Redo för min första operation!Redo för min första operation ??

Tack ❤️
Vill tacka för all er omtanke, hälsningar och fina ord som ni gett mig. Det värmer och betyder mer än ni kan tro. Då man hamnar i en utmanande situation får man en extra stor påminnelse om hur rädd

man är om sin familj och sina vänner. Man blir varm av att se godheten hos människor runt om som visar medmänsklighet. I min situation kom även en stark rädsla.

Det enda jag kunde se framför mig i ambulansen påväg in till sjukhuset den dag jag ramlade ihop hemma var Ludvig. Hans leende när han samma morgon cyklade på skolan för första gången efter vinter säsongen. 

En maktlös känsla i tanken växte inom mig om det skulle hända mig ngt. Det var en maktlös känsla av att inte kunna kommunicera det jag ville säga då mitt tal inte var med mig där och då. 

Dagen efter att jag blev inlagd på sjukhuset fick jag bekräftat att det inte var en stroke eller hjärnblödning. Fick bekräftat att läkarna vid röntgen undersökningen hittat tre tumörer. Detaljer kring utförligare svar än så behåller jag inom familjen med hänsyn till att jag har barn. 

Både tid och rum stannade upp. I samma sekund som beskedet kom passerade många scenarier och tankar. Känslor av ovisshet och oro svämmar fortfarande över. Imorgon kommer jag att göra min första operation. Även fast rädslan ständigt påminner mig har jag på något sätt landat i att iaf ta ett steg i taget. Idag har jag spenderat förmiddagen på KS för ytterligare provtagningar.

Jag fick även ta del av mer information kring morgondagen och träffa min kurator.Just här och nu känner jag mig stark och redo för morgondagens steg.

Tack för det stöd ni visar. Tack till er som delar med er av er egna erfarenhet av liknande situation. Jag läser allt. Tack?
Ta hand om er ❤️
/ My Martens

34 Komentarer

 1. Lycka till My.
  Är det sköldkörteln?
  Min dotter tog bort hela sköldkörteln och de fyra bisköldkörtlarna också.

 2. Om det är i sköldkörteln är prognosen mkt bra. Håller tummarna. Behöver ju inte heller vara elakartad. Har en ungdom i familjen som gjort operationen och ett år efter är allt bra.

 3. Har tänkt på dig så mycket My och tyckt att detta var bara för mycket för dig , så mycket du gått igenom älskade My ? Men detta kommer du också ta dig igenom och fixa galant kära du❤️❤️❤️ Som sagt jag har också gått igenom mycket elände i mitt liv, så jag vet vad det innebär att gå igenom katastrof efter katastrof. Men konstigt nog klarerar man av mer än man tror och blir starkare för varje utmaning man får i livet. Vissa människor blir prövade för mycket, men vi överlever ändå och blir mer ödmjuka.
  Så lycka till med Operationen, jag tänker på dig fina My❤️?❤️?

 4. Åh, vad du ska behöva gå igenom….. Jag önskar dig all lycka till nu. Du fixar det här oxå! Du är stark. Kram

 5. Några ord skall jag väl åstadkomma tänker jag men det vill inte forma sig till det där fina just nu….det är det fina jag vill ge Dig! sänder därför en stor varm Kram och Lycka till!

 6. Kära My blir verkligen ledsen för din skull tycker nog att du gått genom för mycket nu. Hoppas nu på att allt går bra och att du snart är på benen igen. Sänder många krya på dig kramar.

 7. Hoppas allt går bra! Man förstår genom din text och att det är tråkiga besked du fått från läkarna. Lider med dig och din familj. Var rädda om er, livet är verkligen här och nu ??

 8. 10 mån i kö för att få komma till öron näsa hals?? Jag fick tid 2 v efter remiss fr läkare. Verkar helt galet ju! Krya och kämpa!

 9. Du är en kömpe och fixar detta.
  Livet är märkligt när det fördelar glädje, sorg och prövningar. Någon sa till mig en gång (i ett religiöst sammanhang) att ingen av oss får mer än vi kan klara av. Vet om det är tröst eller floskel just nu? Nog sjutton är du en jäk.. fighter – på alla plan- som entreprenör, mamma, kvinna och även när du är sjuk!
  Krya på dig! Efter regn kommer sol! Kram. Å ❤??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...