Nageloljan som du bara måste testa. Rosenserien

I samarbete med mina vänner Rosenserien ??

Nageloljan som du bara måste testa.
Kära Instagram vänner ? Trött på torra nagelband och sköra naglar ? Vintern påverkar mina händer enormt illa…. -Jag har lösningen! ( HÄR )

Denna nagelolja är det bästa jag någonting haft! För några veckor sedan släppte Rosenserien denna nageloljan som är ännu en fantastik produkt i Rosenserien familjen? Med över 35 års erfarenhet i branschen så går kvalitet, miljövänlighet, funktion före allt! 
I kombination med att alltid göra dig som kund 100% nöjd ??? Som alla andra produkter hos Rosenserien så är den både vegansk och ekologisk ?

På bilden ser ni också jojoba oil, samt anti redenas krämen. Dess två är allt man behöver som hudvårdsrutin för oss med Rosacea, känslig hy, ytliga ytkärl eller lätt för röd rodnad. Denna kombination har räddat min hy?? J 


Rosenserien är noggranna inför att ta fram en ny produkt. Den testats, utvärderas justeras och testats igen . ( Den som väntar på något gott… ?)

Även jag har varit med i en av utvärderings grupperna ? Därför kam jag kan 100% ställa mig bakom denna fantastiska nagelolja! Den är dryg och räcker länge!

Efter bara några veckor då jag använt den morgon och kväll innan jag gick och la mig. Resultatet kom redan efter bara några dagar ?? Inga torra nagelband eller småsprickor ?? Vintern påverkar verkligen mina händer och nagelband illa… För att inte tala om styrketräning där jag håller i stänger och använder kalk ?️‍♀️?

-Men nu är det slut på det! 


Därför låter jag er ta del av en ”prova på” kampanj med hela 20 % rabatt.
kampanjen gäller på hela sortimentet. Så det är bara att passa på att fylla på med hudvårdsprodukter ?

Kod: Martens20 hemsidan hittar du HÄR

Nageloljan hittar du här hittar du HÄR Där du kan läsa mer om produkten och vad den innehåller….

hoppas att ni tycker om mina tips! ?

/ My Martens2 Komentarer

    • Precis så… som du kunde se på Instagram Storyn så packar jag upp ifrån budet som levererats ☺️
      Samtliga produkter står i badrumsskåp och används flitigt. Påfyllning kommer innan dom tar slut …
      Nageloljan är ny lanserad. När man har testat fram den så får man den i vad man kallar för ”badge ” en tillfällig förpackning innan man landar i slutresultat av nageloljan men också designen av flaskan. Vilket vi också fått vara delaktiga i. Tex om det ska vara en liten ”pensel” ( eller vad man nu säger) eller som det tillslut blev, ett rör som man droppar ifrån ☺️ Eller om flaskan ska vara genomskinlig eller inte osv…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...