Drömmen om att skapa en förenklad vardag.

 

Hej från gymmet ??Long time, no see ? Därför är det extra kul att vara tillbaka.

En kort period innan min kollaps hade jag efter renovering och inköp precis byggt upp min egen PT studio som ligger i Täby ( Hägernässtrand ) ❤️ Jag hann inte mer än att ”smyg öppna” för stammisar och befintliga kunder innan studion stängde igen pga av sjukdom och cancerutredningen. Min sjukdomsresa består fortfarande av flera frågetecken samt en operation och ytterligare analys av en knöl. Men de första var godartade och jag mår bättre både fysiskt och mentalt ?? ❤️‍?

Jag sålde min tidigare studio som låg i Vasastan till Måns som först hyrde in sig?

Att skapa en förenklad vardag har varit en dröm sedan länge. Min erfarenhet av stress inom jobb och logistisk hat slitit hårt inom mig. Uppvuxen med pendling till mim en pappa på en resande fot i lastbil. Pendling mellan Öland – Holland under alla år med My’s Blommor. Pendling mellan Öland – stockholm, och mycket mycket mer därtill. 

Därför hat mitt långsiktiga mål varit att ge mig själv och min familj det bästa  förutsättningar med en förenklad vardag. Några exempel, Slippa rusningstrafik med medförande stress in/ut stan. 
Kunna promenera till jobbet. Att alltid ha med mig Svea ? ?
Vara tillgänglig för ”Lilleman” som kan gå hem eller till mitt jobb från både skola och fotboll.
Min bil kan stå helt parkerad flera dagar i veckan då jag har gångavstånd till allt jag behöver = bättre livskvalitet ? 

svea älskar vattenmelon och brygghäng ? 

Studion ligger precis intill vattnet, med naturen utanför dörren. Omgivningen är som balsam för själen??

Drömmen om att leve en livsstil där jag får jobba med min största hobby har tagit mig många år att skapa❤️ 
Att hjälpa människor, majoriteten kvinnor och mammor mot en starkare och hälsosammare livsstil ??

I min PT studio tränar jag fysiska klienter. Men tar även emot onlineklienter som åkt långvägar för att träffas fysiskt och tex gå igenom ett nytt program ?? 
( En ”strong mama”  åkte hela vägen från Malmö ??) Två träningspass och en lunch tillsammans hann vi med innan hennes tåg fick tillbaka. Det är ett kvitto på en nöjd klient minst sagt. Lycka i mitt coachning hjärta ❤️Jag möjliggör även fysisk konsultation  för onlinecoachningen ( String Mamas ) i studion .Studion är ”mitt andra hem”. Mitt eget tränings krypin. Mitt kontor. Min inspelningsplats för online coachning ?

Jag har spelar in en videohälsning från mig till dig där jag delar med mig av vart jag befinner mig just nu. Du hittar den på min Instagram. ( @mymartens

Kram kram ?

 

 

 

 

4 Komentarer

 1. Behöver såret inte luftas och vara utan plåster? Jag har fått lära mig att det läker bättre då men jag kan ha fel ☺️

  • Hej Petra!
   Ja och nej gällande att du har fel.
   Gällande plåster beror det på ingrepp, stygn, årstid och hur man läker individuellt. Jag hade plåster på 10 dagar innan man tog stygn. Efter denna period hade jag plåster på dagtid när jag var utomhus, luftade på kvällen innan jag sov med kirurgtejp.
   Jag har inte haft plåster sista veckorna ? jag har kirurgtejp. En kirurgtejp minskar ärrbildningar.
   Vid ett kirurgiskt ingrepp rekommenderas man alltid att använda kirurgtejpen i månader efter operation . Ju längre ju bättre gärna upp emot sex månader ?
   Anledningen är att om man inte har tejpen så breddar ärret sig när det läker, det kan bli upp emot flera centimeter bredare.
   Om man dessutom exponeras i solen utan kirurgtejp så blir ärret mer synligt, man får rodnad och pigmentförändringar.
   Så nu kanske du har fått lite mer information kring plåster och kirurgtejp ? Skillnaden och anledningen… kram kram ❤️‍?

   • Hej
    Precis så sa min läkare oxå, när jag råade ut för en olyka, jag var ute och joggade och snubblade och skar upp min arm på något vast i gräset så de vart 8 stygn för 2 års sedan, bäst att har kirugtejp flera månader till 1 år, jag hade 1 år, det var inga problem för mej och armen är så fin nu
    Lycka till My och Trevlig helg
    Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...