Förbered dina matlådor för att minimera stress..” Food prepp” är ett vanligt begrepp bland gym och fitness människor ? 

Jag har dock Ingen aning om varför man oftast säger det på engelska ??‍♀️ Men, det är någonting jag rekommendera alla mina klienter att göra. 

Förbereda matlådor för ett par dagar i taget. Kanske även att frysa in som en bra plan B när vardagspusslet gör att man halkar efter. 

Några av anledningarna till varför jag rekommenderar detta: 

? Minimera stress genom att ha en tydlig struktur. 

? När du förberett måltider och mellis så undviker du att hamna i den där ”fällan” när blodsockret sjunker, sötsuget slår till för att kroppen skriker efter energi. Med hjälp av regelbundna måltider och bra planering så är det MYCKET lättare att hålla dig till planen.

? Du sparar pengar. 

Du undviker att småhandla i sista minuten vid dålig planering. Du äter matlådor istället för lunch ute. Det blir mindre svinn och du handlar inte en massa ”onödigt” när du går in i affären utan en plan och inköpslista. 

? Det är MYCKET lättare att nå ditt mål. Oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, bygga muskler eller bara få en jämnare energinivå 

Nu är det snart dags för middag, när Ludvig är hemma från dagens fotbollsträning. Så till er alla som ska äta fredagsmiddag, Smaklig måltid! ?

Hemma hos oss står det fotbollsmatcher på schemat inför helgen. Samt en massa nya programmeringar för mig att göra till mina grymma Onlinekunder ??


Kram från coachen ☺️

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...