❤️‍?Igår på sjukhus, idag på fotbollsmatch❤️‍?

Några rader ifrån en glad och tacksam mamma ?
Idag har jag för första gången på länge gjort en hälsning till er på min story.Att ta en dag i taget har fått en ny innebörd för mig. Sista dagarna har min energi börjat komma tillbaka. 

Gårdagen började med en promenad till vattnet där Svea fick bada ? underbart! 


Strax innan lunch bestämde jag mig för att någon skulle få kika på mitt operations sår. Läkningen har varit långsam. Vilket man räknat med pga av nedsatt immunförsvar. Jag har haft feber sista nätterna. Igår blev såret varmt, bultande och med en rodnad som spred sig. Det är symptomen som kan vara tecken på blodförgiftning. Vi tog det säkra före det osäkra. 

Jag vände mig till vårdcentralen som skickade mig vidare till KS där jag är inskriven patient. 
När jag kom till KS så gick jag till fel akutmottagningen? Efter några timmar på ”fel” (närakuten)så fick jag tillslut komma rätt ? ( Intensiv akuten) Man tog en sår odling, hjälpe mig göra rent, tömma och lappa ihop igen.När jag sedan skulle få antibiotika så var de sorter jag skulle ha slut i Sthlm län ( ?! ??‍♀️) Samma sak med nästa allternativ och nästa…. Läkare som engagerade sig fick hjälp att ringa apotek, då lagerstatus inte stämde i listorna. Jag skulle behöva bli inlagd 2-3 dygn för att få intravenös medicin om man inte kunde lösa en kur att påbörja hemma? Vilket vi alla ville undvika! Det kändes helt fel då jag mår bättre än på länge och såg fram emot att få följa med Ludvig på fotbollsmatch. Jag höll tillbaka tårarna för att inte bryta ihop? Att det dessutom är platsbrist på sjukhusen gör ju saken ännu mer onödig!
Efter många om och men så hittade man en frp på ett apotek som la undan till mig ???
Med andra ord är jag hemma över helgen = LYCKA??❤️


Idag blev det fotbollsmatch, kaffe i solen en sväng till Jump. Kvalitetstid med Ludvig och kompis. Det kommer att bli många turer in och ut på KS framöver.

 

Så alla dagar hemma är värda mer än ni förstår -Här och NU ??❤️

Kram kram

/ My Martens


Posted in: My Martens
Kommentarer (11)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.