?livet, från en dag till en annan?

(Jag har tagit hjälp med att skriva detta inlägg. Såväl även med att uppdatera mina sociala media kanaler på senaste tiden) Jag har under en lång tid delat med mig av min hälsa som inte har varit bra. 

Jag har länge letat efter svar för att få tillbaka min balans. Jag har stått 10 månader i kö för att få komma till öron näsa hals specialisten.

Nu har svaret kommit. Det är ett svar jag varken kan ta in fullt ut eller vill verklighetsbasera. En morgon efter min morgon PW och strax efter att Ludvig cyklar till skolan, så smällde det till i huvudet och allt gick långsamt. Någonting var fel, riktigt fel. Resten är dimmigt.

Jag har legat inlagd på sjukhus för en misstänkt stroke/ hjärnblödning. Vid en av röntgenundersökningarna upptäckte man istället ett flertal tumörer i min hals.
Jag inväntar just nu operation. Dessa veckor i ovisshet, in och ut på KS och Danderyd på olika röntgen, biopsier och allt annat som hör denna situation till har och är overkliga. 

Ett famlande i mörker mellan att känna mig stor och stark, varvat med liten och rädd. Familjen och mina närmsta betyder allt❤️

Med hjälp av anhöriga så pausas allt runtomkring mig, på obestämd tid för att ge mig själv alla föutsättningar till att samla kraft och energi i för kommande operationer, och behandlingar

/ Kramar My


Posted in: My Martens
Kommentarer (71)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.