Carina ifrån Rosenseien pratar hudvård
Hej kära My följare,

Nu dyker jag upp här igen, Carina Swartz från Rosenserien. Jag vill först tacka för den fantastiska respons jag fick för inlägget om solkräm, många av er har frågat-” men vad ska jag använda i min vardag”? Här kommer lite tips om daglig hudvård i fyra enkla steg??‍♀️

  1. En bra och mild rengöring är den viktigaste produkten i din dagliga rutin. Den håller din hud ren och fräsch och så hjälper den huden att lättare kunna tillgodogöra sig de vårdande produkter som behövs efter rengöring. Rosenserien har två naturliga och veganska rengöringar, Cleansing cream för normal till torr hud och Face wash för normal till fet hud.
  2. Ansiktsvatten används efter rengöringen av huden för att neutralisera vattnets negativa effekter på huden och för att sluta porerna. Det tillför fukt och gör att krämen går lättare in i huden och räcker längre. Rosenserien har ett alkoholfritt härligt ansiktsvatten som heter Rose water.
  3. Använd en ögonkräm som är anpassad för den känsliga, tunna huden runt ögat, Vanlig fuktighetsbevarande kräm är oftast för fet för ögonpartiet. Rosenseriens Eye cream motverkar både fina linjer, påsar och mörka ringar och ger ögat ett naturligt lyft.
  4. Fuktgivare är ett måste! Fukten får huden att se fräsch ut och gör den mjuk och smidig. En återfuktad hud är också motståndskraftigare mot olika påfrestningar. Rosenseriens fuktkrämer har aloe vera som bas istället för vatten, då det både tillför fukt och binder den i huden. Smörj in både morgon och kväll- och kom ihåg dekolletaget.

Med denna enkla dagliga rutin så kommer du få en frisk hud som utstrålar glow och fräschhet.

Genom kod Martens20 får ni 20% ? på hela sortimentet. Du hittar hemsidan ?? HÄR


Kram Carina

ps:
Läs Mys tidigare inlägg HÄR ??


En bild ifrån när My hälsar på oss i Valdemarsvik där vi har huvudkontor, lager och butik ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...