Mysig helg!

-6 grader och sol ☀️

En underbar start på dagen!
Jag älskar känslan av den krispiga, vita snön i kombination med sol!
Hellre kallt och vitt än någon plusgrad och slask ? -Håller du med?

Idag fortsätter vi i PT studion ?? Tanken är att få det mesta inom kort. nästa vecka ska vi frosta rutorna för att skapa insynsskydd…. En elektriker ska komma och sätta in en integrerad Micro som jag köpt ☺️ Kanske onödigt, men jag gillar verkligen det… Så får jag liiite mer plats på bänken istället för att ha en stående där☺️

Jag vill ge Lilleman och hans fotbollskompisar cred … dom tränar trots -5 ? ⚽️. Det är inte dåligt det! Först tyckte Ludvig att alla underställ, halkskydd osv var onödighet. Det säger han aldrig mer ?

Dom är riktiga små krigare måste jag säga! Även tränarna. För det är uppriktigt svinkallt efter en stund ?

Denna gången var jag ensam förälder på plats ? Vilket jag kan förstå…. Pga av kylan. Jag brukar ta med mig termosen ner, och vara med och titta. Jag tycker det är roligt. Ludvig uppskattar det….. det kräver dock trippla kläder och att man inte står stilla när det är såhär kallt ?

Min Mamma ringde när dom tränade. Så vi slog på FaceTime. I 7-8 minuter tittade hon på Ludvig. Hon var sååå glad ?? Det kändes nästan som att ha henne hos oss ❤️ Vi hoppas att hon ska kunna hälsa på oss någon gång…. Beroende på hur hon mår osv . Det var iallafall väldigt kul att hon fick titta en liten stund.

Strax därefter så kom den ena tränaren fram till mig. Han bad mig att stå utanför planen. Jag tittade frågande på honom då jag redan stod utanför planen. Han återupprepade sig och sa samma sak igen.. Jag insåg att han inte skämtade och förklarade att vi som nya här inte riktigt känner till policy och regler här ???‍♀️ Dom hade markerat upp en plan med orange koner. Jag höll mig en bra bit utanför den…. Det var helt folktomt, så jag hade lixom ingen att ta efter….

Men det tränaren menade var att jag skulle stå utanför den stora planen ? Jag ursäktade mig igen och förklarade att mormor ringde, men det hjälpte inte ? Nu vet jag att jag ska stå låååångt bort, utanför den stor planen! Jag menar, inte lätt att vara ny fotbollsmorsa i ny klubb ⚽️??‍♀️ Trodde det var uppskattat att man supportar lite….. ? Men nu har jag inför framtiden iallafall lärt mig vart man får stå ?

Svea har fattat tycke för Anders ?? Anders hjälper oss med allt! Så det har vi också?

Sista dagarna har vädret varit riktigt bra! Fortsätter det såhär så kommer tiden gå fortare innan det blir vår ?

Vi är numera stammisar på Pont. Det finns ofta hälsosamma allternativ. Fantastisk mat! Men inte helt hälsosamt för plånboken att gå dit så ofta som vi gjort nu när studion ska byggs upp ?

Svea är med överallt och tycker att det är spännande!

Vi sitter hemma och jobbar mitt emot varandra jag och Jonas just nu. Det är mycket att göra innan hemsidan och Strong Mamas konceptet släpps.

Men nu imorse så kopplade även Ludvig upp sig här nere för att få hjälp av Jonas med sin dator ? Alltså vårat matbord är kaos!!! Max veckan ut har jag sagt……?? Annars blir jag galen!!!

Jag kommers snart att behöva eran hjälp. Då jag kommer att öppna upp för att ansöka om att bli Strong Mamas ambassadör. Gravid, nyförlöst, småbarns eller större barns mammor spelar ingen roll. Mormor, farmor, adoptivmamma går också bra! Jag söker alltså olika mammor som ambassadörer. Mer om detta inom kort ☺️??‍♀️

Nästa inlägg är i samarbete med Lifesum ?? Stay tuned… 50% på årsmedlemskap som premium ☺️

6 Komentarer

 1. Pga coronan har inga anhöriga fått vara med på träningar här.
  Jo, utanför plan ( området)
  När de kommer upp i åldern lite tror jag nästan tränarna är tacksamma om de får ha ungarna ”ifred”. Tyvärr är det så på många ställen att vissa föräldrar lägger sig i för mycket.

 2. Hör uppskattas det inte att föräldrar stannar vid träning. Covid eller ej så är det nog bra om tränarna får jobba själv med barnen. Och med tanke på hur mycket bilder du lägger ut på din son här så är det ju inte omöjligt att tränaren trodde att du filmade eller fotade de andra barnen.

  • Jag jobbar proffesionellt med sociala medier. Vilket innebär att jag även samarbetar med fotografer hela tiden, i kombination med alla regler kring publicering online…
   Så att jag skulle filma/fota andra barn och publicera det skulle inte hända.
   Det var inte heller frågan i detta fallet.
   Vad det gäller Corona så stod jag en sidor 30 meter ifrån dom tränade barnen och deras tränare. Utomhus som du kan se på bilden .. så det känns inte heller som ett hållbart resonemang för att föräldrarna inta ska kunna stanna ☺️
   Men vad vet jag…. Alla tycker vi olika….
   Personligen önskar jag att fler föräldrar kunde vara mer engagerade, stöttande och på plats.
   Samtidigt som man såklart inte ska ”vara i vägen” eller störa osv…. ☺️

 3. Men My, du skriver ju själv att du Face timeade med din mamma så att hon fick se Ludvig (och naturligtvis andra barn) i flera minuter, tränarna såg väl kanske detta men de kan ju inte veta vad du har tänkt att använda det till.
  Tränaren borde förklarat varför du inte fick stå där du stod om det berodde på att du filmar/fotar.

 4. Som ungdomstränare och förälder och människa så vill jag som alla andra ha stöttande föräldrar. Men inte med under träning om jag inte särskilt ber om hjälp. Jag är övertygad om att barnet vet att föräldern stöttar, men denne behöver inte stå vid sidan om träningen för att göra det. Snarare helst inte, inga tips inga hejarop utan det tar vi någon annan gång. Jag säger inte att du gjorde det, men för att slippa ta det med varje förälder särskilt så är vi många som helt enkelt inte vill ha föräldrar på träningarna.

 5. Vi föräldrar i mina barns lag har aldrig varit välkomna på barnens träningar, men däremot mer än välkomna att supporta vid matcher. Så känn inte att det är något konstigt det. Jag tror faktiskt att det är mer regel än undantag. Jag tror att tränarna känner att dom får barnens fokus och uppmärksamhet bättre om föräldrarna inte finns i närheten.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...