Hej från vardagen, stegutmaningen fortsätterGodmorgon ☀️ 

hemma hos oss ringer klockan tidigt. Iallafall för mig. Jag vill köra min PW på morgonen för att få en bra start på dagen…. De dagar med sol-och-vårare soluppgång är magiska soluppgång ? Gråa kyliga dagar är tuffare , men då kopplar jag på pannbenet och utmanar mig själv att gå ändå ??Kläder efter väder helt enkelt ? Jag har gett mig tusan på att köra vidare på stegutmaningen fram till midsommar. Om du vill hänga på nu så går det självklar bra ??

❤️Du jämför bara med dig själv, ingen annan! 

❤️ Utmaningen ligger i att få in det till en naturlig del av vardagen. 1 PW /dagen

❤️ Tempo och längd bestämmer du själv

❤️ Målet är ströks utifrån det snitt du ligger på idag

❤️ För dig som ligger under 10k dagen så rekommenderar jag att det ska vara ett långsiktigt mål

❤️ Stressa inte. Ta det i din takt och öka successivt 

❤️Kläder efter väder ☔️ ☀️?

❤️ Ni är många som skriver DM och berättar hur det går…. Det vore roligare om du skriver här bland kommentarerna då det motiverat andra att hänga på ☺️ -Så, hur går det för er?


Sista dagarna sedan Ludvig kom hem ifrån sin pappa så har vi ”lånat” en kompis som sovit hos oss i några dagar. Hans föräldrar är bortresta, så vi fick alltså låna honom ☺️ -SÅ mysigt, och kul för killarna!
idag ska dom tillbaka i vardagen. Första skoldagen, efter lov och studiedag.

Igår var vi i simhallen. Efter att dom varit ute i solen i 3-4 timmar och spelat fotboll. Det är MYCKET lättare att minska speltiden när våren kommer ???


För ett tag sedan så skissade jag upp denna ( snyggt va ???‍♀️) . Det är den långsiktiga planen för att göra våran lilla uteplats så mysig och användbar som möjligt. I förrgår hade vi och grannarna som bor på våran sida stöd/röjdag. Spontant och super effektiv! Dom fixade i sin trädgård, vi röjde i våran. Sen körde vi buskar, löv och gången upp. När jonas var i studion så hjälpte dom mig att få upp kompostgaller och lånade ut krokar, buntband osv. Sååå uppskattat ??


Fram till det att snickaren har tid, så gjorde vi såhär . Inte stort men ändå personligt och mysigt! ? Tacksam att vi ändå har en uteplats …. Jag var verkligen ledsen över att behöva lämna radhuset och uteplatsen med frihet för Svea. Hon blev SÅ glad när hon kunde springa fritt i och köra sina ”bostonryck”? Ni som vet, ni vet!

Lavendel och smultron är det jag ser i rabatterna hittills, det ska bli spännande att se utvecklingen!

Vi kommer även att koppla ut el, ( låta elektrikern dra ner sladd i marken) . Så att vi kan klä trädet och träplankor med små, små ljuskällor som får mysa på vintern, och mörkare perioden …

En liten gasolgrill ska införskaffas. Trallen byggas, grind monterads istället för kompostgaller. Riva det där extremt dumma planket i mitten ??‍♀️ Jag har verkligen försökt att hitta en logisk förklaring. Men kommer inte på någon ?Nu ska jag dricka upp kaffet i morgonsolen. Sedan hämta Ludvig för ett läkarbesök. Innan det är dags för onlineklintet och PT i studio ?? Önskar dig en fin dag ☀️❤️
/ My Martens


2 Komentarer

  1. Är det bara din uteplats till vänster om mitt staketet eller har du en bit på andra sidan med.
    Tror du kommer få en jätte mysig uteplats

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...