Bästa tipsen på alla hjärtans dag-presenter

Inlägget innehåller adlinks med aktiva rabattkoder.

Hej på er?

Hoppas att helgen har varit bra.

Snart är alla hjärtans dag här! Brukar du/ni fira det? Vi brukar göra det lite mysigt hemma. ? En god frukost, en liten present till lilleman och mycket, mycket kärlek! ❤️ Jag ville slänga ihop några tips till er här.

Träningskläder från ICANIWILL

Man kan aldrig har för mycket träningskläder (tycker jag ?) och man blir så himla glad av alla härliga färger man ser nu på träningskläder. ICANIWILL har kläder för alla. Just nu har de mycket jordnära färger som ni vet att jag älskar! ? Det här setet är en favorit och hur fin är inte detta set?! Ett set i varje färg, tack! ?? Jättebra läge att önska dig ett nytt set från din partner nu kanske? ?

Rabattkod ”My15” ger 15% rabatt hos ICANIWILL

Om du tänkt handla hos ICANIWILL får du gärna klicka dig in via mina länk eller använda min rabattkod som är aktiv. ?

My Martens bär ICANIWILL träningskläder
Ett av alla mina fina set från ICANIWILL! Matchar med alla hjärtans dag ?❤️

Skönhetsprodukter och hemmabehandlingar från Swiss Clinic

Nu var det ett tag sen jag tipsade om hemmabehandlingar från Swiss Clinic, men jag älskar dem fortfarande lika mycket! ?  Jag kör ju på deras tandblekning Total Whitening System (där man får både tandblekningen med munskenor och tandblekningspennan i ett kit) lite då och då för att fräscha upp mitt vita leende. Jag går även på salong ibland och bleker. Men eftersom att det är ganska dyrt, gillar jag att underhålla med Swiss Clinics tandblekningsprodukter som gör jobbet hemma! De är utvecklade tillsammans med tandläkare och är skonsamma mot tandkött och emalj. Man behöver inte vara orolig för ilningar eller slitage på tänderna! ??

Andra favoriter är t.ex. deras ögonfransserum Eyelash Growth Serum som hjälper mina fransar att hålla sig starka och fylliga! Jag har testat flera ögonfransserum på marknaden och det här är det enda ögonfransserumet som mina ögon faktiskt tål då de andra har gett mig röda och irriterade ögon… ?

De har sååå många bra skönhetsprodukter och hemmabehandlingar! Jag har faktiskt precis klickat hem Hair Renewal Serum, ett hårserum som ska stärka håret och göra det mer fylligt. Jag är supertaggad på att se vad det ger för resultat! ? Passade på att använda min kod då också så att jag vet att den funkar för er nu… ?

Rabattkod ”MY40” ger 40% rabatt hos Swiss Clinic

Rabattkoden är giltig tom 13 februari och gäller på alla produkter under denna länk. Hur bra rabatt?! Passa på nu! Perfekta presenter för både pojkvännen, bästa vännen eller dig själv. Unna dig!! ??

My Martens använder Swiss Clinic ögonfransserum Eyelash Growth Serum. Hon använder en spegel för att applicera serumet på sina fransar.
Kommer ni ihåg den här fotograferingen tillsammans med Swiss Clinic? ?

Fina alla hjärtans dag-presenter & dekorationer från Partykungen

Jag brukar köpa alla mina dekorationer till olika högtider och tillfällen från Partykungen. ?  De har verkligen allt! Uppskattar när allt finns samlat på en och samma sida. Här kan du köpa dekorationer till födelsedagsfirande samtidigt som du också kan hitta snackset. ?

3 tips på alla hjärtans dag-presenter från Partykungen:

 1. Denna t-shirt med eget tryck hade ju varit en supergullig present att ge till någon?! Att trycka en favoritbild på en t-shirt och ge bort. ?
 2. Åh den här vill jag beställa! En kopp för alla kaffeälskare – såååå fin, älskar formen och att den är transparent! ❤️
 3. Godis! Ibland får man unna sig tycker jag. Jag själv är inte så mycket för godis, men att ge bort fina choklad och gelehjärtan är alltid uppskattat. Bara det inte blir för mycket av det goda – balans gäller! ?

Här är två bilder från förra året när jag gjorde en mysig frukost till mina killar. ❤️

Alla hjärtans dag dekorationer från Partyykungen

Dekorationer till alla hjärtans dag Partykungen

/My Martens

2 Komentarer

 1. Förlåt men din blogg är 99% reklam. Du kan skriva ett – som man tror är – genuint personligt inlägg meeen så smyger du självklart in reklam. Jag fattar. Det är ditt levebröd. Men det är rätt så tröttsamt helt ärligt. Sorry!

  • Jag hör vad du säger Liza ☺️
   Uppskattar din feedback. Ibland blir det både mer och mindre reklam… beroende på hur många inlägg jag skriver i det totala så kan det nog uppfattas som mer.
   Men i själva verket så har jag nu under en period skrivit förre blogginlägg pga av omständighet av flytt och uppbyggnad av PT studio. Där jag valt att lägga all tid utanför projektet på min egen återhämtning ?? Familj ❤️ och privatliv.
   Just nu har jag 2 reklaminlägg mindre än vanlig tex ☺️
   Men det är såklart tråkigt att du upplever det så..
   Tar med mig din feedback och gör mitt bästa för att möta dina önskemål .
   Så ”sorry” för det !
   Kram kram ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...