?? Nationaldagen ?

För första gången på väldigt, väldigt länge så utmanande jag mig själv att exponera mig i socialt sammanhang. Det tog emot och jag tvekade. Men min Jonas peppade mig, så det tackar jag för ? Senaste dagarna har jag känt mig piggare. Antibiotikan hjälpe snabbt. Infektionen är borta i såret, och det ser bättre ut! Jag har lovat mig själv att försöka ta vara på mina ”pigga” stunder och inte fastna hemma i ”sängläget” vilket är lätt hänt. 
Sjukhuskläder och mjukis kläder fick bytas ut mot människokläder. En härlig känsla ändå ?? En dagstur med vänner på M s Molly båten i Stockholms skärgård gjorde gott. Tack till alla inblandade ❤️??  Denna energi kommer jag lev länge på ? 

Det svåraste just nu fortfarande ovissheten. Att vänta och vänta. Under nationaldagen distraherades jag av skratt blandar med djupa ytliga samtal? Båten la ut ca 14:30 . Vi var tillbaka i land och åkte hem ca 19:00 . En perfekt dag! ☀️ Sen var jag trött dagen efter, jätte trött ? Men det var det helt klart värt!

Posted in: My Martens
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.