Vi mot världenPå dessa här bilden ser ni dom som betyder mest av allt i hela världen! ❤️ Viktigare än allt annat….. Min Jonas, blivande man. Min älskade Ludvig en kärlek så stark att det inte går att sätta ord på❤️
och våran Svea ?❤️ 
Vi mot världen ❤️

Kände bara för att skriva det, då jag ( kanske även ni? ) alldeles för ofta hamnar i ekorrhjulet där man glömmer att stanna upp reflektera och vara tacksam.
– Trevlig helg ?

Posted in: My Martens
Kommentarer (4)
 • Eva

  Vilka härliga bilder på er lilla familj. Vad skönt att du mår bättre.
  Kram

 • Anonym

  Vilket fint inlägg My ? jag har följt dig med och motgångar ! Kämpa på ? sen undrar jag varför A blockar på insta ? Jag ställde bara en fråga hur hon tänker med Job i pandemin? Synd för hon gör fina storys ?

 • M

  Är världen emot er på något vis?

 • Pilla

  Ni är ju så söta så man vill äta upp er ??
  Ta hand om varandra och njut av varje del.
  Det är inte alltid det fina och underbara man minns men livet blir inte fullständigt utan att ha alla delar i livet ❤️
  Finingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.