Julmarknad och jultomtar

Hej på er!

Tack snälla alla er som engagerat er i min skänk/byrå situation ☺️ Jag är extremt nedröstad… ? Det dom flesta fokuserade på var dock en helt annan fråga ???‍♀️

Jag frågade ju vad ni tyckte om min nya svarta skänk/byrå. Inte ifall jag skulle köpa den eller inte…. Den var ju redan inköpt innan. Nog om den, smaken är som baken…. Delad . Uppskattar erat stora engagemang även när vi inte tycker lika ?

Badrummet är snart fullt av julklappar … jag passade även på att göra kört Ludvigs födelsedags presenter ?. Så skönt att ha det gjort! Nu väntar jag bara på det sista som är beställt. Jag har aldrig varit ute i såhär god tid innan?

Jag för 10 år sedan. På plats i Amsterdam…. Pendlade mellan Amsterdam och öland i ca 10 år. blomsterinköp och delvis inredning. Jag envisades med att köpa 2 tomtar. ALLA som var med mig skrattade högt. Den lilla tomten fick nämligen inte plats, så den fick jag ta på flyget påvägen men hem, som ett handbagage ??

Men…. Det var det värt. För sedan den dagen, har vi hängt ihop i hela tio år ??

Idag ska jag försöka mig ut bland folk. Jag är livrädd för att bli sjuk igen. Mitt immunförsvar är uselt efter Corona och influensa ??

Därför ska jag och Jonas åka på julmarknad i Sigtuna i eftermiddag. min energi är inte på topp, men någon timme eller två ska jag väl orka med☺️ Det känns skönt att kunna vara bland folk, men utomhus ?

Ludvig landar sedan på Arlanda, så få plockar vi upp honom påvägen hem… ☺️ Hörs sen!

2 Komentarer

 1. Varför ”pendlade” du till Amsterdam?? Blom-bilarna kommer ju till Sverige flera gånger i veckan.. Hade det inte varit smidigare att -som du uttrycker det- pendla till partihallarna i Årsta??

  • Hihi!
   Jag var den som sålde blommorna till partihallarna i Årsta ? jag var grossisten.
   Mariginalen för en liten blomsterbutik att handla genom svenska grossister ( som tex partihallarna) eller genom Flygande Holländare är suuuper låg, om man jämför med sätter som jag jobbade på.
   Jag började pendla till Holland som 6 åring, med min pappa. När han skippade alla mellanhänder ( partihallarna och liknande)
   Vi köpte direkt, handlade direkt med odlare också.
   Med åren lär man känna varandra privat, och det blir en ganska familjär relation ☺️
   När jag själv var vuxen började jag att göra samma sak. Men jag började även att jobba med ”mina” Holländare.
   Jag hade huvudansvar för Sverige, men också några kunder i Danmark som köpte mitt överskott jag inte kunde bli av med .
   Jag levererade ett 20 tal ICA butiker, några mindre butiker , buketten , Åsens blommor, min egen butiken och många fler.
   Så jag var som sagt själva grossisten ?
   Mitt ena kontor låg i Holland.
   Söder om Amsterdam i Aalsmer .
   Därför pendlade jag till Holland…..

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...