Bild från 2019 ? Jag älskar energin på den! minns hur jag mådde, en paus ifrån ångest/ depression, kraft, energi ???

Jag är på påväg dit, snart kommer jag att få tillbaka energin ??? Jag har gjort en låååång resa. Mörkare än någonsin. men insiktsfull, utvecklande, utmanade, lärt mig att sätt mig och min hälsa i först ?? Prioriteringar som jag borde gjort för längesen?

För första gången någonsin har vi ( min familj) rättvisa förutsättningar. Ett stabilt hem. Ingen pendling, en fantastiskt skola full med vänner ❤️?? Ett fotbollslag med träningar och matcher på löpande band. Gemenskap ?? 

År 2020 blev Ludvig sjuk. Corona. Feber i 62 dagar ( -3 uppehåll) mitt hjärta gick sönder ? Rädslan och ensamheten av månader i isolering. Allt kom ifatt i efterhand. Vänner distanserade sig när jag slutade med inbjudningar , event och förse andra profiler med betalda jobb, samarbeten. Riktiga vännerna klev fram. Dom som finns i med och motgång ??

År 2020, missade jag den fantastiska blomningen i Kungsträdgården ?Pga av isolering. 2021 låg jag själv utslagen i mörker och influensa. Nu 2022 ska jag ta mig dit. Kaffe i solen med vänner. Njuta, uppskatta och känna mig tacksam över den resa som jag har gjort ?

Med det sagt, Tack för att ni finns… Min familj och vänner. Jag älskar jonas villkorslös ❤️ Efter våra första stormiga år med pendling och yttre omständigheter som gjorde allting så svårt för oss. Men även vi har ”landat” nu. Hittat våran balans.

Jag tackar mig själv som agerat superwoman i så många år där jag krigar mig igenom yttre omständigheter, Psykisk ohälsa, svek, hälsoproblem, nedsatt immunförsvar, en kamp i att fånga upp Ludvig när saker inte fungerat innan boendet med mig blev på heltid då pendling minskade. 

För att inte tala om kampen efter att jag blev lämnade med Ludvig då 16-17 veckor. Livet som ensamstående mamma från 2011 – 2017 med allt som det innebär. 

Utmaningen var aldrig att ”klara av” det. Utmaningen låg i ensamheten att inte få dela allt fantastiskt och utveckling första åren. Kommer alltid vara en sorg ?

Mobbningen på Steningehöjdens skola var vidrig ? Det gör så ont i mig när jag ens snuddar vid känslan igen ?? Så orättvist på alla sätt.

Jag sålde mitt hus och lämnade den underbaraste omgivning vi bott på. Tveklöst . Materiell ting betyder ingenting när det väl gäller! 

Vi har nu landat i Täby. Jonas ”hemstad” . Med rättvisa förutsättningar vi tidigare aldrig haft❤️ Jag och min lilla familj

/ Tacksam, stolt Mamma


Posted in: My Martens
Kommentarer (1)
 • Cattis

  Hej My!
  Tack för en ärlig blogg om livet som varit extra tufft för dig och din familj.
  I dag fick jag reda på att två nära vänner gått bort i cancer i samma familj så man får vara rädd om det liv man har ?
  I dag firar jag livet lite extra med dottern i solen på Cypern.
  Ta hand om er och nu blir det bara bättre, 2022 är ditt år!
  Soliga kramar från en läsare som inte kommenterat tidigare ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.