Idag var en bra dag, början på något bra….

Hej ❤️

Idag var en bra dag ?? Solen sken över vackra Hägernässtrand idag. Jag vaknade och kände mig både utvilad och på bra humör. Jag prioriterar alltid Morgonmys med Lilleman. Tända ljus, smoothie och smörgås. En stund för oss innan dagen drar igång…. Lyxigt att kunna styra över min tid på det sättet. Eller, egentligen så är det ett medvetet val från min sida.

Jag har valt att tacka nej till de jobberbjudanden jag fått som både marknadschef, brand manager och liknande prestige fyllda uppdrag. Inte för att jag är rädd för utmaningar, tvärt om, Jag älskar utmaningar. Jag är både ödmjuk och tacksam inför jobberbjudanden.

Men jag har också lärt mig mina gränser. Jag har lärt mig att prioritera mig själv och min hälsa först. Jag har lärt mig mitt eget värde och slutat sätta mig själv sista.

Genom åren har jag fått uppleva och lära mig otroligt mycket genom alla roliga saker jag varit med om. Testat mig fram. Utvecklats. Utbildats. Lärt mig. Provat på. Hitta min ”plats”.

Jag känner att jag är helt rätt i livet just nu. Jag vet vad jag gör. Jag vet vad jag vill göra, och jag har tydliga målsättningar inför framtiden. Men jag har heller inte bråttom, jag ska njuta av resan, utvecklingen och processen jag har framför mig…… ??

Jag utvecklar mitt företag steg för steg. Ett Ekmans bolag, med vissa som konsulter ska växa till en större maskin. På egna medel. Inga investerare, lån eller krediter. Utan steg för steg…. På egen hand ?? Ensam är stark brukar man säga. Men jag anser att man ska omge sig med människor som ger energi, som inspirerar och för kreativiteten kan flöda fritt ?

Idag hade jag ett möte med en person. En fin person. Vi har träffats förut. Vi känner inte varandra, men vi känner till varandra.

Vi var överens om att vi skulle ta ett villkorslöst möte, för att diskanters eventuella gemensamma projekt. Vi klaffade direkt. Detta kan vara början på något bra. Inte bara en sak…. Utan på flera gemensamma projekt framöver. Kom ihåg att du läste detta här, idag. I ett allmänt inlägg om dagen….. Så får vi ses om några månader om min magkänsla träffade rätt ??

Om jag skulle fråga er…. Vad tror ni att jag jobbar med? Om du skulle få frågan av din väninna, ” Vad jobbar My med nuförtiden? ” Vad skulle du svara då? ☺️ Vore kul att höra just dig beskriva din uppfattning om det. Då min uppfattning är att många missförstår eller inte vet.

Idag åt jag lunch med min blivande man… Vi är numera stammisar på Pont ?. Så mysigt, oftast god mat.. enkelt att äta hälsosamt med brett utbud.

Sen har vi även varit i PT studion som snart är klar ☺️?? Anders och Jonas hjälper mig…

Det ser lite rörigt ut…. MEN så fin den blir! ???

Svea börjar känna sig hemma nu ?

Nu blir det popcorn kväll ? En nyttigare, men framförallt godare variant på popcorn är att poppa dom själv i en kastrull istället för Micro popcorn… Då slipper man alla onödiga tillsatser?

Vi hörs imorgon ? Då fortsätter jobbet i studion.

Önskar dig en trevlig helg! Kram kram

/ My Martens

23 Komentarer

 1. Jag skulle tro att det största eller det som du mest syns utåt som, inte så konstigt är som Infuenser . Att du bygger studio igen och har onlineklienter är det som jag som vanlig bloggläsare och som följer din personliga instagram inte ser så mycket utav eftersom det varit mycket fokus på er hälsa och flytt. <3

  • Okay…. Men vad är det då man gör som influenser? ☺️
   Jag personligen känner precis tvärt om. Just pga av min egen hälsa och flytt så har jag under senaste året avskärmat mig från ”det” .
   Alltså alla event / mingel.
   ( undantag mina huvudsponsorer som då är tränings relaterade tex Lifesum )
   Jag kör inget influenser snack genom mina kanaler , som tex ”veckans smink tips” eller liknande ?
   Men sen självklar är jag ju en influenser i dom flestas ögon då jag har blogg och Instagram sedan nästan 10 år ?.
   Men bloggen följer min vardag som en trogen skugga ?
   Instagram delvis…
   Men mitt huvudfokus ligger ju på mina klienter, skapa nya träningsprogram, kostprogram, och underhålla tjänsten jag erbjuder ???
   Jag har varit onlinecoach sedan 2019, samma år som jag även öppnade min första PT studio. Men…. Jag förstår ju också att ni inte ser det jag gör som har med mina klienter att göra ??‍♀️ Då det är privat och ingenting som man kan dela hur som helst…
   Hmm…. Jag uppskattar verkligen att du delar med dig ??❤️ Jag tycker nämligen att det är SÅ intressant ☺️
   Kanske skulle jag börja dela med mig mer om vad mitt jobb som fysisk och online coach in er.. skulle det vara uppskattat hos er tror du?
   Kram kram ?

   • Den gängse betydelsen av influenser är väl en person som tjänar pengar på marknadsföringssamarbeten i sociala medier exempelvis instagram. Dvs att man marknadsför produkter/tjänster i gengäld mot en ersättning från företaget. Behöver inte alls innebära att gå på event och mingel.

 2. Jag skulle säga att du är influencer. Du gör samarbeten och visar valda delar av ditt liv.
  Det är vad en influencer gör.
  Sen har man olika intressen och teman. En del gör sminkvideos, en del fokuserar på inredning och content kring det. Du visar upp delar av din hälsa, din vardag, din familj och dina övriga projekt.
  En influencer är någon som försörjer sig på sociala medier och samarbeten. ?
  Så skulle jag nog förklara dig om någon frågade mig.

  • Tack för ditt svar ☺️ det är sååå intressant och se hus alla tänker / resonerar ☺️ jag är väldigt inte på ditt spår vad än influenser är ☺️

 3. Skulle säga Influencer, det är det yrket jag kommer på först som jag förknippar dig med. Tänker på samarbeten, rabattkoder mm som synts på blogg och Instagram ?

 4. Utifrån blogg och Instagram, så en en influencer. Det vill säga, gör reklam för olika märken, företag mm. Du skriver mycket om din psykiska ohälsa/ofta att du är sjuk, en kropp som inte svarar, konkurs. En del kosttips och litegrann om träning osv. Det är väl så som följare jag ser dig ?

 5. Hmm jag kan nog inte sätta dig i samma fack som de andra influenserna. Jag ser dig mer som en driven entreprenör. På ett bra sätt alltså.
  Jag minns dig från Mys blommor i Färjestaden och den lilla reklamen som ofta syntes i Kalmarposten (du var så fin på den bilden). Driven då och driven nu. Lycka till med nya studion!

 6. Du är väl personlig tränare/kostrådgivare/bloggerska/influencer/företagare? Och säkert har du fler titlar. TV-kändis? Florist? Mångsysslare alltså! ?

 7. Jag skulle säga PT-influenser med fokus på träning och hälsa som oxå delar med sig av sig själv och sin vardag.
  Varmt lycka till med studio och alla projekt. Beundrar dig för styrka och kreativitet.

 8. Om min väninna frågade mig; ” Vad jobbar My med nuförtiden?” skulle jag svara: ”Ingen aning”.
  Jag känner inte My utan har under Coronatiden läst hennes blogg och gluttat lite på hennes instagram. My gör gällande att hon har kunder som hon via nätet vägleder till ett hälsosammare liv. Vidare öppnar hon för att sedan stänga dem, gym i lokal. HUR hon jobbar med ovan har aldrig framkommit.
  Nej, hon är en bloggare. Som läsare får du ta del av Mys privata/personliga leverne med barn, kille och hund och allt som inträffar, högt och lågt.
  Men vad hon lever av ekonomiskt sett och vad hon jobbar med har inte framkommit.
  Frågan har dock slagit mig många gånger.
  Där har du beskrivningen av min uppfattning, som du uttrycker det.

  • Jag driver PT studio sedan 2019 ☺️
   Online coachning sedan 2019 ☺️
   Där ingår löpande kontakt med mig, en app, en chattfunktion, massa recept, nya tränings och kostprogram löpande där vi har regelbunden kontakt. Ibland även dagligen…
   Jag läser att du skriver ”att det aldrig framkommit” . Du får gärna läsa mer på hemsidan om du är intresserad Bosse ☺️
   PT studion är ju alltså fysisk PT för du tränar med mig 1h åt gången. Precis som på tex SATS, men utan att behöva trängas med alla andra. Ett uppskattat koncept både innan och under pandemin ☺️ Man betalt, bokar och kan även använda sitt friskvårdsbidrag om man vill.
   Jag har inte stängt PT studion, jag har sålt den. Vilket jag såklart även tjänar på. Innan jag sedan öppnar en ny.
   Med andra ord så vill jag understryka att jag aldrig skulle öppna och stänga för skoj skull. Jag skulle såklart aldrig ge bort en bil…. Inte heller en PT studio ?
   Jag tar betalt för den tid jag lagt ner, det jag investerat i utrustning, inventarier , renoveringar m.m .
   Sen sätter jag en prislapp jag vill ha, Därefter säljer jag till den som vill ☺️
   Detta har inte varit planerat, utan har fallit sig naturligt utifrån hur våran livs , boende och barnsituation sett ut ☺️
   Träningsresor och träningsweekend inrikes och utrikes sedan, första resan 2015 ? ✈️
   Under pandemin i snart 2 år endast svenska destinationer. Sthlm, öland, Åre.
   Sociala medier, blogg och Instagram genererar inkomst via kampanjer, uppdrag, och trafik ☺️
   Ja. Kortfattat så är det så mitt jobb ser ut…… omsättningen är offentlig på alla bolag….

 9. Influenser/bloggare är det första jag skulle säga. Sen håller du även på med att bygga upp en studio. Men jag tror att dem flesta som läser här är pga din blogg och inte för att man vill anmäla sig till träning.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...