Hej!

Idag är det en vecka sedan första operation. Vill dela några av mina tankar till er❤️
Operationen har gått bra. Jag är trött. Medtagen. Rädd. Stark. Ledsen. Sårbar. Fokuserad. Tacksam. Alla känslor på en och samma gång. 

Livet kan förändras på bara ett ögonblick. Något som vi alla vet. Men något som man ibland glömmer bort. Det är konstigt att det är just i dom där extremsituationerna som vissa saker man lätt tar för givet plötsligt blir det enda som betyder något. 

Jag uppfattar mig generellt som tacksam. Men har även insett att jag själv emellanåt tagit min egen hälsa för givet. 

Jag har delat med mig av min långa resa tillbaka ifrån utmattningsdepression ( Ni vet, den berömda väggen) Många av de symtomen hänger ihop med min nuvarande situation.

Sista 1.5 året har min hälsa försämrats enormt mycket. Flera olika symtom. För att nämna några av dom. Jag har ett försämrat immunförsvar, en sköldkörtel som inte fungerat som den borde, okontrollerad viktuppgång och extrem trötthet. 

Då menar jag en trötthet som begränsat mitt liv, mitt umgänge och min vardag på alla sätt. Största utmaningen av dom alla tror jag. 

Jag har försökt att hitta logiska förklaringar och med tiden…. Så har jag mer eller mindre normaliserat mitt mående. Dragit mig undan. Undvikit nästan alla typer av sociala sammanhang. Jag har på alla sätt försökt att fylla på mitt urladdat batteri. Som trots mina ansträngningar inte lyckas ladda upp igen. 

Därför känner jag även en lättnad inombords över att nu kommer svaren på många frågetecken. Som jag skrev tidigare. Svar som jag har svårt att acceptera och förlika mig med. 

Jag vet långt ifrån allt. Jag vet bara att jag har en tuff period framför mig. Jag försöker att vila i att jag är i trygga händer hos fantastisk sjukvårdspersonal på KS

Jag kommer aldrig mer att ta någon eller någonting för givet❤️ Hur klyschigt det än låter så vill jag påminna er alla om att stanna upp en stund och vara lite mer ”här och nu”

Ge en extra kram till ditt barn, din syster, din vän, din förälder eller andra människor du bryr dig om ❤️Vill ännu en gång tacka för erat stöd och alla kärlek ni ger mig. Det hjälper mig framåt i detta??❤️

Var rädda om varandra! Kram kram

Posted in: My Martens
Kommentarer (26)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.