Nationaldagen 2022 M/s Molly

?? Nationaldagen ?

För första gången på väldigt, väldigt länge så utmanande jag mig själv att exponera mig i socialt sammanhang. Det tog emot och jag tvekade. Men min Jonas peppade mig, så det tackar jag för ? Senaste dagarna har jag känt mig piggare. Antibiotikan hjälpe snabbt. Infektionen är borta i såret, och det ser bättre ut! Jag har lovat mig själv att försöka ta vara på mina ”pigga” stunder och inte fastna hemma i ”sängläget” vilket är lätt hänt. 
Sjukhuskläder och mjukis kläder fick bytas ut mot människokläder. En härlig känsla ändå ?? En dagstur med vänner på M s Molly båten i Stockholms skärgård gjorde gott. Tack till alla inblandade ❤️??  Denna energi kommer jag lev länge på ? 

Det svåraste just nu fortfarande ovissheten. Att vänta och vänta. Under nationaldagen distraherades jag av skratt blandar med djupa ytliga samtal? Båten la ut ca 14:30 . Vi var tillbaka i land och åkte hem ca 19:00 . En perfekt dag! ☀️ Sen var jag trött dagen efter, jätte trött ? Men det var det helt klart värt!

6 Komentarer

  1. Härligt ❤️ du ser så mycket piggare ut, hoppas ?? det vänder nu och att du får positiva besked, styrkekramar ❤️

  2. Vad skönt att se att du är så pass på benen. Det gjorde er nog gott att både få havsluft och umgås med vänner. Att du var trött dagen efter förstår jag.
    Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...