Julmarknad och jultomtar

Hej på er!

Tack snälla alla er som engagerat er i min skänk/byrå situation ☺️ Jag är extremt nedröstad… ? Det dom flesta fokuserade på var dock en helt annan fråga ???‍♀️

Jag frågade ju vad ni tyckte om min nya svarta skänk/byrå. Inte ifall jag skulle köpa den eller inte…. Den var ju redan inköpt innan. Nog om den, smaken är som baken…. Delad . Uppskattar erat stora engagemang även när vi inte tycker lika ?

Badrummet är snart fullt av julklappar … jag passade även på att göra kört Ludvigs födelsedags presenter ?. Så skönt att ha det gjort! Nu väntar jag bara på det sista som är beställt. Jag har aldrig varit ute i såhär god tid innan?

Jag för 10 år sedan. På plats i Amsterdam…. Pendlade mellan Amsterdam och öland i ca 10 år. blomsterinköp och delvis inredning. Jag envisades med att köpa 2 tomtar. ALLA som var med mig skrattade högt. Den lilla tomten fick nämligen inte plats, så den fick jag ta på flyget påvägen men hem, som ett handbagage ??

Men…. Det var det värt. För sedan den dagen, har vi hängt ihop i hela tio år ??

Idag ska jag försöka mig ut bland folk. Jag är livrädd för att bli sjuk igen. Mitt immunförsvar är uselt efter Corona och influensa ??

Därför ska jag och Jonas åka på julmarknad i Sigtuna i eftermiddag. min energi är inte på topp, men någon timme eller två ska jag väl orka med☺️ Det känns skönt att kunna vara bland folk, men utomhus ?

Ludvig landar sedan på Arlanda, så få plockar vi upp honom påvägen hem… ☺️ Hörs sen!