När luften går ur…. Update från senaste dagarna.

bland går luften ur…..

När energin dyker. Så dyker den fort. Nu har vi inte hörts här inne på ett par dagar. Jag har varit SÅ trött ?

Vad har hunnit hända sedan sist jag skrev. Vi har avslutat flytten från den andra lokalen. Vi är nästan köra i den nya lokelen …

Jag skall inte ta på mig cred för detta ?? För mina hantverkare och min sambo har hjälpt mig.

Nu ska få sen en bild, för att få till en känsla… Detta är den ”lilla” delen, till vänster när man kommer in… Där cykel står, ska jag ge en liten mini receptionsdisk, som ska bli mitt kontor. Med logga på, lite färska blommor och något ljus. Sen är jag ”hemma” ?.

Det ni ser på bilden är vad man ser utifrån om man tittar genom dom vänstra fönsterna ….

Jag promenerade ner med Svea, för att se vad som hänt sen i förrgår när jag var där. Det händer lite i taget , och jag ser sakta men säkert hur min Studio växer fram☺️

Det är fortfarande rörigt, mycket som ska upp på väggar / monteras. Men nu kan man få en känsla av hur det ska se ut ☺️

Jag tog med mig Milla ( Kordinator, som hjälper mig till och från) till nya lokalen. Hon fick titta…. Och vi bollande lite kring utseende , inredningen och logo ☺️ Sen tog jag med mig henne till mitt nya ”stammis hak” . Resturang Pont . Utsikten är magisk och maten jätte god! ??

Dagens lunch är alltid ? ?? och Milla strålar som aldrig förr ? 10 veckor kvar till förväntat BF❤️

Jag är precis lika sliten som jag ser ut…?

Jag tänker ofta på en sak. Jag är ju otroligt tacksam över att jag har ett jobb som jag verkligen brinner för…. Ett jobb som GER energi istället för tvärt om. Ett jobb där jag själv kan styra arbetstider och kapacitet. Ett jobb som GÖR skillnad , genom att hjälpa människor att bli sina ”bästa jag” ??☺️ Det är ingenting jag har fått gratis. Min verksamhet och mitt jobb är ingenting som kommit gratis. Snarare tvärt om, någonting som jag jobbat stenhårt för att bygga upp! Men då och då så påminner jag mig själv om hur lyckligt lottad jag faktiskt är?

Igår började jag dagen med att lämna blodprov. Det gick av någon anledning inte bra… så dom stack mig 5 gånger ? ? ?

Jag är inte sprut/nål/kanyl rädd längre, då jag lärt mig nu när jag går så ofta. Men när det blir som det blir igår, då blir jag lite gnällig ? Det gör ju jätte ont när man träffar ”fel” .

Dessutom tycker jag att vissa stolar påminner om gynekolog stolar ? -Eller?

Vad vi mer håller på med är nya hemsidorna…. Där nya konceptet sen ska växa fram ? Även detta överlåter jag till andra ??‍♀️ Jag har skissat på min vision, bifogat mina önskemål om funktioner osv. Det ska bli SÅ kul att visa er allt när det det är klart….

Svea smaskar på ben i min soffa… vilket aldrig är uppskattat ?

Men däremot blev Svea överlycklig när Ralph och hon äntligen fick leka ?❤️

Ikväll ska jag göra absolut ingenting. Jonas ska till sina föräldrar och Lilleman och jag har ”egen kväll”, dvs hemma poppade popcorn ? och Netflix ?

Önskar dig en trevlig helg!

/ My Martens

6 Komentarer

 1. Tänkt på dig o undrat vad du tagit vägen ? förstår att detta måste vara extremt tufft o genomföra ? för dig. Är själv i utmattning o även om man vill så mycket fixar inte kropp o knopp det. Du kämpat o sliter o fixar så mycket, du är grym. Hoppas du orkar med allt så det blir bra i framtiden. Så fint det blir ?
  Själv undrar jag om jag någonsin ska bli mitt ”Vanliga” jag igen så tufft ? men man kämpar på o försöker hitta lösningar o energi ?

 2. Fräsch lokal, kommer bli kanonbra!
  Är det någon extra ventilation där? Tänkte det blir väl rätt varmt och svettigt när dina klienter pustar och tar i.
  Take care!

 3. Ta hand om dig, andas och försök njuta av allt du åstakommit. Du är en kämpe och tyvärr som många av oss andra i samma sits kämpar du tills du inte orkar.
  Många kramar ❤

 4. Jag har också tänkt på dig och undrat hur du har det. Gissade att det är fullt upp med nya studion mm.
  Lycka till med allting! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...