Första operationen har gått bra


Hej!

Idag är det en vecka sedan första operation. Vill dela några av mina tankar till er❤️
Operationen har gått bra. Jag är trött. Medtagen. Rädd. Stark. Ledsen. Sårbar. Fokuserad. Tacksam. Alla känslor på en och samma gång. 

Livet kan förändras på bara ett ögonblick. Något som vi alla vet. Men något som man ibland glömmer bort. Det är konstigt att det är just i dom där extremsituationerna som vissa saker man lätt tar för givet plötsligt blir det enda som betyder något. 

Jag uppfattar mig generellt som tacksam. Men har även insett att jag själv emellanåt tagit min egen hälsa för givet. 

Jag har delat med mig av min långa resa tillbaka ifrån utmattningsdepression ( Ni vet, den berömda väggen) Många av de symtomen hänger ihop med min nuvarande situation.

Sista 1.5 året har min hälsa försämrats enormt mycket. Flera olika symtom. För att nämna några av dom. Jag har ett försämrat immunförsvar, en sköldkörtel som inte fungerat som den borde, okontrollerad viktuppgång och extrem trötthet. 

Då menar jag en trötthet som begränsat mitt liv, mitt umgänge och min vardag på alla sätt. Största utmaningen av dom alla tror jag. 

Jag har försökt att hitta logiska förklaringar och med tiden…. Så har jag mer eller mindre normaliserat mitt mående. Dragit mig undan. Undvikit nästan alla typer av sociala sammanhang. Jag har på alla sätt försökt att fylla på mitt urladdat batteri. Som trots mina ansträngningar inte lyckas ladda upp igen. 

Därför känner jag även en lättnad inombords över att nu kommer svaren på många frågetecken. Som jag skrev tidigare. Svar som jag har svårt att acceptera och förlika mig med. 

Jag vet långt ifrån allt. Jag vet bara att jag har en tuff period framför mig. Jag försöker att vila i att jag är i trygga händer hos fantastisk sjukvårdspersonal på KS

Jag kommer aldrig mer att ta någon eller någonting för givet❤️ Hur klyschigt det än låter så vill jag påminna er alla om att stanna upp en stund och vara lite mer ”här och nu”

Ge en extra kram till ditt barn, din syster, din vän, din förälder eller andra människor du bryr dig om ❤️Vill ännu en gång tacka för erat stöd och alla kärlek ni ger mig. Det hjälper mig framåt i detta??❤️

Var rädda om varandra! Kram kram

26 Komentarer

 1. Kryapåkram ❤️
  ( förstår att de har väl kanske kollat dina värden och så, när du är så trött. Men måste ändå fråga om de kollat dina B12 värden? B12 brist kan ge många luriga symptom. Jag vet, mitt liv var totalt på botten tills äntligen en läkare kom på att testa just detta. Jag blev en ny människa måste jag säga när jag började få mina sprutor)

 2. Vad skönt att få första delen gjord! Det var skönt att höra från dig. Vi finns kvar härute när du känner att du vill förmedla någonting.
  Kram och krya på dig.

 3. Vad glad jag blev när jag såg att du hade gjort ett nytt inlägg. Jag har tänkt på dig och undrat hur du har det. Sköt om dig! ❤️ Kram

 4. Skönt att se att du har det okej, trots allt ❤ tänker på dig o din familj.
  Vila och tand om dig!❤
  Kram Kram

 5. My
  Du är otroligt stark och fantastisk på alla sätt. Har tänkt på dig och tänker mycket på dig. Detta fixar du. Du är fantastisk. Har löst din blogg länge utan att någonsin ha kommenterat. Du finns med i mina böner. Man ska aldrig ta livet för givet. Kram från Anna-Lotta

 6. Så härligt att operationen gått bra. Nu håller jag tummarna att det går bra framöver också.
  Själv har jag liknande symptom och tumör/ tumörer på bisköldkörtlarna och blev opererad för två veckor sedan som tyvärr misslyckades. Om några månade blir det nya us och förhoppningsvis hittar de rätt då och kan operera bort de små jäklarna så man kan bli frisk igen.
  Skickar lite styrka och hoppas du snart blir frisk igen ??????❤️

 7. En massa styrkekramar! Följer din blogg sedan länge, skönt höra att operationen gått bra!All styrka till dig och din familj! kram

 8. Hej My !
  Har följt dig här på bloggen, och instagram i många år. Men första gången jag ger en kommentar. Vill egenligen bara säga att, jag ber och önskar dig tillfrisknad fort. Så fint att få följa dig och din vardag.
  Stor varm kram ?

 9. Tack för att Du skriver …det är oroande när det är tyst! Kram till Dig och en hälsning till hela familjen/ Lycka till/ tant H

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...