Testkör utrusningen i Strong Mamas PT Studio

Godmorgon ☕️

Jag har kommit tillbaka från min morgon PW. Vädret har varit strålande sista dagarna ☀️


Jag ska strax ge mig in till huvudstaden för att sitta ner med temat som hjälper mig med min plattform för online coachning . Deras HK ligger vid centralstationen och jag kom på mig själv med att bli lite nervös. Jag har valt att inte skriva något om pågående situation i Ukraina ?? och i världen just nu. Men jag är orolig och lite på ”min vakt”. Jag kanske senare delar med mig mer kring mina tankar om situationen…. Men jag kom på mig själv att dra mig för att åka in till centrala Sthlm pga av att det är en tydlig måltavla vid ett eventuellt tillslag. Samtidigt som man inte kan gå runt och tänka så heller.

Hur som. Jag ska vänta ut köerna och sedan köra in till kontoret. Vi jobbar ständigt på att utvecklas och förbättra ?? Den nya hemsidan ska släppas inom kort ?? Vi ska finslipa dom sista detaljerna på hemsidan. Texter, Bilder, layout osv .
Plus att vi ska testköra boknings system och vy betalsystem ☺️


I fredags kom Nette på besök ☺️
vi skulle testa utrustning och jag skulle visa henne Strong Mamas PT studio.


Smithmaskinen har extremt många olika funktioner. Så vi testar oss fram för att snabbt kunna lära oss hur vi ska ”bygga” om den under tiden som vi tränar ??

Jag har även börjat bygga upp olika program inför gruppträning och bootcamp. Såååå kul det ska bli att smyga igång!


Efter några timmars lek och bus så fick vi ut till Resturang Pont som ligger bredvid. Vi mötte upp Jonas för lunch …
Det är alltid god mat på Pont ☺️ Lyxigt att ha dom som granne! Plus att personalen är hur gulliga som helst…


Nette hade med sig en ”lycka till present” till mig ❤️? Rosa tofflor att ha mellan kunder ??? Såååå Nette! Doftljus plus praliner ??

Vi hörs senare…. Hoppas att din helg varit bra! ? Nu laddar vi upp inför en ny vecka!

/ My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...