Vi mot världenPå dessa här bilden ser ni dom som betyder mest av allt i hela världen! ❤️ Viktigare än allt annat….. Min Jonas, blivande man. Min älskade Ludvig en kärlek så stark att det inte går att sätta ord på❤️
och våran Svea ?❤️ 
Vi mot världen ❤️

Kände bara för att skriva det, då jag ( kanske även ni? ) alldeles för ofta hamnar i ekorrhjulet där man glömmer att stanna upp reflektera och vara tacksam.
– Trevlig helg ?

4 Komentarer

  1. Vilket fint inlägg My ? jag har följt dig med och motgångar ! Kämpa på ? sen undrar jag varför A blockar på insta ? Jag ställde bara en fråga hur hon tänker med Job i pandemin? Synd för hon gör fina storys ?

  2. Ni är ju så söta så man vill äta upp er ??
    Ta hand om varandra och njut av varje del.
    Det är inte alltid det fina och underbara man minns men livet blir inte fullständigt utan att ha alla delar i livet ❤️
    Finingar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...