Framme i Göteborg, Vi som älskar 90 – talet

 

Godmorgon från Göteborg ☀️ Strax efter midnatt kom vi fram igår. Vi bestämde oss för att checka in en dag tidigare. Jonas ska spela på We love the 90’s idag. Många andra av våra vänner spelar också. Så just dessa gig är även kul för mig att vara med på. Alla gig där dom går på scenen långt efter midnatt är helt uteslutet för mig  ? Men festival dagstid är perfekt ! Vi bort på samma hostel som sist, innan pandemin slog till. Svea är med oss. jag kan komma och gå som jag vill , så behöver jag vila eller dra mig undan så gör jag det ?

Jonas, jag och Svea har haft sovmorgon❤️ långfrukost innan dagen ska dra igång ordentligt. När det väl är dags att sätta igång för Jonas med tekniken, möta upp bandet, alla hållpunkter för schemat, skjutsas hit och dit. Stå standby utifall schemat förändras osv. Då har jag EN uppgift. Det är att hålla mig ur vägen ? 

Nu på morgonen checkar folk in från både höger och vänster ? Alla något äldre än mig själv jag alltid pratat om det ”goa 90 – talet”. Jag var knappt blöjfri när många av dessa artister slog igenom? Men jag får uppleva 90-talet ändå tack vare Jonas  ?? Det är väldigt kul att se att musiken i sin genre är tillbaka så stort, i gemensamt koncept med dessa festivaler 
Här ser ni alla Som spelar : 

Först som vi sprang in i var Haddaway. Vi har inte setts sen innan pandemin, så ser var riktigt kul! Med tandborste i högsta hugg påväg tillbaka från gymmet?? 

Nu ska jag och Svea ut på äventyr. Lång prommis längsmed vattnet ? Man har lovat regn i Göteborg ☔️ Vilket vore SÅ synd med tanke på att festivalen är utomhus… Mem vi håller tummarna för uppehåll ?

Vi hörs senare! kram kram ?

 / My Martens 

 

 

8 Komentarer

 1. Till midsommarafton skrev jag ”90” i sökrutan på Spotify. Resultat 2 i listan var en låååång spellista med bäääästa nostalgitrippen. Har gått varm sen dess. Vi som firade ihop är födda mellan 1979-87. Våra barn hade ingen talan ??

 2. Skönt att du är frisk igen, rätt prioritering. Back to normal You – rida på vågen, patetiskt!! och varför är du inte bjuden på din bästa väns 50 års fest???? Lite mera tjat & ännu mera inställsamhet så kanske kanske nästa gång ?? om du har tur!

  • Hej ”Ewa” !
   Detta ( och du , ser ditt IP nummer) är en typiskt kommentar som oftast tas bort.
   Negativiteten och bitterheten lyser igenom. Något som jag inte vill att mina genuina läsare ska behöva ta del av?
   Jag mår SÅ mycket bättre.
   Jag är inte frisk.
   Fortsatt behandling och minst en operation till.
   Vilket inte innebär att jag ska gömma mig under täcket, inomhus i mörker som får mig att må ännu sämre. Min familj och vänner hjälper mig upp och ut när jag fastnar i mörkret?? Det är kärlek det.
   Jag passar på att ta vara på den energin som jag har och njuta maximalt. Njuter av att orka med sociala sammanhang. Även om det inte blir varje dag.
   Även om konsekvensen blir 2-3 trötta dagar med mycket sömn halva dagarna. Så är det värt det????
   Att kunna stötta upp min sambo, och mina vänner på dessa dagsfestivaler betyder mycket för både honom och mig ❤️‍? Jag känner mig som en jäkla vinnare.
   En andra chans i livet. Att ta en paus ifrån sjukhus och behandling i nästan 10 dagar gav mig lyckotårar. Att kunna få känna mig ”normal” eller lite mer som mig själv en stund gör både mig och min familj gott.
   Att jag likt en ”torrboll” lämnade festligheterna för att åka tillbaka till hotellet för att sova, duscha och ladda om igen för att kunna se scooter ( jonas, alban, Haddaway körde tidigare) gjorde mig överlycklig. Alla förstår och stöttar.
   Gällande mig och sviter. Ni som vet ni vet ❤️‍?
   Att vara sjuk innebär inte att livet står helt på paus. Enligt min kurator så är det minst lika viktigt att utmana sig själv i sociala sammanhang och inte fastna i sängen/soffan och den oro och depression som det medför.
   Jag hade tex aldrig klarat av att vara ute bland besökare. Trängsel, fylla och stress. Att få den möjligheten att vara backstage bland människor jag känner. Både väl och ytligt. Det gör att jag får det lugn som jag behöver för att tex dansa och hoppa den stunden som scooter spelar. Då står jag på scenen bakom folkmassa. Tryggt. Med Max 20-25 personer och gott om utrymme.
   Jag har absolut ingen redovisningsplikt till dig.
   Tvärt om.
   Men jag tyckte att det var så viktigt att öppet svara på din kommentar för att den är så dum som den kan bli. Jag vill stötta ALLA andra som har hälso utmaningar att försöka utmana sig själv.
   Oavsett om det handlar om en middag med vänner . Stort som smått. Gå på dagsform.
   Njut av livet, ta vara på tiden och energin. Den glädje jag känner inombords kommer jag att leva länge på…..
   Perfekt sätt att ladda upp inför operation och rehab ??❤️
   Kram på dig. Försök att sprida glädje omkring dig. Eller skriv ingenting alls ?

  • Förlåt Ewa. Jag glömde ju helt bort att svara gällande födelsedagsfirandet i Frankrike.
   Med den ovisshet som vi har och fortfarande befinner oss i så har vi avbokat allt. 5 veckor i Spanien. En cykelsemester i Åre. Weekend på Gotland för att bara nämna några saker.
   Även födelsedagsfirande hos Jonas familj. Vi får helt enkelt ta en dag i taget beroende på mående och när nästa OP blir inbokat.
   Samtidigt är det så att när jag som egenföretagare med ett koncept som personligt varumärke stannar upp med allt. Då blir det ett kraftigt inkomstbortfall. Vilket i sin tur leder till att jag planerar mina utgifter på ett helt annat sätt. Prioriterar Ludvigs fotbollsläger , cuper osv.
   Så anledningen till att jag inte firar Tanja utomlands är att jag lika väl kan fira henne hemma. Där jag kan åka hem på kvällen. Och återigen… gå på min dagsform ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...