Redo för min första operation ??

Tack ❤️
Vill tacka för all er omtanke, hälsningar och fina ord som ni gett mig. Det värmer och betyder mer än ni kan tro. Då man hamnar i en utmanande situation får man en extra stor påminnelse om hur rädd

man är om sin familj och sina vänner. Man blir varm av att se godheten hos människor runt om som visar medmänsklighet. I min situation kom även en stark rädsla.

Det enda jag kunde se framför mig i ambulansen påväg in till sjukhuset den dag jag ramlade ihop hemma var Ludvig. Hans leende när han samma morgon cyklade på skolan för första gången efter vinter säsongen. 

En maktlös känsla i tanken växte inom mig om det skulle hända mig ngt. Det var en maktlös känsla av att inte kunna kommunicera det jag ville säga då mitt tal inte var med mig där och då. 

Dagen efter att jag blev inlagd på sjukhuset fick jag bekräftat att det inte var en stroke eller hjärnblödning. Fick bekräftat att läkarna vid röntgen undersökningen hittat tre tumörer. Detaljer kring utförligare svar än så behåller jag inom familjen med hänsyn till att jag har barn. 

Både tid och rum stannade upp. I samma sekund som beskedet kom passerade många scenarier och tankar. Känslor av ovisshet och oro svämmar fortfarande över. Imorgon kommer jag att göra min första operation. Även fast rädslan ständigt påminner mig har jag på något sätt landat i att iaf ta ett steg i taget. Idag har jag spenderat förmiddagen på KS för ytterligare provtagningar.

Jag fick även ta del av mer information kring morgondagen och träffa min kurator.Just här och nu känner jag mig stark och redo för morgondagens steg.

Tack för det stöd ni visar. Tack till er som delar med er av er egna erfarenhet av liknande situation. Jag läser allt. Tack?
Ta hand om er ❤️
/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (34)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.