Inredning, felköp, garderober och världens bästa familj

Hej!

Nu ska jag bjuda på en riktigt rolig historia ? Jag har ju som ni vet spenderat många veckor i sjukstuga och karantän.

Nedsatt immunförsvar efter Corona ledde till en ny influensa Ludvig blev sjuk först. Samt frisk först. Jag är frisk nu ?? Feberfri sedan 2 dagar. Hostan borta… fortfarande matt och JÄTTE trött!

Men, nu till poängen. När jag varit hemma så har jag försökt att plockat lite här hemma , planera framåt. Vi har absolut ”boat in oss” . Men är inte klara ännu. Behöver organisera om förvaringen lite. Vi väntar på ett svensktillverkat bort ifrån miomöbler som skulle kommit för 1 månad sen ? (#suck = inget tålamod) Men, den som väntar på något gott… ?

När alla flyttkartonger och möbler kom hit så blev det kaos. Vi hade mycket, mycket mer förvaring i radhuset, radhuset var ”bara” 4 kvadrat större. Men ett bra förråd utomhus. Plus bättre förvaring inne. Så detta har varit och är en utmaning. Jag vill nämligen ha det ganska minimalistisk och stilrent? . Vilket min kära man inte alls bryr sig om?

För att våra kläder skulle få plats, så åkte vi akut och köpte denna byrå. Den sväljer en hel del , så det var ju bra?? plus att vi har lådor med bra förvaring under sängen. Så sängen behöver en sängkappa, sen är det klart ??

MEB. Byrån gör mig galen! Den är alldeles för modern för mina fina tapeter som sätter en helt annan touch ? Plus sammets gardiner, överkast, säng m.m

Därför har jag letat efter en vintage byrå i svart färg med matta mässings detaljer.

Det skulle kännas mer elegant tänker jag. Jonas är orolig, då han känner att han har minoritet i garderoben ? Vilket är helt sant…. Så i samma takt som jag letat efter byrå/skänk så har jag fortsatt rensa, slänga, sälja, ge bort osv. Jag har smugit in i jonas garderob och slängt hans urtvättade svarta t-shirt ( han har sjuuukt många ?) Jag har även slängt alla hans udda strumpor jag haft i en hög jätte länge för att hitta ”partnern” , plus alla med hål i ? Bara detta var 2 kassar med kläder.

Jag själv har sålt ett gäng jackor som tagit sjukt mycket plats. Jag har även förberett ett par kassar med kläder som ska till välgörenhet. Har dock inte bestämt mig för vilken…. Jag tror att det blir kvinnojouren. Men vi får se, kanske blir det något annat denna gång, vi får se ? Poängen är att jag försöker göra mig av med innehållet byrån och organisera om i garderoben…

Efter många om och men kring vintage byråer så hittade jag en svart byrå. Jag skrev med flera personer samtidigt. Bestämde mig för en. Men blandade ihop måtten . Minst sagt! ??

Jag trodde den bara var liiite mindre än den vita ?

Alltså jonas skrattade SÅ mycket åt mig. Jag stod där med lång näsa ….. ? #suck!!! Jag lyckades ju få säljare att köra hem den till mig. Jag var mallig och glad tills jag insåg att jag köpa någon form av minimalt sängbord ???‍♀️ Hoppsan!

Den är ju söt, så nu ska jag försöka att hitta en plats åt den ändå. Men det finns ingen självklar platsa så…. Fortsättning följer.

Men nu har jag hittat denna skänk istället. Precis i min stil. Svart, elegant och med mässingsdetaljet. -vad tycker ni om skänken/byrån?

Den är 14 cm mindre på bredden. Plus att den är 5cm kortare på djupet. Vilket jag tror gör det lite mer luftigt och nätt ☺️

Dessutom gillar jag att den är lite högre med smala ben. Det är nog det som gör att den upplevs som nättare. Då ser man dom fina golvsocklarna, som sätter karaktären på hela rummet och lägenheten ??

Men återigen, vad tycker ni? Jag älskar den! Jag har köpt den och den kommer under nästa vecka… men vad tycker du om själva skänken/byrån?

Ganska mörk bild, den har jätte fina snidade detaljer…. Som inte riktig kommer fram på ett rättvist sätt.

Tanken är att jag kommer att ha alla mina underkläder och stor del av mjukiskläderna i denna ☺️ på så vis frigörs en del utrymme i garderoben.

Jonas är skeptisk till att det är mindre förvaring… Jag tjafsar emot och säger att jag löser det. Han får vara lita på mig och min specialitet. Jag menar att när jag fått till sovrummet så fint i övrigt. Kostar på mig tapeter jag velat ha i flera år. Då vill jag ju ändå trivas till 100 % .

Ska jag vara helt ärligt så ÄLSKAR den utan att ens ha sett den u verkligheten ännu. ? Den kommer hem till oss nästa vecka.

Gällande plats och organisering är det upp till mig att se till att det blir bra nu? Anna har lovat att hjälpa mig ❤️ TACK och lov! Hon är mästarnas mästare på att organisera! ( Felicia också ☺️)

Jag testade om den svarta mini byrån ( fniss ?) kan stå här ute… Men jag är tveksam, den känns lite för lång på djupet. Men också för låg,

I början på nästa vecka kommer ryska posten hit. Dom ska hjälpa mig att få upp tavlor, gardinstång och lite annat smått och gott.

Det är lite knepiga väggar, så vi känner efter några misslyckade försök att vi behöver professionell hjälp, för att inte sabba alla nymålade och tapetserade väggar ?

Såhär har vi sovit inatt…. Alltså på riktigt ? Svea är som ett barn ?❤️ Våran bebis, mitt emellan mamma & pappa. Det är det bästa som hon vet.

Igår lämnade Joans Ludvig på Arlanda. Han skulle ÄNTLIGEN få åka ner till sin pappa ❤️ sjukstugorna har förstört det flera gånger, så dom inte har kunnat ses på flera veckor.

Har jag sagt att jag har världens bästa familj? ❤️ Jag är verkligen lyckligt lottad…. Vi har prövats under årens gång. Jag har tvekat flera gånger. Vi har flyttat ihop, och flyttat isär. Känslorna har jag aldrig tvekat över. Dom har ömsesidigt funnits där hela tiden…

Däremot har vi gjort det flera gånger av praktiska själv då Ludvig och jag bodde varannan vecka på Öland, pendlingen höll ordagrant på att ta livet av mig och relation ? Men nu är det ett minne blått. Flera motgångar och utmaningar har vi tagit oss igenom. Det har gjort oss starkare…. Jag ser väldigt ljust på framtiden?? Vi kunde inte ha fått en bättre start här i Täby. Skolan, vännerna, umgänget, fotbollen, mitt jobb…. Och nya projekt ?

Nu frukost…. Stor omelett, ägg, en skvätt mandelmjölk, massa kalkon, kryddigt kryddat??

önskar dig en trevlig helg! ?

/ Kram kram

66 Komentarer

 1. Byrån är fin. Men jag tror du kommer ångra dig, du kommer inte få plats med mycket i den. Även om du rensar nu så att du får plats så kommer det trilla in mer saker. Bättre att gardera dig från början med mycket förvaring. Du har ju den grå, låt den duga ett tag och håll utkik efter en större svart, stressa inte.

  • Jag har ingen grå? ???‍♀️
   Nej nej nej…. Kommer aldrig att prioritera en ful byrå i ett så fint rum. Jag blir gråhårig & sur varje kväll jag ser den ?
   Det handlar bara om att organisera. Dessutom kan man ju göra sig av med saker när man fyller på med nytt ?

   • Men varför frågar du om vad vi tycker om du uppenbarligen redan har bestämt dig?
    Upp till dig så klart om du vill byta byrå o få 1/5 av förvaringen (minst )av vad du har nu.
    Lycka till ?

    • Hej Ida ?
     Jag tror att du kanske missförstod frågan?
     Jag frågar vad ni tycker om min nya svarta skänk?
     Att den är köpt och kommer nästa vecka skriver jag ju … jag skriver även att den vita byrån åker ut. Jag skriver dock inte att den ska till min PT studio, men det ska den☺️
     Läser du några av dom andra svaren, så det du att jag skriver att jag kommer att organisera om, min icke fullt utnyttjade garderob ( blev lite körigt vid inflyttningen ?)
     Så plats det finns…. Det handlar bara om att organisera ☺️
     Ha en fin kväll!
     Kram kram

 2. Satsa på funktion och behåll den vita byrån men mycket mer förvaring är mitt tips. Lådorna ser lite sneda ut men det kanske är för att de är fulla (och då ger det dig kanske svaret ?)

  • Lådorna är sneda för att det är en billig Jysk byrå som retar gallfeber på mig ?
   Den ska inte slängas, men ut från bostad. Den får flytta till min PT studio, och Joans ska försöka fixa lådorna….
   Inga moderna , klumpiga förvarings byråer kommer att få bo i detta sovrum ??‍♀️? Jag försöker lixom uppnå en viss stil där inne….. svårare än vad jag trott?
   Fixar plats på andra ställen. Några dagar med organisering på schemat bara ☺️
   Trevlig helg ?

   • Att du beställt den och att den kommer i nästa vecka… DET stod inte i inlägget från början. Det har du lagt till senare. Från början framstod din fråga till oss som att du undrade om du skulle köpa eller ej. När vi nu vet att du köpt den så är ju våra tankar och råd meningslösa.

    • Nej Malin… det stämmer inte ??‍♀️
     Jag frågade ju vad nu tycker om den… alltså om den är fin, för gammaldags eller vad man nu kan tycka ?
     Jag var ju nyfiken, och ville samtidigt som jag öppet delade med mig av det andra inköptes som slutade som ett riktigt fiasko ( bjuder på den ??), berätta att jag köpt en annan.
     Skänken var ju redan betalad och bokad innan jag skrev till er….
     Det gör såklart ingenting. Alla kan missförstå. Du skrev arrogant och taskigt till mig ?
     Men jag förlåter dig…. ? Nu är det varma juletider, med en påfrestande pandemi. Så därför ska vi värma om varandra extra mycket ❤️
     Vi borde alla vara lite extra snälla, ÄVEN här inne på nätet…
     Så istället för att ifrågasätta och jämföra mig med en kobra ? , så kunde du bara framfört din åsikt, eller…. Varit helt tyst ??‍♀️
     Frågan var…. ”Vad tycker ni om min nya skänk/byrå” ?

 3. Svarta skänken är fin men du kommer nog tyvärr att inse att Jonas har rätt. Sådana rymmer inte mkt. Köp någon större och måla om den ifall färgen inte passar. ?

  • Nu är ju den svarta skänken redan köpt.. jag frågade vad ni tyckte om den ??‍♀️
   Den är ju lite speciell minst sagt ?
   Det blir lite mindre plats för förvaring för, men det får jag ta igen på andra ställen….
   Tex i garderoben, under sängen. Garderoben i hallen osv ☺️
   Plus fortsatt rensning såklart ☺️
   Ha en fin kväll! ?

 4. Eftersom du frågar ? jag tycker inte att den är så fin i ett sovrum och inte praktisk eftersom den inte har så mycket plats. Fin i ett vardagsrum/ matrum men smaken är som baken och det är ju du som ska bo där !!
  Rensa är bra ?? och verkligen tänka till vad man köper och om man behöver det, lycka till ❤️

  • Hihi! Ja…. Så är det, smaken är som baken ??
   Jag håller också med om att den skulle vara JÄTTE fin i ett matsal/vardagsrum.
   Men där har jag ingen plats ??
   Jag är ute efter en viss känsla i sovrummet… svårt att beskriva med ord.
   Men lite mer vintage , med lite gamla grejer blandar med n

 5. Den svarta blir perfekt tycker jag❣️ Har själv flyttat till mindre, och det gör gott för själen att hålla sig med mindre antal klädesplagg samt prylar…

  • Eller huuuuur! Du är den första som håller med mig ❤️???
   Visst är det mindre förvaring… men som jag svarade dom andra. Rensa… organisera om, sen blir det bra ??
   Ha en fin kväll ?

 6. Kanske kan den svarta som du vill köpa stå på samma plats som du testat den lilla svarta byrån?
  Helt annan sak, på tal om dina jackor , minns i ditt flöde en beigt ullrock, i mina ögon den päääärfekta rocken! Sugen på o sälja den? Jag köper mer än gärna!!

  • Den får bo i sovrummet ☺️
   Jag försöker att ha det så luftigt som möjligt i alla rum… = #utmaning ?
   Du menar Morris kappan/rocken.
   Det är strl M och jag säljer den för 3000:- . Skicka DM på IG om du är intresserad ☺️

 7. Håller med Malin den svarta byrån är jättefin men rymmer nog inte så mycket. Klistra tapet som du har vid huvudändan bakom sängen och sätt på snygga knoppar på lådorna på den ”fula” vita byrån.

  • Nä…. Den vita byrån ryker ☺️
   Den får stå i min PR studio och komma till användning där istället…
   Tack för tips, alltid uppskattat. Men den svarta skänken är beställd. Jag kommer inte att ändra mig gällande den saken ☺️
   Nu får jag bara organisera upp så att jag skapar plats i garderoben ( den är inte helt full utnyttjad, då det blev stressigt vid inflyttningen?)
   Plus att det är en extra motivation att både jag och min kära man rensar ut k våra garderober …. Även om jag har större jobb framför mig än han ?
   Ha en fortsatt trevlig helg! Kram kram ?

 8. Fast det är ju ingen byrå för förvaring ? Mera en slags sideboard till ett vardagsrum . Eftersom du fråga .. men inte jag att bestämma .

  • Det är ju en toksnygg skänk ???
   Visst finns det förvaring. 2 stora skåp på hörnen och två lådor för underkläder i mitten får det bli.. ☺️
   Så nu blir det att ta tag i garderoben, lådorna under sängen … och stuva om.
   För i slutändan…. Allting handlar om att organisera, och där har jag mycket plats att hämta ☺️
   Jag frågade vad nu tyckte om min nya svarta skänk/byrå. Jag frågade inte OM den skulle stå där eller inte… får det ska den ☺️
   Ha en fortsatt trevlig helg?

 9. Den ser grå ut på bilden, men jag ser nu att du skrivit att den är vit.
  Jag har inte skrivit att du ska prioritera något fult. Jag skrev att den kan väl DUGA, även om du blir lite sur varje gång du ser den, tills du hittar den perfekta. För den du visar bilden känns inte som du tycker är helt perfekt ändå, mindre förvaring och Jonas är skeptisk. Han bor ju faktiskt också där och måste väl få vara med och tycka?
  Varför frågar du vad vi tycker? När du sen hugger som en kobra när man kommer med välmenande råd?

  • Jag hugger inte som någon orm ? jag förstod verkligen inte vad du menade ?
   Förlåt om du uppfattade det så…. Jag har gråa möbler på Ludvigs rum, som jag också visat här inne. Så det hade inte vart så konstigt om man tex blandat ihop det ☺️
   Jag har inte bett om några råd…. Jag frågade vad nu tycker om min svarta nya skänk/byrå , som jag även skrev att jag ÄLSKAR ???
   Jonas är och kommer alltid att vara skeptisk. Vi är jämlik i både tyck och tänk i våran familj ❤️ Så det behöver du absolut inte oroa dig över ?
   Det är så att vi kompletterar varandra väldigt bra…. Han är som sagt var alltid skeptisk. Sen kommer han alltid några veckor senare och säger att
   ”du hade nog rätt”
   Iallafall 9/10 gånger utan överdrift.
   Detta är någonting vi skojar mycket om internt i våra respektive familjer☺️
   Jag tex ville renovera och måla om på en gång, så vi har det gjort innan vi packat upp iallfall. Även om drömmen varit innan vi flyttade in ?
   Jag ville göra det snabbt, för att slippa tänka/stressa över det senare.
   Jonas var helt emot det, och ville vänta.
   Jag bestämde mig ändå för att göra det på en gång. Då stöttar jonas mig i det.
   Sagt och gjort vi gjorde det på en gång … nu i efterhand så är han väldigt tacksam över just det. Så vi är lite yin /yang du vet ?
   Mindre förvaring i skänken, mer förvaring i garderoben och ännu en anledning att rensa / organisera upp ordentligt efter att det blev lite provisoriskt vid inflytt för drygt 2 månader sedan ?
   Som jag alltid sa i min Handelsträdgård , ”det handlar inte om att få plats, det handlar om att organisera” .
   Ett bra citat tycker jag ?
   Ha nu en riktigt fin och mysig kväll, stor julkram från mig till dig ?

 10. Jag har vita byrån med glasskiva på tycker den är fin och praktisk. Skulle hellre köpa en högre med mer utrymme än en mindre. Den finns ju också i svart som ger ett annat intryck och så sätter du guldhandtag på lådorna

 11. Jag tycker den svarta byrån är snygg, men jag tror inte du får plats med så mycket kläder i den. Kanske bara underkläder. Den lilla ”minibyrån” passar bra på platsen under tavlan på er, tycker jag.
  Roligt att läsa att ni är nöjda med lägenheten!

 12. Hej
  Jag tror också på att den är alldeles för liten… Bor också i princip utan förvaring o lärt mig det behövs, så hellre vänta o hitta det som både hjärtat o stilen vill men också mer förvaring!! Tror säkert du kommer hitta någon större som också passar din önskan om stil också. Kan också tycka den svarta nya du hittar va lite plottrig IOM de höga benen. Lite rörigt. Tycker det skulle passa med en mer robust o ”lugn” stil/byrå till ditt fina murriga trivsamma sovrum. Men bara mina tankar. Klart du ska gå efter det DU tycker. Ville bara ge input efter själv levt med samma ”problem” i mitt hem! Vill annars också säga lycka till m fortsatt inredning o iordningställande hemma! Att låta det ge dig kraft o glädje!! Tänk vilken glädje o kraft i att rensa o skapa trivsel och därmed lugn o härlig känsla!!! Å tänk så härligt ni kommit till en fin plats i livet med det du skriver om ang vänner till Ludvig, lugnare livssituation med mera!! Stort fortsatt lycka till!! Kram från Anna

  • Haha? Bästa! Klart vi ska ha en våningssäng med extra förvaring under ? klockrent!
   Bilen ej uthämtad. Har ju varit sjuk fram tills igår… ?
   Lokalen fick jag…. Vilket jag ”går ut med imorgon” , men jag är väldigt glad och tacksam ???❤️
   Ha en fin kväll A… ☺️

 13. Det blir fiiiint. Har själv flyttat från hus till lägenhet utan förråd..och tänker inte hyra extra förråd. Här gäller det att rensa och inte proppa in nytt. Väldigt skönt men kräver disciplin…phu.
  Du kommer hitta bra system efter hand. Kram på dig

 14. Byrån ser jättefin ut. Men mera som en byrå där man förvarar sina finbestick i lådorna, finporslin i skåpet ( de som har sånt) eller handlingar man är rädd, sina smycken osv.
  Hoppas att du får plats med det du har tänk.
  Eller så blir det att tänka om och organisera om som du är bra på.

 15. Nä nu får ni väl ge er, nu skrev My att hon redan köpt den och tycker den är fin, då kanske ni inte ska dissa den. Alla tycker inte samma och man måste inte alltid säga det man tycker om det kan såra.
  Jag tror det blir jättefint My.

  • Tack snälla ☺️?
   Smaken är som baken…. Många väljer helt klart det praktiska före det estetiska.
   Jag tänker såhär…. Varför välja ? ??‍♀️
   Jag kommer att få lägg ner lite extra jobb, på att rensa organisera om och skapa plats på fler ställen!
   När vi rensat ut förrådet. ( jag har en massa träningsutrustning som ska flyttas)
   När det är flyttat, och vi tömt av det, då kan mina vinterkläder/jackor flytta ner till förrådet ☺️
   Då kan skänken/byrån förvara andra saker också ?
   Kram kram ?

 16. Snygg byrå/ skänk (svarta). Ett tips är annars att tapetsera Ikea byråns lådor med tapeten du har på väggen och sätta ben på Ikea byrån…..då hade ni fått en helt egen designad byrå till ett billigt pris.

  • Bra idé ???
   Men den är ju för stor… jag alperna höften varje gång jag har lite för bråttom och går in mot garderoben ?
   Den är bara som en stor klumpeduns byrå . Den får flytta till PT studion ☺️
   Dessutom är den svarta redan betalas och beställd ☺️
   Önskar dig en glad 4:e advent imorgon ??

 17. Möbeln är en fröjd för ögat…men inte tror jag Du blir nöjd på sikt för det är nog inte så mycket plats i den. Bara att göra om göra rätt! Förlåt men jag skrattade lite när jag såg den lilla…fin men oanvändbar!
  Vi gör alla våra misstag och till sist blir det rätt! Önskar Dig en fin Advent och naturligtvis önskar jag hela familjen det!

  • Jag tänker att jag får klara mig med alla utrymmen som jag har ☺️ organisera om och rensa helt enkelt … tex ta ut alla jackor och vinterkläder till förrådet ??‍♀️
   Ja, du fattar…. ☺️
   Tack, och detsamma ? ?

 18. Så RÄTT tänkt, jag får mysigt i hemmet och tänker att jag vill ha ett fint sovrum men vad hamnar där? jo en en avdankad byrå och en sänggavel som är skitful. Den vita mer praktiska byrån kan du kanske få in i en garderob för förvaring eller något. Jag följer dig och efter Jul ska jag ta itu med mitt sovrum, det är ändå där som jag tillbringar den mesta av min hemma tid.

  • Vet inte vems sänggavel du syftar på dom är ”skitful” ??‍♀️?
   Men om det är min så kan jag säga att jag är surt nöjd ?? och älskar den… ?
   Byrån är inte heller avdankad, den är nyinköpt. Men bara provisoriskt.
   Den är för modern , klumpig och ”billig” med den andra möbleringen. …
   Därför ska den få flytta till min PT studio, och den svarta skänken får flytta in ?
   Lycka till med ditt sovrum ☺️

 19. Jättefin skänk den svarta, jag förstår att du köpte den! Men som du skriver själv så är den väl inte optimal för just kläder men eftersom du vill ha en viss still och den passar in så tänker jag som så att du kan ju alltid ha den som klädesförvaring nu och när den blir full kan du flytta ut den i hallen eller nåt – tror den här typen av möbel är bättrei matrum eller hall – och köpa nåt annat om du hittar det då. Visst är det kul att flytta och/men man blir så himla fokuserad och obsessed på inredning?! Iaf jag blir det och jag tror du är liknande. Sen går det till en gräns och man blir helt slut och måste pausa från sånt ett tag, eller hur? Lycka till det är så härligt att höra när du beskriver att ni alla trivs och saker går bra för alla. Många kan säkert känna igen sig i ditt liv eller iaf delvis.

  • Den vit köptes provisoriskt , för att få upp flyttkartongerna… och därefter kunna rensa/slänga/sortera/organisera osv☺️
   Det finns ingen plats i bostaden som den kan få plats, den är för stor , klumpig och det en modern och lite för ”billig” känsla ??‍♀️ Däremot får vi ge den att den är väldigt praktisk ? Därför … får den vita byrån flytta till minnPT studio där den smälter in perfekt utan att kännas ”billig” eller klumpig.
   Jag är ganska trött på att flytta…. Många av mina möbler har jag haft i ca 8-10 år.
   Jag är egentligen inte särkilt intresserad av inredning ? Läser unga magasin, letar inte efter tips….
   Jag vet oftast exakt hur jag vill ha det, och kombinerat det med att organisera och komma iordning så snabbt som möjligt…, Vilket jag håller på med just nu ??‍♀️
   Tack snälla du , vi trivs jätte bra ?

 20. Jättefin skänk. Tips, kolla in Marie Kondos teknik hur man kan förvara/vika kläder så att man får plats med mer. Har själv känt behov av mer förvaring för kläder här hemma men, efter en liten utrensning och att jag vek kläderna enligt hennes teknik så vips fanns det t om plats över? Om det inte räcker så kanske du kan ha några fina korgar/lådor under skänken

 21. Jätte snygg är möblen du köpt, sen vad andra tycker att man ”egentligen” ska ha i den spelar ju ingen roll det kommer bli jätte bra med underkläder o mjukis set! Så snygg stil det där och med sammet till! Älskar!
  Skönt att ni är friska igen! Har varit hemma förkyld och förkylda barn i 1 vecka nu o är så less.. Vill bara bli frisk/friska nu!!
  Ha en fin jul?♥️

 22. Tycker att den vita minimalistiska byrån passar bra i sovrummet, stilren och ljus. Fy för det svarta åbäket som dessutom verkar alldeles för stort för den avsedda platsen. Det lilla felköpta felräknade ”nattygsbordet” står bra där det står, i hallen? Att du orkar vara så 100 %-igt pedantisk med din möblering kan man bara beundra.
  Tvivlar inte på att ni är världens bästa familj, men kanske kan det vara litet jobbigt för övriga familjen att leva i så stark känsla för sökandet av det perfekta.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...