍? Ni har även sett henne i Mello några gånger ? onödig fakta… jag vann över henne i kubb på midsommar när jag var i lag med hennes mamma ???

”Våran” Tobbe ?

Om vi bara kan borste från den hemska bilden på mig själv ( ?) Tobbe är en av Jonas bästa vänner sen många år. Han är ofta med och filmar / fotar ? Alltid lika kul att hänga med honom!!! Oavsett vem/vilka man kommer hit med så finns det alltid en massa saker som ska göras…. Så även om man inte står på scenen så är man aldrig sysslolös?

Det var slutsålt det och stämningen var på topp ??
En av mina absoluta favoriter Scooter❤️‍? 

HP Baxxter är en av dom artisterna man aldrig kommer ”nära”. Han umgås inte med någon av dom andra. Scooters crew bor på vårat hotell men HP själv vet man aldrig vart han är. Han kommer med privatplan och har alltid egna vakter och folk runtomkring. Hans egna dansare träffat honom endast på själva scenen. 
Jonas och gänget i Basic har turnerat parallellt med honom i många år. Även sida vid sida när han rappat med Leila K Med logen dörr i dörr. Inte ens då har han kommit ”nära” och umgåtts så som nästan alla andra gör innan spelningar. Men igår…. För första gången så var han plötsligt bland oss. jag uppriktigt råkade gå förbi honom då han stod och sminkade sig på en av toaletterna. Jag stannade direkt, funderade en sekund. Var påväg att fega ur då man ”inte gör” så som jag strax skulle göra” ?

Vad det gäller alla oskrivna regler så stör/distraherar man aldrig någon innan gig. Genom mina 5 år med Jonas så har jag lärt känna dom flesta andra. Det är en viss familjär känsla mellan många av banden. 

Men vad det gäller just HP och scooters upplägg så är det ytterst ovanligt att någon, dvs inte ens andra artister kommer i närheten av dom? Så, jag struntade i den pinsamma känslan som höll på att få mig att backa ur och frågade om vi kunde ta en bild ? Vilket också är en snackis om att man aldrig får. Sagt och gjort… jag lyckades och passade på att stamma fram att jag blivit av med körkortet till hans musik…. Två gånger ? Vilket ledde till ett gott skratt ??‍♀️

I övrigt så var alla andra väldigt trevliga och jag blev konstant kramade från både höger och vänster då man  gratulerade mig till att mitt positiva besked gällande tumörerna ? Många har stöttat Jonas som har haft det tuffare än var även jag har kunnat förstå. Ovissheten och rädslan drabbar anhöriga minst lika hårt. 

Martin ( E-type) var en av dom som kramades lite extra. för att gratulera till positivt besked. Jag uppfattade det som att han fortfarande är nykär och glad ? Vi är glada för hans skull!! 

Linda och Jonas❤️?? Siepen, Crafoord och Alban ?? kan ni fatta att det var 2006 som Josefin var programledare för PH, då prinsessan Sofia var med ? Det är 18 år sedan ( !?) Vart tog tiden vägen ??‍♀️

ja… nästa helg blir det två festivaler till. Dessemellan ska Jonas utöver dom även till Finland för en annan festival ? Själv ska jag vila upp mig hela veckan för att orka med nästa helg? En taktik jag hade igår var att jag åkte hem Till hotellet. Tog en lååång promis med Svea. Sen sov jag drygt en timme. En kalldusch Och tog bilen tillbaka. Just för att slippa vara beroende av bilarna som går mellan festival och hotell. På så vis kunna åka hem när jag vill. Det var två artister till efter scooter. Men där vek jag av och sa gonatt! 
Vi hörs! 

 

6 Komentarer

 1. Jag är så gammal att jag upplevt en Jäddrars massa olika musik och tyvärr är både 80-och 90-talet de sämsta årtiondena musikmässigt . Bortsett från Springsteen och vissa andra.
  E-type är dock en svensk positiv upplevelse och verkar vara en mycket sympatisk människa.
  Men kul ni har det bra.
  Kram

 2. Fin blogg, fin tjej, hoppas du snart får svar på frågetecken kring din sjd!
  Till ngt helt annat, det har aldrig slagit dig att din pojkväns blick är påtänd?
  Känner inte honom, men det ser klart suspekt ut.
  Jobbar inom beroendevård, yrkesskada!
  ?

  • Oj vad förvånad jag blev nu… ? om du Jobbar med det som du påstår så hoppas jag att du är mer professionell mot dina patienter ?
   Min man dricker alkoholfri öl till middagen ? Han är helt anti droger . Jag kan räkna antalet gånger som han dricker alkohol vid Högtider på en hand per år.
   Det var bland det dummaste som jag hört! Oförskämt och respektlöst.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...