Måndagspepp, tålamod och snö-yra.

Inlägget innehåller reklamlänk till Strong Mamas


Måndagspepp och snöyra ⛄️
hej på er! Jag vill bara kika in och önska dig en grym start på veckan ?
Jag personligen började med att skjutsa Ludvig och hans kompisar som vi fångade på vägen mot skolan, i snö-yran ❄️

Nu ska jag sätta mig med onlinecoachning som innebär att jag ska programmera nya tränings och kostplaner…. ?? I kombination med vecko avstämning och strategi snack ☺️ – Vilket är det roligaste jag vet! ? Mina klienter så sååå duktig! 

I dagarna ska jag själv köra mitt första träningspass i min nya PT studio. Jag är SÅ taggad på det och längtar så mycket att jag inte kan sätta ord på det

Nu ska jag bara invänta sista golvet , få bort golvresterna som blir över, emballage och en storstädning på det ! Lamell gardiner är beställda. Men restnoterade nån vecka extra ? Jag valde lamell gardiner istället för att frosta rutorna helt. Då får jag bättre ljusinsläpp, och kan själv välja när jag vill ha insyn och inte.
Min personliga rehab fortsättning, men med en något högre nivå än på länge. Inga stora kliv, men även små framsteg räknas ??


I övrigt så har jag noll bilder på min nya frisyr, så ni får nöja er med mina andra tills jag plåtar upp några träningspass och vardags bilder?


Du behöver ha tålamod!

En liten reminder till er som börjat året med löften om ett hälsosammare liv. 

Planera in dina träningspass, planera din matlagning och förbered matlådor och mellanmål. Just för att förenkla din vardag ? ? Men tänk också på att återhämtning är minst lika viktigt som allt annat ? 
Om du är en av dom som lagt livsstilsförändring som ett nyårslöfte. Eller jobbar mot en målsättning, du själv satt upp. Då är det lätt att man ett par veckor in i nya rutinerna tappar ”gnistan” många har vid nystarten…. 

Då ska du fokusera på ditt långsiktiga mål. Inte se det som en quick-fix, utan en hållbar förändring ?? Som tar tid. 

Koppla på pannbenet i motvind och påminna dig om att om du gör som du alltid har gjort, så kommer du få samma resultat som du alltid har fått ? Även tålamodet behöver tränas… 

Ge inte upp när det känns tungt, påminn dig om varför du vill göra föreningen, och vad ser skulle betyda ut nå ditt mål?

Ville börja veckan med att dela med mig av lite pepptalk som coach ?

Vi hörs snart igen! Ta det extra lugnt i trafiken en dag som 1 plus och mindre snöstorm över Täby / Sthlm idag….

/ My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...