Apohem.se allt du behöver och lite till

I samarbete med Apohem.se


Hej på er!

Hoppas att ni precis som jag hunnit vara utsnitt nuuta av solen en stund ☀️ Som ni vet är jag sedan många år stammisar på alla former av apotek ?

Jag föredrar dock att handla online så ofta som jag kan… I samband med att Corona bröt ut mars 2020 så förändrades mycket. Nu med distans till situationen så har jag ändå plockat med mig en hel del saker och nya vanor .
Dels har jag lärt mig att tvätta händern? Hehe! Skoja bara, just den biten hade jag koll på innan?

MEN det jag har tagit med mig är några andra saker. Dels tacksamheten över all tid jag fått under covid perioden för reflektion och nya värderingar som vuxit sig fram.

Men också praktiska saker. Jag planerar mina inköp och storhandlar istället för att åka fler gånger i veckan till olika butiker. Bla apoteke och livsmedelsbutik. Jag effektiviserar, konsumerar mindre och sparar på så vis både pengar och tid ☺️

För att inte tala om vad vi gör för miljön då man slipper köra fram och tillbaka hela tiden ☺️

Vi har alltså börjat handla mer via nätet.
Min pälskling Svea bli bortskämd med kärlek, vård och omsorg. Därför har det blivit en vana att beställ hem både hennes och våra bra-att-ha grejer ifrån Apohem.se som har allt som även hon behöver ?

Apohem.se är en stark utmanare på E-handelsmarknaden. Enligt mig är konkurrens alltid bra då det gynnar oss kunder och konsumenter i slutändan. Apohem erbjuder ett brett sortiment med allt och lite till som man behöver ifrån sortiment av apoteksvaror ? Servicen är alltid bra och det känns enkelt att handla via dom.

Det är alltid snabba, trygga leveranser ☺️
Jag drar mig för att åka till de fysiska apoteken om jag verkligen inte måste. Dels för att jag har konstig immunförsvar och alltid lyckas dra på mig ”allt” som all andra har runtomkring mig ? Så apoteken är ju såklart lite mer utsatta då många som är krassliga går dit. Därför uppskattar jag att kunna handla hemifrån, och få hem det till dörren ?

Mer tid över till annat, träning, promenader, familj, barn och hund ?❤️??‍♀️

Nu…. Läxläsning ?? med Lilleman

-Vi hörs senare !
/ My MartensSvara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...