Millas Babyshower

Millas Babyshower ?


Min älskade fina Milla❤️
Milla är världens bästa Milla! Det tycker både Jonas , Ludvig och Svea ?

Milla och jag träffades för x-antal år sedan där vi jobbade tillsammans. Men efter att företaget gick i konkurs började Milla jobba som min Kordinator. Så Milla är alltså en av mina fanatiska kollegor som jobbar bakom kulisserna i allt vad jag tar mig an. Men våran relation är så mycket mer än ”bara” en jobbrelation. En stark vänskap har vuxit fram❤️

Idag överraskade vi Milla hemma i deras lägenhet i Vasastan ☺️

Milla kommer att bli världens bästa Mamma ? och fru!!! I helgen har hennes sambo inte bara planerat med oss inför Babyshower. Utan han har tagit med henne till Grand Hotel och yasuragi spa där han även friade till henne ? ? När jag fick sms av henne och hon berättade det? så blev jag så glad att jag började gråta, ? och därmed skrämde livet ur Jonas!

Vi var ett litet gäng med hennes syskon och närmste vänner som gömdes oss hemma i deras lägenhet ❤️


Vi körde lekar och jag förlorade stort på frågorna om prinsessor och babyfakta ?


Min fina Milla !!!
Stort grattis till både blivande man och bebis som kommer att få världens bästa mamma / Fru ❤️?


/ My Martens


Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...